0 0 7
1806
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. febr. 1.
A DNS-rekonfigurálás és az Emberiség jövője, valamint rejtett múltunk. E filmben érintjük - még csak pár szóban -, amiről még nem igen szóltunk: hogy miért azonnal kvázi korlátlan az installálható intelligencia egy olyan hatalom számára, aki a mikrohullámú technológiát először megszerezte. S ahogy az égbolton világtörténelmi jelentőségű titkokat villantunk fel, és közelebb húzunk minden értelmest annak megértéséhez, hogy a konvergencia történik, melyet a fúziós robbanás követ, aközben mint szinte mindig, végig szól a zene. Elmondják: Christian Crown és Molnár F. Árpád. Zene: Enigma - Touchness. Operatőr: Fenyvesi Theresa, Molnár F. Árpád, Nagy Sándor (Naleksz) és nem publikus.
Hozzászólások | 7
nanoka15
2010-01-24 23:11:28

TE MOLNÁR EF ÁRPÁD HA IGYLENE IS AHOGY MONDOD AKOR MIÉRTFÁJ NEKED ELVÉGRE UGYSE VENÉD ÉSZRE A VÁLTOZÁST HHMM NA VÁLASZOLJ HA OJAN NAGYFASZVAGY...

FenyvesiTheresa4
2009-02-06 15:17:39

ha ezt a kommentárt feltudnád írni a youtobe-ra, a NASA kísérletekhez örülnék, mert onnan letiltottak, s filmet sem tudok mar feltölteni, nemhogy kommentárt.itt válik valóra a hazájában tagadjak ki először a prófétákat, sajnálni tudom őket, de kik szidnak nem is magyarok, hanem a júdás leszámozottai, ahogy mondtad

FenyvesiTheresa4
2009-02-06 15:11:52

Sajnálom ha a levelet sem kaptad meg.gondoltam... Tegnap a nemet tv-be lemertek adni a híradóba, hogy a a mobiltelefon alapján bárkit betudnak azonosítani s lehallgatni, s mindenkit tudnak vele kontrollálni, az első lepés az igazság fele.A magyarok szidjanak, hisz szerintem ott van a legtöbb cionista, kinek foga faj e országra.A googelbe is lesz egy oldal, ahova bárkinek a számat beírod, s kimutatja hol tartózkodik az illető s mit csinál.

MolnarEfArpad
2009-02-06 00:47:28

Kedves Theresa, köszönjük s viszont kívánjuk. E-mailek terén az utóbbi hónapokban egyre több a baj. Személyekre szállnak rá, és vagy sehogy vagy speciális kritériumok szerint engedik őket számomra e-mailt küldenni. Sokaknak a Hírháttér elérhetőségét bojkottálják.
-
De hát ami előre elkészült és biztos, annak úgy sem állhatják útját. A Júdásfaj saját lábában akarta magát kigáncsolni, aztán a mikrohullámú sütőben végezte.
-
A leveledet postán még nem kaptam meg.
-
Testvéri szeretettel Arpad Molnar

FenyvesiTheresa4
2009-02-05 19:07:38

Sok sikert meg nektek, engem elhallgatottnak, s annyira megmanipuláljak az e-maileimet, hogy elérték azt amit akartak, hogy ne vegyem fel veletek a kapcsolatott. Tovabbi sok sikert!! Gondolom a levelet sem kaptad meg amit mar postaval kuldtem, mivel nem reagaltal?
theresa M.F. A.nak

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31