0 0 1
946
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. febr. 10.
Hazai és nemzetközi szervezetek, köztük a főszervező Nemzeti Forradalmi Párt, a Blood & Honour hollandiai, németországi, franciaországi és bulgáriai szervezeteinek képviselői emlékeztek meg a Normafánál a magyar hősiesség napjáról. Nemzeti képviseletek érkeztek Sevillából és Olaszországból, de megjelent az eseményen a Kárpát Haza Őrei Mozgalom is.
A magyar és a német fegyverbarátság ékes bizonyítékaként is a történelemkönyvekbe került dicsőséges esemény során a többszörös túlerővel szemben védték Európát és Magyarországot a budai Várba beszorult magyar-német alakulatok, szabadcsapatok. A szónokok felszólalásaikban több alkalommal is felidézték a dicsőséges eseményeket, megemlítve azokat, akik a kiugrás helyett a kitörést választották.

A Nemzeti Forradalmi Párt elnöke, Szabó Tamás (ex-MIÉP) a szállingózó hóban egyebek mellett kijelentette: a jelenlegi Magyarországon meg lehet tagadni a nemzetet, a családot és Istent, csak egy valamit nem lehet, és egy valamit nem lehet, és ezért börtön jár, a holokausztot. Utalt arra, hogy Európát megfojtja a cionista nagytőke, és népeinek egyre nehezebb az élete saját országaikban.

A becsület napi rendezvény szervezői a Széll Kálmán térre hirdették meg a találkozót, ahol két lobogó alatt maroknyi, de annál hangosabb és agresszívabb antifa tüntetett valójában a semmi ellen, hiszen a 21-es busz végállomása a postapalota előtt szálltak fel a járművekre azok, akik nem járművekkel indultak a helyszínekre. A toleráns antifasiszták viselkedését jól jelzi, hogy tudósítónk először azt híve, hogy a metrókijáratnál gyülekező maximum két tucat ember is a becsület napi rendezvényre igyekvőkhöz tartozik, közéjük ment. Az antifák csupán a megjelenése alapján (fekete nadrág, fekete kabát) válogatott szitkokkal illették, lefasisztázták, és felszólították a közterület elhagyására. Munkatársunk természetesen kiröhögte a szerencsétleneket és beszólásukra a nemzetközi jellel válaszolt.

Munkatársaink szinte minden liberális, antifa és egyéb rendezvényen szembesülnek azzal, hogy miként működik a demokrácia a magyaroknál: még a nemzeti tüntetéseken a baloldali lapok tudósítói akár az emberek arcába is fényképezhetnek, mindenféle retorzió nélkül, addig az antifák és egyebek agresszív módon, lökdösődve, szitkozódva lépnek fel az olyan fotós, vagy újságíró ellen, akinek nem tetszik az öltözete, vagy úgy néz ki, ahogy azt toleranciakörökben elvárnák. Ami természetesen semmi extrát nem jelent, mindössze annyi, hogy nem színesbe, hanem feketébe öltözik.
Hozzászólások | 1
A felhasználó további videói
Elverte Budapestet a jég
0:48
Civil jelentés 2006-os jogsértések
1:40:44
Vízbe rántotta a harcsa a horgászt
1:52
Nem csak a szeme világát, mindenét...
2:32
Az Orbán-Maffia kiemelt bűnesetei |...
11:32
Országjáró zászló Tapolcán
5:49
Országjáró zászló Sümegen
22:56
2021. máj. 29. 86 néző
Hasonló videók
0:48
1:40:44
1:52
2:32
11:32
5:49
22:56
2021. máj. 29. 86 néző