0 0 0
710
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 18.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1424310/

Hazai bemutató: 2013

Az Istenek fegyverzete harmadik részében az Ázsiai Sólyom (Jackie Chan) újra egy ősi ereklye nyomába ered: 12 ősi bronz állatfejet kell felkutatnia, melyek a kínai zodiákust jelképezik és a világ több pontján vannak elrejtve...

Stáblista:

  • Rendező - Jackie Chan
  • Jackie Chan - Ázsiai Sólyom
  • Laura Weissbecker - Katherine
  • Oliver Platt - Szerep
  • Kenny G - Szerep
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 191 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 962 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1284 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9897 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2112 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2061 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 191 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 962 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1284 néző
1:06
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9897 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2112 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2061 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző