D.C. - Da Capo 1. rész

2422
Feliratkozom
AnimeSekai
2663 videó
5227 Loop készítése
2
0
2013. márc. 28.

1. évad leírása:
Minden évban virágok virágzanak. Titokzatos cseresznyefa szirmok az félhold alakú sziget egész területén. A szigeten, amit úgy neveznek, hogy Hatsune...

Főhősünk, Asakura Jun'ichi, aki a Kazami Akadémia diákja, különös erőkkel rendelkezik, ugyanis képes látni mások álmait, miközben ő maga alszik. Egy idős hölgy gyerekkorában mágiát is tanított neki, amivel képes édességeket varázsolni.

Egy napon Jun'ichi újra meglátta valaki más álmát, miközben aludt. Az álomban egy lány volt, aki egy gyerekkori barát. Asakura Nemu viszont, a húga felébresztette őt, hogy visszatérjen a hétköznapi életbe. Nemu nincs vérszerinti rokonságban bátyjával, de a kapcsolatuk mélyebb, mint a legtöbb testvéreké. Sokakban azt az érzést keltheti, hogy szeretők.

Egy újabb, csodálatos nap volt, miközben hősünk a Kazami Akadémia felé indult. Együtt, gyerekkori barátjával, Amakase Miharuval, az iskola bálványával, Shirakawa Kotorivel és két nővérrel, Mizukoshi Moe és Makoval. Ahogyan a napjuk telt, mint általában a gyerekkori barátjuk, Yoshino Sakura tűnt fel, aki évekkel ezelőtt Amerikába költözött. Hatalmas meglepetés volt ez Jun'ichi és Nemu számára. "Jöttem, hogy beteljesítsem az ígéretünk, amit gyerekkorunkban tettünk..." - mondja Sakura.

Az első évad teljes egészében és a második évad első 9 epizódja teljes egészében a HSTS-Fansub csapat munkája(NEM a mi munkánk!!!), ezért hatalmas köszönet nekik! Annak ellenére, hogy közös projektként van feltüntetve nem az, csupán mi folytatjuk a HSTS-Fansub engedélyével, mivel ők már nem viszik tovább. Így mi a 10. epizódtól folytatjuk a sorozat magyarosítását.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
köszi a feltöltést !
thumb
köszi a feltöltést
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY