Comet Lucifer - 12 END

1537
Feliratkozom
Kiseki-fansub
819 videó
1948 Loop készítése
19
0
2015. dec. 21.

Sziasztok!
Vége lett hát ennek is.
Sogo és Felia még egyszer utoljára beleadnak mindent.
Jó szórakozást az utolsó részhez!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok!
~Rya

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
nagyon tetszett de miért kell mindig az egyik fő szereplőnek eltűnni vagy meg halnia? az Akame ga kill ben is ez vol bassza meg
thumb
köszönöm szépe.
thumb
Hát ez minden volt csak nem happy end rémesen szar végelett... azért köszi bár most szivesen anyáznék egy sort a forgatókönyv írónak ...
thumb
Hát nekem se tetszett ez a befejezés... :-(
SPOILER :
Kaon-nak, meg Roman-nak míg 3 gyerekük is lett :-O, addig Sogo még mindig a kristályokat keresi, közbe nézni az eget. Ezt nevezem én sz@r befejezésnek :-(
thumb
Hát....elégé elb●szták a végét, na mindegy, amúgy voltak jó részek is/voltak elég unalmasak is, de láttam már ennél rosszab anime-t is. Úgy hogy összegezve szerintem türhető egy anime volt.
Köszi hogy felraktad végig!!! U_U
thumb
Köszi a feltöltést :)
Jó anime volt, de a vége lehetett volna más is...szerintem nagyon összecsapták végét....én más végre számítottam....na meg a cím a lucifert említik (Sogo anyukája, meg itt az utolso részekben) de ennyi. Meg én se nagyon értem *Spolier: h Kaon meg Roman h jöttek össze hiszen Kaon végig ellene volt...Meg én arra is kiváncsi lennék h a végén az endingben mikor muttatták h kiből mi lett h oda h jutottunk el...
Na mindegy ezeket leszámitva egész jo kis anime volt :)
thumb
Köszi a feltöltést ^^
Jó anime volt, de én valami másra számítottam a végén :/ Na mind1 xd
Még egyszer köszi ^^
thumb
Ekto az utolsó részbe sok csata volt de a soroza stilusátol elégé eltért a stilusa.
A sorozat maga tényleg elmegy de azért az elvárás hogy valami kőze legyen a ciméhez. És zárojelenetnek nem szeretem amikor azt mutatják hogy sok év mulva mi lesz.
Kaon Meg román ösze jőtek azse stimel kaon nak nem ő volt az esete.
Moura emberi alakja egész jó de az utolsó kétrészbe nemsok értelme volt beteni csak egyetlen csata volt a szerepe az emberi alakjának.
A sorozatba elég nagy szerepevolt az érzelmi fejlődésnek viszont az utolsó részebe már nemvolt szerepe a fejlődésnek
thumb
Köszi, de ez sajnos nagyon gyenge valami volt ...
thumb
Köszi Rya!
Azt kell mondanom, hogy a vége nekem sem jött be. Az egyik pillanatban még a fél bolygó a levegőben van, aztán már csak egy kis kráter marad a pusztítás helyett... Meg Moura is meghalt, pedig ő volt a kedvenc szereplőm, igaz, az "emberi" alakja elég érdekesre sikeredett. Kaon meg Roman boldogan élnek míg meg nem halnak, amúgy meg mindenki más tök egyedül leéli az életét? Azért valami jobbat kitalálhattak volna befejezésnek.
Attila1705-nek igaza van. A címnek szinte semmi köze a sorozathoz, és avval zárják le, hogy megmutatják az előzményeket.
Amúgy az utolsó rész kivételével nem volt rossz, nem lett a kedvencem, de ugyanakkor nem is bántam meg, hogy végignéztem, csak lehetett volna jobb befejezése.
thumb
Köszi... :)

A vége nekem sem tetszett... Utálom, az ilyen és hasonló befejezéseket. :/
thumb
A vége nagyon öszelet csapva.
A sorozatcime elég hatásvadászvolt .
Lucifer csak az utolsó részekben kerül szóbaegyáltalán azt kiderül hogy egydarbja csak. A főld kipusztulásátcsak belekelet irni végébe .
Lucifernek csak nevét használták a sorozatba enyiből isten vagy Ré is lehetet volna akinek a darabja volt, Lucifert mint a lázadó anygyalt tartsák számon vagy a sőtétsg urának aki háboruban ál a menyekel a cimből ijesmire számitotam és a kirstályba zárásra is magyarázat lene..
És persze a végébe be kellet teni hogy visza változik kristálya bár nem tudni mért volt az mindenki felnő stb nehogy véletlenülis fojtatni lehesen .
Mourának az utolsó előti részbekel job alakot adni.
És vége muszálj a vigyáz a környezetre vagy mind megdőglőtők üzenetet bele süriteni mint a batle star galactica film sorozatba vagy blugender , trigun anime sorozat végébe . Nagyon pocsék amikor a végére teszik hogy mindenek az előzménye főld a pusztulása vagy batle star galacticába a főldi civilizáci a másik pusztulása miat jőn létre . Bele lehet irni valamibe kipusztult a fől mindenki egymásik bolygóra huzot csak nem a sorozat lezárásaként.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
23:50
Busou Shoujo...
2018. máj. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY