8719 Loop készítése
9
0
2012. jún. 6.

A tiltott bútorokat is elviszik!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nagyon jo ez a Berlini magyar tv meglepödtem rajta
milyen joprogramot csinalt6ak.
thumb
Jo fuvet lehet termeszteni nalunk is teszi sok ember
olcsob is job is .holand specialis kinemesitett holmi . a legjob amit valaha probaltam.
thumb
Chopper1@ Szerintünk küld el ezt a videót a közös képviselőnek, riporterünk is pont ezt tette, mert budapesti otthonának lépcsőházát, az általad említett módon a közös képviselő értelmetlenül, teljesen letiltotta a virágokról. A videónkban nyilatkozó Dandár tábornok az egyik legkompetensebb felelős a kérdésben. És ahogy demobácsi is írja itt első kommentjében, 1.95 m fölött is tartható virág a lépcsőházak falain. Amennyiben mindez nem elég a közös képviselődnek küld el neki ezt a videót is:
http://href.hu/x/hz6t

Üdvözlettel:
BMTV Csapata
thumb
Én egy régi építésű 4 emeletes társasházban lakom, ahol az átlagosnál sokkal szélesebb a lépcsőház... A folyosó 2 méternél is szélesebb, minden emeleten 2 db 1,80 méter széles nyitható ablak van... Emeletenként 3 lakásajtó nyílik a lépcsőházra...
Nos, most mi is fel lettünk szólítva (egyelőre a közös képviselő által), hogy a falra szerelt szép virágainkat tüntessük el, SEMMI nem lehet ezentúl a lépcsőházban tűzvédelmi okokból!... :-[[
Dühös vagyok, mert a szép, kulturált, növényekkel díszített házunk ezentúl kopár lesz!... Eddig jó volt feljönni a lépcsőn, ezután majd nézhetjük az üres falakat...

Jó lenne, ha a Hatóságok nem azon törnék a fejüket, mivel és hogyan lehetne még jobban megsarcolni a Népet, hanem arra törekednének, hogyan SZOLGÁLHATNÁK jobban az adófizetőket, akik eltartják a Hatóság dolgozóit!...
thumb
Még azt is megkérdezném,mi is vonatkozik a 9-10 emeletes épületek felszálló,száraz tűzívíz vezetékére ?Mesélj erről egy picinykét !
Érvényben van még az 5 évenkénti nyomáspróba ?
Hoppálá !Ugye milyen barom volt,aki ezt kitalálta ! A laikusoknak elárulhatod hogy ez lehetetlen !
Ezt elmesélheted te is,ha konyítasz a szakmához,és tényleg közöd van a tűzoltáshoz,-nem az íróasztalhoz,vagy ha gondolod,szívesen elmondom az ábrát !
Ezekre várom a válaszod(nem másra)
thumb
Amúgy ezt az idióta címet se értem :mire vadásznak ? tiltott növényekre ?
Kaktuszra,lóherére;vagy mi a faszra ?Szerintem rád,de te nem növény vagy,hanem egy állat !
thumb
Kedves TV !
Annyit elárulhatok,hogy viszont én beszélem a német nyelvet akcentus nélkül ( a bajort is ),ergó én lehetek tudósitó igy is ? Logopédushoz nem járok és ekkora hasam sincs !
Üdv
thumb
Kedves Demó Bácsi Úr!
Bérci Úr teljes interjúja sajnos adásmenetünk miatt nem fért a videóba, ezért történhetett, hogy abban nem szerepel az Ön által említett információ. Köszönjük, hogy hozzászólásával kiegészítette az anyagot! Ahogy az a videóban is elhangzik a 259/2011 (XII.7.) rendeletről van szó.
István Kovács Tv-nk budapesti tudósítója. Külföldön született Magyarként akcentussal beszéli az anyanyelvét. Ennek enyhítésére logopédushoz jár és beszéd órákat vesz hetente!
Üdvözlettel:
BMTV
thumb
Kedves Bérci Úr !
Azt még hozzátehette volna,amennyiben Ön tényleg tűzoltó,hogy bármilyen széles lehet a folyosó mérete,csak a kihelyezett tárgyak (Pl virág)magassága van meghatározva ! E szerint a szinttől (lépcsőszintje) min.1m. 95 cm.magasan kell legyen.Azt is elmondtam volna,hogy pl. a lépcsőforduló és egyéb sarkokba !! simán el lehet helyezni pl.cserepes virágot,ott ugyanis nem akadályozza a forgalmat!
Milyen paragrafusra is hivatkozik ?
Kedves(pedig nem az) Kovács Úr !
Igaszhából nehm éhhtem mit pöfffhészkedik és mith keresz itt !
Kiverték a fogait,vagy mi az ábra ?Mesélje már el !
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY