102 Loop készítése
0
0
2013. aug. 26.

Rendőri felvezetéssel, jelentős biztosítás mellett vonultak fel a résztvevők a Kodály köröndről a Hősök terére a Gárda-eskütételre. Ellentüntetők nem zavarták meg a felvonulást. Az eseményen Budaházy György is beszédet mondott, de nem személyesen, hanem interneten keresztül, mivel ellene lakhelyelhagyási tilalom van érvényben.
A Hősök terére több gárdaszervezet (KHÖ, MNG, SZJPE) tagjai vonultak fel alakzatban, a biztosítást a Betyársereg adta. A szervezők szerint azonban ezzel nem sértenek törvényt, mivel nem a betiltott Magyar Gárda egyenruháját viselik.
A betiltott Magyar Gárda megalakulásának hatodik évfordulóján délután 3 órakor indult menet a Kodály köröndről a Hősök terére, majd beszédet mondott többek közt Budaházy György is. A szervezők semmilyen törvényt nem sértenek majd meg, mert nem egyenruhában fognak vonulni. Azt viszont Ináncsi József MNG-főkapitány “elismerte” a Hír Tv-nek, hogy alakzatban állnak majd. Naés! Helyes.
„Gyakorlatilag semmilyen rendőri fellépésre nem számítunk, hiszen a rendőrség engedélyezte a rendezvényt, az eskütételt. Ellentüntetést jelentettek be, bízunk benne, hogy a rendőrség ellátja a feladatát és nem lesz semmi kontakt köztünk. A Betyársereg biztosítja a rendezvényt, tehát nem hiszem, hogy bármi összeütközés lenne a két tábor között” – mondta a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetője, Horka Sándor.
15 órakor már alakzatban vonultak a gárdisták a Hősök tere felé. A környező utcákban és az út mellett is több egyenruhás is készenlétben áll – nyilatkozta a Hír Televízió helyszíni tudósítója. A Hősök terén többen mondtak beszédet, Budaházy Györgyöt internetes kapcsolat segítségével hallgatták meg. Arról nincs pontos információ, hogy hányan tesznek majd esküt.
17 órakor megkezdődött a Hősök terén az eskütétel. A Hír Televízió helyszíni tudósítója elmondta, körülbelül 150-en teszik le az esküt és ugyanennyien vannak azok, akik nézik ezt az eseményt. A szervezet tagjai többek között azt kifogásolják, hogy a Jobbik nem vett részt az eseményen. Ők magukat radikálisabbaknak vallják. Terveik között szerepel többek között a budapesti homoszexuális-felvonulás betiltása.
mno nyomán magyarhajnal.com

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY