0 0 0
396
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. márc. 10.
Mindannyian székelyek vagyunk! mottóval vonulásos tüntetést tart a Jobbik az MSZP és a román kormányfő magyarországi látogatása ellen.
Rendőri igazoltatással kezdődött a Jobbik demonstrációja a Puskás Ferenc Stadionban - nyilatkozta a Hír Televízió helyszíni tudósítója. Az egyenruhások több tüntetőt is felszólítottak arra, hogy jogszabálysértést követnek el azzal, hogy a betiltott magyar gárda egyenruháját viselik.
A demonstráción néhány százan vannak jelen. A tüntetők jobbikos, illetve székely zászlókkal érkeztek. Az eseményen először Balczó Zoltán mondott beszédet, őt Novák Előd követte, aki élesen kritizálta az egyenruhásokat, illetve bejelentette, hogy a Mogyoródi útig tart majd a menet.
Vonulás után
A Jobbik és szimpatizánsai nem sokkal 11 óra után kezdtek el vonulni, de az előzetes tervektől eltérően nem kerülték meg a stadiont, csupán azt a rövidebb szakaszt tették meg, melyre engedélyt kaptak. Így érkeztek meg a második színpadhoz, amely a Hungária körút és a Mogyoródi út sarkán található.
A felszólalók követelték a székelyföldi autonómia biztosítását, illetve élesen bírálták az MSZP külföldi és belföldi politikáját egyaránt. Kiemelt téma volt Victor Ponta román kormányfő magyarországi látogatása, aki az MSZP évértékelő rendezvényére meghívott vendégként érkezett hazánkba. Volt, aki beszédében hangsúlyozta: nem kér Mesterházy Attilából, ahogy a többi szocialista politikusból sem.
A legtöbben szolidaritásuk jelképeként székely zászlókkal érkeztek a tüntetésre. Rendbontásról eddig nem érkezett hír, a tüntetők biztonságára mintegy félszáz rendőr vigyáz.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Felrobbant a SpaceX Csillaghajója
9:47
Keresztállítás a Nyugati téren
17:22
Hortobágy Örökös Pásztorai
5:40
2020. nov. 26. 18 néző
A RENDSZER TRÜKKJE [ENG SUB]
9:19
2020. nov. 23. 31 néző
Elindult a SpaceX űrhajója
13:15
2020. nov. 16. 45 néző
Hasonló videók
9:47
17:22
5:40
2020. nov. 26. 18 néző
9:19
2020. nov. 23. 31 néző
13:15
2020. nov. 16. 45 néző