0 0 0
400
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. nov. 23.
A jobbikos országgyűlési képviselő a Mazsihisz izraeli nagykövetség előtt szervezett szimpátiatüntetésén jelent meg több ellentüntető társaságában.


„Állítsuk meg a rakétákat! - Izraelnek is joga van az önvédelemhez!” felhívással hirdetett meg csütörtök délután három órára tüntetést a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz). A II. kerületi izraeli nagykövetség előtt tartott demonstráción több ellentüntető is megjelent, akik az ártatlanul meggyilkolt palesztin civilekkel szembesítették az ott lévőket.
A barikad.hu információi szerint az Izrael mellett demonstrálók lökdösni kezdték az ellentüntetőket. Novák Előd országgyűlési képviselő transzparensét - amelyen a "Gyermekgyilkosság önvédelemből?" felirat állt - széttörték. A helyszínen forgatott a Valóságsokk stábja is, akiket szintén lökdöstek és megfenyegettek a zsidók.
Novák Elődöt a tüntetés helyszínéről rendőrautóban elvitték, a II. kerületi rendőrkapitányságon fogják előállítani.
2. frissítés: A Barikád megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt a hivatalos tájékoztatást adta, hogy munkatársaik "1 főt rendzavarás szabálysértése, 2 főt tulajdon elleni szabálysértés miatt állítottak elő a II. kerületi Rendőrkapitányságra".
A jobbikos képviselő még a helyszínen lemondott mentelmi jogáról.
3. Most kezdték meg az alelnök kihallgatását, a kapitányság előtt tucatnyi tüntető áll, jelen van Bodor Zoltán, a Jobbik 2. kerületi önkormányzati képviselője is - értesült portálunk. A vád: "rendzavarás".
Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője, a párt alelnöke 19 óra 50 perckor, kezében az összetört transzparenssel elhagyhatta a Budapest II. Ker. Rendőrkapitányság épületét, ahol több mint öt órán keresztül volt előállítva az izraeli nagykövetség előtti tiltakozása miatt.


Novák Előd a kapitányságról való távoztában hangsúlyozta: a rendőrségen tisztességesen bántak vele, s neki az volt az érzése, hogy a rendőrök nekik sem nagyon tetsző, kényszerű parancsot teljesítettek az előállításával és a kihallgatásával.


A "rendzavarási" ügyben az eljárás a megszokott hatósági úton tovább folytatódik, annál is inkább, mert Novák Előd már a délelőtt folyamán lemondott a mentelmi jogáról.

filmajánló: segíthet a kérdés megítélésében.
Dávidból lett Góliát dokumentumfilm az ártatlan civilek elleni támadásokról
http://indavideo.hu/video/dokumentumfilm__2
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Perseverance | Űrkutatás magyarul |
18:58
Bánki Szent Borbála kutatóakna
7:56
Hasonló videók
18:58
7:56