0 0 0
191
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2015. júl. 11.
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) Budapesten szervez tiltakozó demonstrációt.
Dobrocsi Lénárd HVIM tag, a Jobbik balassagyarmati önkormányzati képviselője szintén komoly tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen évek óta üzemel a Legbátrabb Városban idegenszálló, Ő az alábbi levelet küldte szerkesztőségünknek: “Évekkel ezelőtt még csak vízió volt az, ami pár év óta már maga a valóság. 1918-hoz hasonlóan ma is teljesen védtelenül áll az ország a rá leselkedő veszélyek előtt. Balassagyarmaton, ha átvitt értelemben is de mintha ismételné magát a történelem. Egykoron csehek bitorolták a laktanyát, ma Afrika és Ázsia hódítói. A kormány részéről sem erő sem eszköz, ami megállítaná a bevándorlók tengerét, sem törvény ami hazaküldené őket. Akarat pedig csak retorika szintjén.”
Incze Bélától a HVIM alelnökétől az alábbi választ kaptuk: “Most arra van a legnagyobb szükség, hogy azon településeken, melyeket kiemelten sújt a migránsok áradata, olyan közösségek működjenek, melyek tudnak, és mernek érdemi munkát kifejteni a probléma pillanatnyi, és hosszútávú orvoslása érdekében. A gyávák és a lusták személyesen lesznek a felelősei a következményeknek. Ez persze akkor már senkit nem fog érdekelni, de a lelkiismeretükkel valahogy el kell majd számolniuk egyszer. ”
Zagyva György Gyula a HVIM társvezetője is ismertette velünk álláspontját: “Teljesen egyértelműen szervezettnek tartom a migráns áradatot. A szíriai menekülteken kívül, ahol tényleg háború van – amit Izrael és az USA okozott – a többi mind mesterségesen generált. A koszovói áradat is az volt, most éppen kongói meg szudáni áradat van. Ezek egyértelműen a háttérerők által kiváltott hullámok. Már évekkel ezelőtt, amikor még jóval kisebb létszámban voltak jelen migránsok, felhívtuk erre a problémára a figyelmet. Például a balassagyarmati idegenszálló előtt tüntettünk, a polgármestert megkerestük, és akkor a fideszes városvezető semmit nem tett. A belügyminisztert is kértük akkor, hogy valamit tegyenek az ügy érdekében, de egyáltalán semmit nem tettek. Most, hogy kezd eszkalálódni a probléma, álmegoldásokat próbálnak tenni. Itt azt kell elérni, hogy egészen egyszerűen ne engedjük be őket az országba. Megerősített határzár kell, és vissza kell őket fordítani Szerbia felé. Ezt ma megtehetné a kormány, csak nem meri. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy az összes magyarországi tábor előtt demonstrációkat tartsunk. Olyan akciókat fogunk végrehajtani, amikkel meg tudjuk akadályozni ezt az áradatot. A nemzeti radikális oldal nagyon komoly utcai jelenléttel, és akciókkal meg tudja állítani Magyarország afrikai bevándorlók által történő megszállását, és ehhez várunk minden olyan személyt, akik az elmúlt években az ilyen demonstrációkat hiányolták.”
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Felrobbant a SpaceX Csillaghajója
9:47
Keresztállítás a Nyugati téren
17:22
Hortobágy Örökös Pásztorai
5:40
2020. nov. 26. 18 néző
A RENDSZER TRÜKKJE [ENG SUB]
9:19
2020. nov. 23. 31 néző
Elindult a SpaceX űrhajója
13:15
2020. nov. 16. 45 néző
Hasonló videók
9:47
17:22
5:40
2020. nov. 26. 18 néző
9:19
2020. nov. 23. 31 néző
13:15
2020. nov. 16. 45 néző