185 Loop készítése
0
0
2012. dec. 17.

Advent a várakozás, a befelé fordulás ideje, ilyenkor nem szokás demonstrációt szervezni. Most azonban olyan események zajlanak a Földtörvény ügyében a Parlamentben, mely alapjaiban fogja meghatározni a jövőnket, ezért szervezzük rendhagyó rendezvényünket, hogy figyelmeztessünk minden magyart, akinek fontos az ország, fontos a jövő! Advent 3. vasárnapján, a fény születésére várva el kell mondjuk, hogy:
A termőföld az élet alapja, mindennapi kenyerünk, létezésünk forrása, a vidéki emberek megélhetése, a jövőnk biztonsága, az ÉLET maga!
A Földtörvény sorsa ezért minden magyar ügye!
A közvélemény teljesen tájékozatlan a törvényről és a háttérben zajló harcról a gazdák és a nagybirtokosok közt. Az Élőlánc széleskörű társadalmi vitát kezdeményezett Földtörvényről. Személy szerint kerestünk meg levelünkkel minden képviselőt. Kérésünk azonban süket fülekre talált, ezért az Élőlánc Magyarországért megkezdte az országos nyílt konzultációt. Ennek alapján:
Tiltakozunk az Alaptörvény pénteken benyújtott módosítása ellen, mely a nagybirtokosok érdekeit kívánja beépíteni nemzeti alkotmányunkba! Követeljük, hogy a demográfiai földprogram szerint támogassák a fiatal gazdák földhöz jutását! Öntevékeny és független gazdákat akarunk és nem bérmunkásokat! A ténylegesen helyben lakók szerezhessenek földet, ne tőkés társaságok és nagybirtokosok! Ha nem így lesz, a vidék elpusztul! Zárják be a birtokmaximumot kijátszó kiskapukat!
Támogatjuk Ángyán József és Bencsik János módosító indítványait
Jelenlétünkkel kívánjuk jelezni a képviselőknek, hogy a mi jövőnkről, a mi országunkról van szó, ezért figyelünk, és számon fogjuk kérni tőlük, hogyan szavaztak.
Ángyán: A maffia áll a háttérben http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LE4JQP4kXa4#!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY