23725 Loop készítése
39
1
2014. jan. 18.

Forrás:Namida Fansub
http://namida-fansub.hu
Fordította: Kadiri
Lektorálta: DarthWhite

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Már láttam pár horror animét, de ez.. EZ G**I JÓ!!! Már az első részben olyanok voltak, hogy leesett az állam. :D Remélem, hogy nem csak az első rész ennyire jó.
thumb
SPOILER
Ki az az épelméjű aki ha meglátja a barátját egy kötélen lógni a fuldoklás közepén... és még elmegy vödörért? Pff... Rögtön az első dolgom lenne feljebb emelni nehogy meghaljon ba*d meg... nem... á dehogy... még lazán nézegetem és gondolkodom, hogy mit kéne tenni... Gratulálok :DD :)
thumb
Kirázott a hideg és kíváncsi vagyok miért vannak ebben a suliban? Amúgy nem lesz Naomi és Seiko páros már ebből. Köszi a részt.
thumb
Brutális!!! Nagyon tetszik! Miért nincsen, több ilyen stílusú anime?!?! Azon besírtam a röhögéstől amikor-----> ugye az a kis csaj fel volt kötve, a másik pedig nehogy már oda menjen azt akkor megemelje a lábánál fogva vagy bakot tartson vagy valami, neeeeeeem....ő mit csinált?----->oda ment azt akkor a lábánál fogva megpróbálta lehúzni a kis csajt, miközben fel volt akasztva XDD
thumb
Először én is azt hittem, de ebben semmi ijesztő nincs :D

SPOILER

Amikor a csaj kijut a szobából és mondja a barátnőjének, hogy majdnem meghalt, aztán az meg elfut miközben ő egyedül marad (megint) FCK logic xd
thumb
Ez nekem tul ijesztö..szovl csüsztök:DD
thumb
Csimpokomon1000 Igazad van, én mindenkit megerőszakolnék..
thumb
Bocsánat hogy 2-szer írtam le csak azt hittem nem küldte el.
thumb
Igaza van jonnyjoker-nek. Jó anime lenne ha nem lennének retardok a karakterek.. az egész animében 0 lesz a szinvonal.. De aki szereti a horrort talán elnézi.. de én tuti nem fogom.. bár végignéztem.
thumb
Végre egy ember aki megmondja.. Retardok lesznek a karakterek a végéig.. Jó anime meg minden.. De a karakterek észjárása a 0-án lesz egész végig... Igaza van Jonnyjoker-nek.
thumb
Ekkora balfaszságot-Nem az,hogy a nyakamba ültetem,vagy valami,de nem beszélek 20-30 sec-ig 1 olyan emberrel aki éppen 1 kötélen lóg.Alap dolog,hogy azonnal megemelem ÉS NEM PEDIG MÉG ELKEZDEM LEFELE RÁNCIGÁLNI+ A KÖTELET CIBÁLNI-Senki nem mondja már hogy meglátod,hogy valaki lóg a kötelen ,akkor lesokkolja a dolog és b@szik segíteni hanem elkezd vele kártyázni.....Szokásos japán "kultusz hiba",hogy retardált elmebetegnek nézik az embereket...kb 10 másodperc lett volna normálisabb forgatókönyvet kitalálni a csaj halálára....Addig a pillanatig totál rendben volt az anime.Totális offenzíva alatt az ember idegrendszere.Magamban mondtam is,hogy: -Na,végre 1 anime,ami TALÁN veri az Another c. animét.Ekkora ordenára valami után már azon is gondolkozom,hogy megnézzem-e a többi részt.(Komolyan kiesett a kaja a számból,annyira ledöbbentett)
thumb
Egyet kell értenem re3pler- lel mert akkár mennyire is pánikba esik az ember szerintem azért annyira nem sokkoltam volna le annyira, hogy ne juson eszembe hogy a nyakamba ültesem a csajt... Kicsit dühít, hogy emiatt halt meg seiko!
thumb
Brutalis anime( kösz a feltöltést )
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY