3082 Loop készítése
16
0
2019. febr. 7.

A fordítást a HunravelSub követte el.

Fordította/Lektorálta/Formázta: Flash


Felirat letöltése / elérhetőség: http://hunravelsub.hu/

Alternatív elérhetőség:https://www.facebook.com/HunravelSub-414556595416074/timeline/?ref=h

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hamazurát már most jobban bírom mint Toumát. Bár sajnálni fogom hogy innentől Kinuhata háttérbe szorul. Már a Railgun 2. évadjában is nagyon bírtam.
thumb
Ami Mugino-t("a Lvl5-ös barna hajú csajszi a zöld sugarakkal") illeti ő régen gazdag családba tartozott (nem tudni mi történt) talán ebből kifolyólag úgy fejlődött a személyisége hogy nem bírja elviselni az "inkompetenciát" vagyis ha a körülötte lévők nem képesek végrehajtani, amit mond... Azt sem tudja elviselni, ha ő kudarcot vall... 
Viszont nem igazán törődött soha a "barátaival" amíg hasznosak, és teszik amit mond, addig elvolt velük ha jók voltak jutalmazta őket ha rosszak akkor büntette őket.
De a pl amikor valamelyik részben a laborban összecsaptak az SCHOOL-al akkor is ott hagyta a társait mert csak lelassították őt, és elment üldözni a "csipeszt" ami ugye a másik lvl5-ös (Kakine Teitoku) elvitt. (itt már ideges volt, mert elszúrták a küldetést,)
Összeveszett Hamazuraval is (akit lenéz) amiért otthagyta a laborba a többieket, hogy Kakine-t üldözze
És ezután le is kapcsolták őket, üldözés közben, (ott megint elhagyta a tárasait) 
Elvesztette a nyomokat és kénytelen volt visszatérni a privát szalonba, hogy találkozzon a többiekkel... 
(itt kérdezték is a többiek, hogy hol van Frenda. Mugino meg azt mondta, hogy elfogták vagy meghalt nem érdekli nem foglalkozik vele ha nincs haszna.
...És itt rajtuk is ütött a SCHOOL és megint el kellett menekülnie, ezután kiderült, hogy Frenda volt, aki kiadta őket és "meg is büntette őt"
Közben amiért Nem törődött velük, a társai ellene fordultak pl Hamazura is keresztbe tett neki azzal hogy elvitte Takitsubot akire szüksége lett volna rájuk ezért haragszik.
Összefoglalva Mugino elég szélsőségesen kezelte a társait, mindig is... Lehet, hogy az animében máshogy jött le... 
(De pl a Railgun-ban is volt egy jelenet amikor "határozottabban" rászólt a többiekre és azok meg is ijedtek tőle) 
Remélem így valamennyire érhető a dolog

SPOILER :
gem tlah mes tsom gém
(visszafele olvasd)
thumb
Amit eléggé sajnálok Hogy nem lesz "Igazi" szerelmi választott a végére, mivel azt olvastam hogy az Author nem éppen ilyen beállítottságú, Ami azért elég gáz mert most fel sorakoztattak Toumának kis milliónyi hölgyikét, kis pirulgatásokkal meg minden anyám kinyjával de Touma olyan bolond lesz a végéig hogy észre se veszi majd és "mindenki él míg szörnyű halált nem hal" befejezést kap majd.

Ami nem is lenne gáz ha eleve nem is lettek volna illyes fajta interakciók a karakterek közt, De most már rendes elvárom hogy Touma valakivel gyúrja össze magát, de sajna a hírek az Íróról nem éppen jókat mondanak ilyen téren :S
thumb
9AnimeFan7MP

A Rail Gun egy SpinOff úgye, Bár mondhatjuk úgy is hogy Biribiri Szempontjából követi az eseményeket, De ez mind gondolom elég nyilván való volt.

Az utolsó railgun most nem tudom hol ért véget pontosan, de a kövi ott veszi fel a fonalat amikor is Touma El ment arra a sport fesztiválra vagy mire, de a szőke csöcsi néni meg jelent egy Nagy Be fáslizott oszloppal vagy mivel az oldalán és úgye őt hajkurászta egész nap..

A kövibbe itt vesszük majd fel, csak Biribiri kapcsán, ugye láttad a szőke csillag szemű csajszit még a railgunból, na ő pl onnantól lesz lényegesebb.
Rengeteg mindent meg magyaráz Mikasa Kapcsán és még Toumával való kapcsolatukat is.

Na meg szerintem ott építették ki ezt a Love Interest-et Mikasa számára Touma irányába :D
thumb
Valaki amúgy így el magyarázná hogy mi a szar baja van annak a Lvl5-ös barna hajú csajszinak a zöld sugarakkal ? (Ja, nem tudom a nevét)
Még a korábbi részekben egyszer csak el pattant valami nála és az összes csapat társát meg akarta ölni (a Lolit sikerült is neki), akikkel egyébként azt hittem egész jó kapcsolatban vannak.

Én azt akkor úgy egy mind fuck -volt, se most se akkor nem értettem...
Szóval a kérdés itt, mi a fasz baja van a bigének miért kezdett Rampage-be még X résszel ezelőtt ?
thumb
Hát~ próbálok azért jegyzeteket írni a feliratba néha hátha könnyebb lesz megérteni vagy követni...
Ha van valami konkrét amit nem értetek, akkor szivesen elmagyarázom, mert igazából én is csak úgy értem meg az animét, meg úgy tudom csak fordítani, hogy közben utánna olvasok mindennek, mit miért csinálnak ki kinek a kicsodája stb,
Szóval én képpen vagyok mindennel
thumb
...na basszus, annyira össze-vissza van már kuszálódva(de szép szó xD) a sztori, hogy már nehezemre esik követni azáltal hogy figyelembe vegyem-e mellé még az első két, illetve a Railgun évadjait is. Hát ja...de, most amúgy tényleg kezd érdekessé válni :D
thumb
Köszi a részt!(^^)/
thumb
Nagyon jó rész volt és kezd lassan minden 1 irányba haladni alig várom hogy az a 3 bolond "hős" végre egy oldalra álljon. :D
thumb
Hé, ezt megloopoltam!
Olyan klassz ez a videó, hogy készítettem belőle egy loopot!
thumb
Azt a k***a köszi szépen a munkátokat, várom a következő részt!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY