8187 Loop készítése
4
0
2011. nov. 7.

Cowboy Bebop

Tartalom:
A történet valamikor a távoli jövőben játszódik, amikor a bolygóközi utazás – és ezzel együtt az intergalaktikus bûnözés – a mindennapok részévé vált. Hõseink: Spike Spiegel és Jet Black, a két teljesen eltérõ jellemû, de egyformán rejtélyes múltú férfi, akik fejvadászként száguldoznak a világûrben hajójukkal, a Cowboy Bebop-pal, és kézre kerítenek minden bûnözõt, aki csak fellelhetõ a naprendszerben, és persze akiért eleget fizet a rendõrség.

A sorozat elõrehaladtával a fejvadászok segítõkre találnak Faye Valentine, Edward Wong Hau (elõbbi körözött csaló, utóbbi pedig egy számítógépzseni kissrác?), illetve egy Ein nevû kutya személyében, így egyre inkább benépesedik a hajó, és a két barátnak a bûnözõk mellett saját jellemhibáikkal, plusz az új társak rigolyáival is meg kell küzdeniük.

A film mûfaját elég nehezen tudnám meghatározni. Igaz ugyan, hogy a jövõben játszódik, vannak ûrhajók, robotok, spéci jármûvek és fegyverek stb. (ezeket látva lehetne akár sci-fi, vagy cyberpunk sztori), de a ruha- és hajviselet egy az egyben a hetvenes-nyolcvanas éveket idézi, amolyan Starsky & Hutch feelingje van (jó jó, ez egy kicsit túlzás ^_^). Na és a zenék, hát azok valami egyedülálló hangulatot adnak a történetnek. Funky, blues, jazz� (A fõcímet minden alkalommal legalább kétszer néztem végig.)

A cselekmény fordulatokban gazdag, van itt minden: szerelem, bosszú, hatalomért folyó bandaháború, cselszövés, na és persze üldözési jelenetek földön, vízen, levegõben egyaránt. Az akció mellett a Cowboy Bebop nem fukarkodik a poénokkal sem. A Toshiro Kawamoto által megálmodott karakterek kidolgozottsága pedig (külsõ és belsõ jegyek egyaránt) egészen eredetiek. Minden egyes szereplõnek önálló részei vannak, ahol az adott figura áll az események középpontjában, így a csapat tagjait alaposan megismerhetjük.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
I....MÁ....DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!! Ő.Ő
thumb
holnap hamar haza érek a suliból azt egy böl rakom fel a kövi részt .
thumb
folytassam a feltöltését?
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY