135 Loop készítése
0
0
2012. febr. 2.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Kormány Sándor elleni koncepciós perben ma tárgyalást tartott a Bíróság.
Elhangzott a perbeszéd és a védő beszéd. Vidám perceket szerzett a hallgatóknak az ügyésznő eszme futtatása. Keserves kínok között próbálta bizonygatni,hogy a vádlott elkövette a Btk 212/A szakaszába ütköző - Egyesülési joggal visszaélés bűntettét. Víziói közül megismerhettük azt,ha valakit kapitánynak szólítanak – az részt vesz a szervezet vezetésében. Fájdalmát nem rejtette a Szebb jövőt köszöntés miatti aggódása során. Időben és térben változtatta helyét. A Magyar Gárda betiltása és az Új Magyar Gárda tevékenységének elemzésében néha ugyancsak eltévedt. Megtudhattuk,hogy dr. Tóth Sándor – ismert tömegoszlató elvtárs- adott utasítást elfogására,belépési nyilatkozatok lefoglalására (magánterületen!!! ) Visszaérő motívuma volt az ügyész nőnek,hogy a Magyar Gárda az azonos az Új Magyar Gárdával. A lefoglalt belépési nyilatkozatok lefoglalásának megszüntetését,elkobzását indítványozta.
A védő profi védőbeszédében igyekezett helyre tenni a térben és időben,a hatályos magyar jogszabályok sűrűjében súlyosan eltévedt ügyész nénit.
Kapott egy alapfokú oktatást a magyar jogrendről. Felhomályosította az eltévedtet néhány jogerős ítéletről,melyben az írástudó olvashat szép dolgokat pl. a vádbeli cselekményt csak az követheti el,aki a Bíróság által jogellenesnek nyilvánított tevékenységet folytat…megtudhatta,hogy nem a Magyar Gárdát,hanem egyes cselekményeket nyilvánított jogellenessé a Bíróság…szó sincs egyenruha viselés,külső jegyek egybe esése miatti jogsértésről. Megtudhatta,hogy ízlés kérdésében nem foglalhat állást a Bíróság.
Az ítélethirdetés időpontja: 2012 február 6 13 óra Pesti Központi Kerületi Bíróság Markó u.25.III.393. tárgyaló.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
2:47
Nyár 2016
2016. máj. 15.
thumb
3:06
Bambino
2016. máj. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY