62 Loop készítése
0
0
2013. okt. 15.

1.A 2006. őszi rendőri jogsértések áldozatai közül még számosan nem kaptak kártérítést (pl. jogellenesen feloszlatott Kossuth téri tüntetés résztvevői, valamint az idén igényt benyújtók), illetve nemrég egy szemkilőtt tüntető megalázóan alacsony kártérítést kapott jogerős ítélet alapján.
Állítsák helyre a 2010-es országgyűlési határozat és kormányhatározat alapján eredményesen működött kárrendezési bizottság tavaly év végével beszüntetett tevékenységét!
2. Miért maradt el a 2006. őszi jogsértésekért felelős rendőrparancsnokok, bírák, ügyészek és politikai vezetők felelősségre vonása?
A miniszterelnöki megbízott, Balsai István már több hónapja elkészített vizsgálati jelentését miért nem hozzák nyilvánosságra és miért nem indulnak meg ez alapján a büntetőeljárások mielőtt a bűncselekmények elévülnek? Az Országgyűlés 2006. őszi albizottsága, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület számos feljelentést tett. Miért nem vizsgál ki alaposan minden feljelentést az ügyészség és miért nem lép fel a felelősségre vonás érdekében?
3. A semmisségi törvény értékelése: Túl kevés személyt érint, elakadt a végrehajtása az alkotmányossági vizsgálat miatt, börtönben ül ma is a 2006. őszi tüntetések egyik elítéltje, ma már egyértelmű, hogy közkegyelem az igazi megoldás a 2006. őszi tüntetések és a 2002.-2010. közötti időszak politikai elítéltjeinek.
A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE), mint az események sértettjeiből álló szervezet kutatja, várja sértettek jelentkezését és gyűjti a felvételeket, fényképeket. Kapcsolat a kozjogegy@gmail.com e-mail címen.
Budapest 2011.12.08. a 2006. október 23-i Nádor utcai oszlatás jogellenes. http://www.youtube.com/watch?v=kr0uLi...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY