0 0 0
91
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. okt. 6.
Cimkék: Bond, Daniel Craig
Egy új videósorozatot kezdek, mely James Bond rajongásomnak igyekszik számot adni.

Ian Fleming aligha hihette, amikor megteremtette hősét, a 007 számmal jelölt ügynököt, hogy hová növi ki magát karaktere zamatos nyelvezetű ponyváiból.

James Bond azonban jóval túlélte alkotóját, ahogy megőrizte frissességét több generáció elmúlásán keresztül is. Kétségtelen, hogy a mozikultúrában való megjelenése tette azzá, ami. Divathőssé nemzedékeken át, akire odafigyel a vásznon a közönség. Egészen olyan részletekbe menően kap figyelmet Bond, hogy mit eszik, mit iszik, mit visel és milyen dámákat bújtat az ágyába könnyedén. Bond jellemét ugyanakkor már többször elkárhoztatták, mint macsó és dicsérték, mint sármőrt egyaránt. Felmérték kétértelműségét hidegvérű tetteiben és forró vágyaiban a mind újabb nők iránt. A XX. század kalandhőse volt, aki az '50-es években született és egy olyan cool szakmát űzött már akkor is, mely kontinensek átszelésére, egzotikus idomok és idegen veszélyek legyűrésére jogosította fel. Bond kém (helyesebben brit ügynök) volt, és az is maradt. Eleinte Fleming hírszerző múltjának idealizált kivetítéseként szolgált, mint sarkalatos és stílusos figura, később a mozik akcióhőse lett.

Megjelenését már egy tucat szórakoztató moziban biztosította több különböző, és máshogy megnyerő férfiarc. Köztük olyan nagynevű színészeké is, mint Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan. Jelenleg új feltámadását éli a mozivásznon Daniel Craig fellépésében, így megérett az idő arra, hogy az oldal méltó figyelmet szenteljen neki. Emiatt nyújtom át most ezt a jelenetgyűjteményt mindenkinek, aki kedveli ezt az állandóan más arccal bemutatkozó mozihőst: Bond, James Bond.

Az erőteljes:
Daniel Craig 2006-tól tölti be a 007-es szerepét. Elődeihez képest talán a legmegosztóbb és legnagyobb megújulást hozó színésznek számít Bond karakterének megformálói közül. Önmagában már külsejével is változást idézett elő az úgynevezett Bond-típusú, finomabb férfiideálnak ellentmondva. Határozott fellépése, erőteljes fizikuma olyasformán szabta újra James Bond karakán jellemét, ahogyan még sohasem láthattuk a figurát. Az újszerű Bond számára a könnyedség lázadó hajlama egyik keserű kivetülésévé vált, gyilkos tettrekészsége pedig önpusztító elszántsággá. Craig új mélységet kölcsönzött a brit ügynöknek, amivel háttérbe szorította ugyan annak "szépségét", csontos sziklaarcával és jégkék szemeivel, de előtérbe helyezte elszánt dinamizmusát és drámai értékét.

A kiemelt jelenetek a Casino Royale című 2006-os James Bond-moziból származnak.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
1980 London
17:05
2019. jan. 7. 109 néző
6 perc háború
6:05
2018. okt. 4. 52 néző
Daniel Craig, mint Bond - kedvenc jelenetek...
20:37
Daniel Craig, mint Bond - kedvenc jelenetek...
11:54
Hasonló videók
17:05
2019. jan. 7. 109 néző
6:05
2018. okt. 4. 52 néző
20:37
11:54