Csatahajó 2012

28
Feliratkozom
moebiusy
88 videó
9527 Loop készítése
0
0
2018. jan. 24.

Csatahajó
2005-ben a tudósok felfedeztek egy Naprendszeren kívüli bolygót, amelynek a Planet G nevet adták. Úgy gondolták, hogy nagyon hasonlít a Földhöz, közel azonos feltételek mellett ott is kialakulhatott az élet.

2006-ban a NASA Hawaii egyik szigetén egy Rádiólokátor-rendszert épített, amely ötször erősebb volt, mint bármelyik korábban. A tudósok egy programot is elindítottak (Beacon-projekt néven), amely a kapcsolatfelvételt tűzte ki célul a távoli bolygóval.

A könnyelmű Alex Hoppert (Taylor Kitsch) letartóztatták, miközben megpróbálta lenyűgözni Sam Shane-t (Brooklyn Decker), Shane admirális (Liam Neeson) lányát. A főtisztet felbőszítette Alex viselkedése. Stone Hopper (Alexander Skarsgård), Alex bátyja, aki tisztként az admirális alatt szolgált, arra kényszerítette öccsét, hogy ő is lépjen be a haditengerészetbe.

2012-ben Alex már hadnagy volt a USS John Paul Jones rombolón, míg a bátyja parancsnok a USS Sampsonon. A forrófejű és tiszteletlen hadnagyot egy japán tiszttel való összeütközés után az a veszély fenyegette, hogy leszerelik a haditengerészettől. Pedig Alex és Samantha szerették egymást, már a házasságkötést tervezték, amikor a konfliktust veszélyeztette a terveiket. Hopper hadnagy a RIMPAC nevű, két évente megrendezésre kerülő, tizenkét ország részvételével zajló haditengerészeti hadgyakorlatra indult, amikor Planet G-hez küldött üzenetre válasz érkezett.

Azonosítatlan repülő tárgyak közelítették meg alakzatban a Földet, melyekből leváló egységek csapódtak be a bolygó különböző helyein. Az óceánokban néhány különös tárgy bukkant fel a felszínre. Rövid idő után világossá vált a hadgyakorlaton résztvevők számára is, hogy egy idegen inváziós flotta felderítőivel kerültek közelebbi kapcsolatba. Hooper hadnagy a társaival élet-halálharcot vívott az ellenséggel, és hamarosan rádöbbent, hogy rangidős tisztként nemcsak a hajó és annak legénységének, hanem az egész világnak a sorsa is az ő kezébe került.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
0:02
Tárhelyem folytatása
2019. febr. 15.
thumb
1:37:18
The Titan 2018
2018. okt. 23.
thumb
1:27:05
A bébisintér 2011
2018. okt. 4.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY