957 Loop készítése
75
0
2008. jún. 25.

Cionista keresztények? Hogy is van ez?

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
vagy leirtok...de ugyanaz..
thumb
huhhaaa:D elolvastam pár komit hát ez nagyon kemény amit ti itt mondtok a hit gyüliröl és mien rágalmazoak vagytok és a többi...énis oda tartozom...aza baj veletek akik ez ellen vagytok h igazi okokat nem is tutdtok h, mi miért van azt nézitek h pénz van meg az emberek rángatoznak meg mittomén..és sajnos nem ismeritek a bibliát mert nagyon nagy hülyeségeket beszéltek...én 100% biztos vagyok abba h amit mi csinálunk nemrossz és nincs szembe a bibliával minden ami nálunk folyik az megeggyezik a bibliával szal ilyen téren nemtudtok belekötni semmibe...de am kivi vagyok:D és biztos vagyok benne h mi istenhez tartozunk és nem véletlen tart ott a gyülekezet ahol tart...a másik egyet jegyezzetek meg..ISTEN LÁT MINDENKIT...és ahogy ti szidjátok isten népét ezért mindanyian egyesével az itélet napján elkell számolnotok meg isten népe ellen beszéltek..én a helyetekben nagyon vigyáznék mit mondok ki a számon de kivánom h megismerjétek jézust és az ő gyermekei legyetek tiis!
thumb
És én azt hiszem ez egy olyan oldal ahol a Hiteseket éri a kritika,én pedig szeretném megvédeni magunkat és elmondani,hogy jó helyen vagyok és ők is,mert a mi életünkben Jézus az Úr,és szeretném ha ezt a megváltást amin én átmentem és sok ezer ember,te is megismerd.
thumb
Felmagasztalom magam?Nem hiszem.Azt gondolom nem ismered Istent,és az ő törvényeit pedig ez a hit alapja.És ha valamiféle rálátásod lenne Isten céljairól,ami a békességen és a szereteten alapúl,és egyéb más dolgon ami azon a helyen van lefektettve,mert ezek Isten törvényei,nem embereké!
thumb
Nem tudom te ezeket honnan szeded,amiket ide irsz?Ezt találtad 2mózes20/4 alatt?Miért fenyegetsz?Én nem félek,legyen meg Isten akarata az életemben.Én nő vagyok,alapjában tisztelem a tisztelezre méltó embereket,és én azt hiszem a Pajor Isten eggyik engedelmes embere,még a nem engedelmeseket is szeretem,hiszen Isten a saját képére teremtett minden embert.
thumb
Aksza!
Ti nem vagytok szekta, igaz? Az a természetes, hogy mindenkinek a szektavezér kedvenceit kell szeretni. Vigyázz egyszer mindeki kegyveszett lehet. Sebaj! Lesz helyette más! Vagy Te lennél a Pajor? Akkor meg ne magasztald fel magad. Én szabad vagyok. Olyan zenét szeretek, amilyet akarok.
Más: honnan veszed, hogy tudok olvasni?
thumb
Szerintem neked a 2mózes20/4 től kellene kezdened olvasni a bibliát és onnan végig,persze csak ha van neked,és utána jöhet a Pajor.
thumb
"Istenről van szó és az egyházról,nem valami sztárról,aki csak akkor érdekes ha valami mocskot irunk!"
Ezek szerint Te még nem hallottad a Pajor "Jézus Krisztus SzuperSZTRÁDA" című "szerzeményét". Én már végig szenvedtem. Tehát egyetértek a fenti mondattal. És a szememben ez is cáfolja a HGY. nyiltan hirdetett "tanításait". Menekülj.
thumb
nem jönnek. elfogytak...
thumb
Mi van pókok nem jön a légy?
thumb
Már-már "örökzöld":
"10. Egy külső véleményt szigorúan csak akkor fogadhatsz el, ha a szektavezetőd arra azt mondja, hogy igaz. Egyébként vesd el, még ha teljesen egyértelmű, kézzelfoghatóan és tudományosan bizonyítható és logikus.
11. A szektádat kritizáló véleményt (legyen az írott vagy szóbeli) még véletlenül se hallgassd meg, mert akkor rájöhetsz arra, hogy milyen szépen kihasználtunk téged."
thumb
Inkább olvasd el az egészet...
thumb
5. Az Istennek teljes beszéde igen tiszta, és paizs az ahhoz folyamodóknak.
6. Ne tégy az ő beszédéhez, hogy meg ne feddjen téged, és hazug ne légy.
7. Kettőt kérek tőled; ne tartsd meg én tőlem, mielőtt meghalnék.
8. A hiábavalóságot és a hazugságot messze távoztasd tőlem; szegénységet vagy gazdagságot ne adj nékem; táplálj engem hozzám illendő eledellel."
thumb
Annál is inkább védeni kellene az esetleges igazatokat, mert:
Példabeszédek 30: "2. Minden embernél tudatlanabb vagyok én, és nincs emberi értelem én bennem.
3. És nem tanultam a bölcseséget, hogy a Szentnek ismeretét tudnám.
4. Kicsoda ment fel az égbe, hogy onnan leszállott volna? Kicsoda fogta össze a szelet az ő markába? Kicsoda kötötte a vizet az ő köntösébe? Ki állapította meg a földnek minden határit? Kicsoda ennek neve? Avagy kicsoda ennek fiának neve, ha tudod?
thumb
Bár látnád az igazságot! Azt hiszem Alpha nevében is mondhatom, hogy nagyon szeretnénk, ha mi tévednénk, de sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy ez nem így van. És van egy olyan gyanúm, hogy már ti is kezditek látni a gyenge szálakat, olyannyira, hogy bnj777 már mondott is ilyet. Ha annyira tiszta, ami nálatok megy, akkor maradj itt és igazi, hiteles (és nem hites) érvekkel győzködj minket, hátha egyszer hinni fogunk nektek. Én tűzön-vizen át megvédeném az igazamat...
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
thumb
2:44
Köcsögök
2008. júl. 4.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY