0 0 0
94
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 15.
Tisztelt Hazafiak, magyarok!
Advent első vasárnapján, amikor a keresztény Magyarország a Karácsonyra, Jézus eljövetelének ünnepére készül, egyeseknek a félelemkeltés volt a legfontosabb, és náciveszéllyel riogattak a Kossuth téren. A hatalom birtokosai, az ún. jobb- és baloldal, látszólagos szembenállásuk álarcát félredobva, nyíltan vállalva önmagukat, Gyöngyösi Márton kijelentésének ürügyén összeborultak, és együtt tettek hitet a Hit Gyülekezete vezényletével, Izrael és az USA nagyköveteinek helyeslő fejbólintása közepette arról, hogy céljaik közösek.
A vasárnapi antimagyar-úniót látva azt kell mondanunk: igaza volt Simon Peresznek, izraeli államfőnek a 2007. 10. 15-én, Tel-Avivban mondott beszédében. Felvásárolták Magyarországot. Aki ez ellen fel meri emelni a hangját, az antiszemita, rasszista. Miközben nem láttuk a most lelkesen tüntetőket egyetlen alkalommal sem, hogy tiltakoztak volna Izrael ismétlődő népirtásai és politikai célokat szolgáló háborúi ellen, amikor ártatlanok ezreit gyilkolják le kiszámított, hideg cinizmussal. Sőt, arról beszélnek az áruló Szegedi Chanáddal együtt, hogy Izrael a Közel-Kelet egyetlen demokráciája, amelyet tisztelnünk kell és minden segítséget meg kell adni számukra. Az igazság ezzel szemben az, hogy ezen állam rasszista politikát folytat és a világbékére a legnagyobb veszélyt jelenti. Így ha Izrael állam polgára van nálunk döntéshozói pozícióban, amely folytatólagosan háborús bűncselekményeket, az alapvető emberi jogok durva semmibevételét követi el, az valóban kockázatot jelent, pláne ha országunkat épp felvásárolja.
Ez ellen kell tiltakoznunk, itt az ideje a nemzeti összefogásnak!
Jogunk van a cionista és más, gyarmati jellegű térhódítás elleni önvédelemhez!
Követeljük a kormánytól, hogy az ENSZ közgyűlésével összhangban ítélje el Izrael hódító politikáját a Szentföldön és a nemzet akarata, valamint az Aranybulla 1222. évi XXVI. törvénycikke szerint Hazánkban is! Követeljük, hogy a hazai pártok, mozgalmak, állami médiák, cégek tevékenységükben, nyilatkozataikban világosan határolódjanak el az idegen gyarmatosító szándékoktól, soraik között ne tűrjenek meg idegen érdekeket képviselő állampolgárokat! Követeljük, hogy közérdekű adatként hozzák nyilvánosságra a parlament tagjainak, a minisztériumok, a közmédiák, állami cégek felső vezetőinek esetleges kettős állampolgárságát, mert ez a nemzet érdeke és jogunk van tudni! Az ezen követeléseket megakadályozni kívánókat, a rasszizmus bunkójával ledorongolókat pedig helyezzük karanténba mi, a nemzetet féltő magyarok, magyar szervezetek.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Elverte Budapestet a jég
0:48
Civil jelentés 2006-os jogsértések
1:40:44
Vízbe rántotta a harcsa a horgászt
1:52
Nem csak a szeme világát, mindenét...
2:32
Az Orbán-Maffia kiemelt bűnesetei |...
11:32
Országjáró zászló Tapolcán
5:49
Országjáró zászló Sümegen
22:56
2021. máj. 29. 67 néző
Hasonló videók
0:48
1:40:44
1:52
2:32
11:32
5:49
22:56
2021. máj. 29. 67 néző