Dobd el a kést haver!

3
Feliratkozom
Taurus737
137 videó
5085 Loop készítése
15
0
2007. ápr. 15.

Mondták a rendőrök kb. 20-szor. Aztán hasbalőtték

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Látszik mennyire álomban vagytok. számtalan rendőr hal meg késes támadásban. 10 méteren belül, hatásosabb mint a tokjában lévő pisztoly. Ezért is vették elő. Levegőbe lövés? Mennyire naiv vagy ember. Látszik a magyar elkényeztetés. Azt úgy hívják, figyelmeztető lövés... Aztán minek figyelmeztetnéd? Nem szólították fel elégszer? A rendőr odaért, megpróbálta lefogni a késes kezét, az rámozdult, a másik rendőr meg lőtt, mert védte a kollégát. Ehhez nem kell ész, és Spanyol tanfolyam sem. Ha utánad megy amerikában 20 fegyveres rendőr, és kést tartasz a kezedben akkor dobd le, és feküdj le. Sőt, ha megállít a kocsiddal, akkor fogd a kormányt a két kezecskéddel, mert ha nem, lelőnek mint egy szardarabot. Ott más a rendőrt védő törvény. Nem olyan politikusok határozzák meg, mint itt.
thumb
Hát elég sok rendőr hal meg ilyen késes emberkéktől és ők sem lövöldözhetnek olyan könnyen a sokkolóval hisz ha rossz helyen találja el akár maradandó károsodást vagy halált is okozhat, nekem inkább az nem tetszik hogy 30 rendőrt vezényeltek ki egy emberre miközben lett volna szerintem elég sok dolga annak a rakat rendőrnek, lehet hogy ez miatt a keménykedő emberke miatt 4-5 ember meghalt máshol csak mert nem volt elérhető rendőr!
thumb
AzHofi: Milyen 2 lyuk bakker, az egyik a köldöke öcsém... Fehér bot azért megvan remélem nálad!
thumb
ne zavarjon senkit, hogy az a két szép lyuk az pont a taser (sokkoló) nyoma. Amikor a kocsi mögött fekve rángatózott az meg a hatása volt. Fehér bot azért megvan remélem.
thumb
Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen kis köcsöggel mit kell ennyit szarozni. És nem hasba kellene lőni, hanem fejbe, hogy biztos legyen a hatása. Az ilyen kereténekért sose kár, mindegyikkel ezt kellene csinálni itthon is.
thumb
Hülye amcsi rendőrök!20 zsernyák kell ahhoz hogy lefegyverezzenek egy késsel hadonászó csávót,vicces.Mekkora barmok!Már az elején rá kellett volna lőni,nem sétálgatni vele.Vagy tasert is használhatnának-ez hatásosabb,és normálisabb mint ha belelőnének,sztem...
thumb
de most az miért ennyire komoly baj hogy valaki 1 késsel járkál de nem fenyeget senkit hogy bele kell lőni?
thumb
WordClub,az ilyen ly jé és te meg egy igazi buzi vagy.Miért kell valakit meglőni,aki nem is támadott?Hol a sokkoló?A rendörök amerikában is idióták,nem csak nálunk.Igazi bátorarcosok.Olyanok mint a cajok.Ráadásul még gyilkosok is.
thumb
teljesen igaz greg! Szánalmas ahogy 4 rendőr kisérget egy fiatalt, aki "nem érti", hogy miért van ilyen sok egyforma ruhás új barátja.Ez azért nagyon demokratikus volt. Csak a rendőrök tekintélyét nem növeli...
thumb
A 'nagy' amerikai rendörség,miért nem használnak sokkolót és 1 perc alatt megvan?...5 felfegyverkezet rendör 1 kés ellen,igazi bénák.
thumb
Ez a ficko spanyolul beszél, szerintem mexikói. Nem érti szegény :(
thumb
miért nem lőtték lábon?
thumb
szerintem az regebii sebb..... nem akor lotek meg a rendorok nem lohetik meg mert maskep ok kerulnenek Problemaba szerintem aszt a sebbet mastol kapta elleg joll lacik hogy az a sebb mar Regebi es kB 40 szer monta a rendor neki hogy Drop Drop Drop :))))) Hat jo nem vicces szar nap lehetet a zsaruknak......
thumb
Nem Semi Meg Érdemli Az Ijen
Felhasználó videói
thumb
0:10
Vonatgázolás
2007. ápr. 7.
thumb
1:01
Falramászó gyerek
2007. ápr. 7.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY