0 0 0
111
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. febr. 2.
A Magyar "Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége" az Új Színház elé tüntetést szervezett. A tüntetés főszervezője Hanti Vilmos méretes önkényuralmi jelképpel egy horogkereszttel illegett-billegett. Visszatérő mondókája volt a színház előtt álló BRFK-s rendőrök felé,hogy kinézett néhány magyar embert és el akarta vitetni a Rendőrséggel.Erre természetesen a rend őrei nem voltak hajlandók. Sajnos az önkényuralmi jelképet viselő uszító,botrányosan viselkedő „szervező” ellen sem volt hajlandó intézkedni a helyszínen tartózkodó BRFK-s rendbiztos Forintos Katalin.
A túlhangosított rendezvényen a felszólalók szélsőjobboldali veszedelemmel riogatták megrendelt hallgatóikat, antifasiszta összefogásról lihegtek. A hivatalban lévő magyar kormányt és városvezetést folyamatosan gusztustalan útszéli módon anyázták.
Az önkényuralmi jelképpel ugrándozó „főszervező” elfogadhatatlannak tartotta Dörner Györgynek az Új Színház élére történő kinevezését,szerinte Tarlós István főpolgármester "strómanságával" újra közintézmények elfoglalásáról…. "a nyilasok unokáiról vizionált.".
A MEASZ demonstrációján láthattunk egy régi SZDSZ-es lobogót is,de volt, de uniós, nemzetiszínű és Che Guevara terroristát ábrázoló zászló is.
Az szinte „természetes” hogy a Készenléti Rendőrség (REBISZ) csak a magyarokat támadta,magyarokat állított elő.Az ajvékoló hivatásos rettegőknek ismét a kedvében jártak.
Utána a Kossuth térre vonultak a hivatásos rettegők és pár száz magyar ember is. A Rebisz több századnyi ÁVH-sal körbe zárta Kossuth teret. Néhány száz milliót ismét elmuzsikálva a zsebünkből.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
ARTEMIS: SIKERES LANDOLÁS!
5:24
2022. dec. 12. 15 néző
Hasonló videók
5:24
2022. dec. 12. 15 néző