Cheyenne hegyi szuper bunker

87
Feliratkozom
lohere
6819 videó
1813 Loop készítése
1
0
2010. nov. 9.

A világ legbiztosabb szuper bunkere a Cheyenne-hegységben (USA Colorado)található katonai bázis.....Az Északi Légi- és Űrvédelmi Parancsnokság (NORAD) kiköltözik, kiköltözött az Amerikai Légierő Cheyenne Mountain bázisáról.

A költözés eredményeképpen az 1100 fős katonai és civil személyzet körülbelül a felére csökkent a földalatti városban. A Cheyenne hegyi bázison tovább folytatja tevékenységét a Légierő Űrparancsnoksága, az Északi Parancsnokság és a Nemzeti Felderítési Hivatal, valamint a Szövetségi Repülési Igazgatás is egyes civil műveleteivel. Eközben valamennyi jelenleg még maradó szervezet felülvizsgálja a Cheyenne hegyen folytatott tevékenységét.

A NORAD a Légierő közeli Peterson bázisára költözik, ám amint azt a NORAD vezetője, Timothy Keating admirális elmondta, a Cheyenne hegyet továbbra is készültségben hagyják. Habár a munkahelyeket és a radarokat nemrég felújították, a bázis technikai felszereltségét elavultnak tekintik már legalább az 1980-as évek kezdete óta.

Az Amerikai Légierő a közelmúltban műholdas jel-levétellel kapcsolatos technikai beruházásokat hajtott végre például a Buckley bázisán Aurorában, COloradóban, illetve jelátvitelre alkalmas eszközöket telepítettek Schriever bázisra, amely csupán 30 km-re keletre található a Cheyenne hegytől. Éppen ezért a hegy alatt rejtőző város elsősorban mint az esetleges támadások korai előrejelzését koordináló menedzsment központként üzemel. Keating admirális szerint semmi szükség nincs arra, hogy ő egy bombabiztos létesítményben dolgozzon.

A 2001. szeptember 11-ei, Amerika elleni terrortámadás óta alternatív földalatti parancsnoki központok, mint például a Washingtonhoz közeli Raven Rock és Mount Weather fokozatosan új szerepkörhöz jutottak. Keating szerint a Cheyenne-hegy is hasonló szerepet tölthet be a jövőben.

Ám a mostani 200-500 fős leépítést akár további követheti.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszönöm,...megnéztem!..mivel érdekelt...további jó videószerkesztést!
Felhasználó videói
thumb
5:58
Bellatrix
3 hete
thumb
18:11
Stressz
2019. nov. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY