Dan Osman, az extrém sportoló

85
Feliratkozom
lohere
6815 videó
11606 Loop készítése
5
0
2009. máj. 22.

Gondolom senki nem csodálkozik, hogy az előbb látott Dan Osman már nincs az élők sorában. De mielőtt még azt hinné bárki is, ki kell ábrándítsam: egyáltalán nem a kötél nélküli mászás okozta a halálát, hanem az általa kitalált szabadesés egy új formája.

Emberünknek ugyanis unalmas volt a bungee-jumping, amikor a rugalmas kötél már jóval a mélypont előtt elkezdi fékezni az ugrót, ezért is találta ki a saját módszerét: a mászókötelekből álló rendszer egészen csak a zuhanás vége felé fejtett ki fékező hatást, nem kis adrenalinzuhannyal öntve nyakon a kötél nélküli mászás unalmaiban megfáradt egyszeri extrém-sportembert.Aztán, hogy pontosan mi volt a baj, amiért egyszer végül ez a rendszer csődöt mondott, az máig vitatott. Bohém, mindig elkéső, a világi élet gyakorlati dolgaival nehezen dűlőre jutó ember volt. Befizetetlen parkolójegyek miatt előzetesben is töltött némi időt, a szirteken kint hagyott kötélzet pedig ezalatt ki volt téve az időjárás viszontagságainak. Más források azt mondják, nem ez volt a baj, hanem a kötelek egymáshoz való súrlódása, amitől végül elszakadtak, de annyi biztos, hogy a végzetes ugrást azelőtt nem próbált szögben, minden korábbinál nagyobb zuhanási távolságra beállítva tette meg. Eredetileg azért ment fel egy barátjával a szirtre, hogy leszerelje a rendszert, de nem bírt ellenállni a kísértésnek, hogy még néhány utolsót ne ugorjon előtte. Hát tényleg az lett. De legalább úgy halt meg, hogy azt csinálta, amit a legjobban szeretett, amiért élt - és ilyen szempontból százszor gyönyörűbb halál ez, mint bár nyugalomban és párnák között, de egy elbaltázott élet keserűségével terhesen...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Repecs, te te vagy, ő meg ő volt.
thumb
Ha hat éves lányom van nem játszom a halállal.
thumb
R.I.P.
Ő egy hihetetlen ember volt,nincs hozzá hasonló
thumb
Úgy élt ahogy szeretett úgy halt meg.
Akkor ez jó halál nem?
thumb
R.I.P.
Hat éves volt a kislánya, amikor meghalt.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY