129 1 39
37246
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2019. nov. 10.
A feliratot a Naruto-Kun.Hu csapat készítette.

Letöltésért látogass el ide:
https://naruto-kun.hu//news.php
Hozzászólások | 39
Akiza7
2021-06-11 16:54:41

!!! SHICHIBUKAI ANIME ÉS MANGA NEVELDE !!! - http://shichibukai.gportal.hu/ ____________________________________________________________________ Szeretnéd még jobbá tenni a nyilván eddig is élménydúsnak ígérkező nyaradat? Szívesen élnél animés vágyaidnak az évnek ezen szakában is? Akkor ne habozz!!! ____________________________________________________________________ KARAKTERFOGLALÁS: 06.12. (szombat) 16:00-tól - KARAKTERKÉRÉS: 06.13. (vasárnap) 14:00-tól - NEVELÉS: 06.14. (hétfő) 14:00-tól ____________________________________________________________________ Gyere és légy részese animeneveldénk idei, eddigi legjobb szezonjának! Az új játékosok kiemelt törődést és odafigyelést kapnak a családias, animerajongó közösségünk tagjaitól! Nekünk csakis Rád van szükségünk ~

KingCrimsonn2
2020-12-12 13:42:18

>>> khr-illusionists.gportal.hu < KARAKTER FOGLALÁS: 12.12. (szombat) 16:00-tól Gyertek és legyetek részesei ANIME NEVELDÉNK játékmenetének az idei ünnepi szezonban is! (boomereknek: a fenti linket másoljátok be a böngésző URL mezőjébe) Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, barátok nélküli tinédzser edgelordot, vizsgaidőszakban szenvedő egyetemistát és igazából bármilyen más szerzetet is! c: >>> khr-illusionists.gportal.hu <

Undertaker16
2020-09-21 00:26:11

Istenem, ez a maszkos csávó olyan idegesítő (bocsi hogy most nem tudom a nevét). És azért Tsukasának is lehetne esze. Tudomány nélkül hogy lesz gyógyszer, mit csinál ha valaki beteg lesz?

0Arpi0
2020-09-15 19:52:22

Kösz :D

pepesoft2000
2020-01-11 15:43:42

Én az aranyközépútban hiszek. Tsukasának igaza van a szelektálásban. De emellett egy kamu ember. Hisz ő meg agyatlan embereket hoz vissza, akik követik. Olyanokat, mint a legtöbb rendőr. Kérdés nélkül barmit megtesznek. Ebben igazat adok, hogy ez nagy hiba. De vajon érdemes lenne-e mindenkit visszahozni, még a pszichopata sorozatgyilkosokat is. Én nem tenném ki az embereket ekkora veszélynek.Erre jó példa, amikor nem is olyan régen kiengedtek egy kicsit pszichopata embert, majd majdnem mindegyik gyerekét megölte. Tudom, hogy igazságtalannak tűnik a szelektálás. De a legnehezebb döntésekhez kell a legnagyobb elszántság (2. kedvenc Marvel idézetem). Tehát egyiknek sem adok teljesen igazat. Inkább meg keresném a köztes megoldást. És már háborúzniuk sem kellene.

Nacc
2019-12-26 21:34:40

KHR Anime Nevelde - MEGNYITOTTUNK! - http://khr-illusionists.gportal.hu/ Oldalunk népszerűbb, mint valaha, és most bővített animelistával vár minden kedves érdeklődőt. Neveld kedvenc karaktereidet olyan népszerű művekből, mint a Kimetsu no Yaiba vagy a Nanatsu no Taizai egy remek közösségben! Mindenkinek kellemes ünnepeket kíván a: http://khr-illusionists.gportal.hu/

pepesoft2000
2019-11-17 05:44:21

Én csak úgy gondolom, hogy ha egy ilyen helyzet kialakulna a valóságban, akkor a túlélési esélyek nagyobbak, ha a megfelelő embereket élesztik fel azok közül, akiket ismernek. Akik semmilyen téren nem tudnak hasznosak lenni, azokat csak eltartanák. Ők csak visszafogják a csapatot. Minden munkahelyen vannak olyanok, akik csak nehezítik a munkát. Ez kőkorszaki szinten még rosszabb lehet. Pl volt olyan munkatársam, aki egyszer akart arrébb tolni egy üres talicskát, és eltörte a lábát. Aztán a főnöki logika (az igazgató, aki akkor egy nő volt) azt diktálta, hogy ez az ember mennyire hasznos, mert ő is főnök. És pár embernek az lett a feladata, hogy mindenhová vigye és kiszolgálja. Ez az eset tényleg megtörtént. A egész csapat teljesítménye ezzel csak romlott. És igaz, valószínűleg a jelenlegi ismereteim alapján, én sem élném túl egy ilyen helyzetben. De az ilyen emberek, akiknek egy kisebb fizikai munka is csak balesetet eredményezhet, valószínűleg csak több fejtörést okozhatnak a csapatnak. Kiadnának neki egy feladatot, aztán mindenhová vihetik, mert összetörte magát. Én így értem.

Zoltan777
2019-11-16 08:19:07

pepesoft2000 Tetszik h ilyen ostobán h osztod a frankót. Nézz utána a Dunning Krueger hatásnak és gondolkozz el magadon. Húzz az ostoba politizálással a trollfórumokra és szívjátok ott egymás vérét. Az emberek többségének semmi haszna, a történelem során csak az a pár %-nyi tudós vitte előre az emberiséget, akik kitaláltak valami hasznosat. Arról nem is beszélve h alapképességek hiányoznak egy ilyen helyen való túléléshez. Ha csak nem vok szerencsés helyen rövid úton hulla lenne belőlem is egy ilyen világban.

Tapmancs11
2019-11-15 17:42:15

Köszi :)

pepesoft2000
2019-11-14 05:50:43

A többség a hozzám hasonlóktól válna meg hamarabb, mert az Orrbánhoz hasonló férgekre van nagyobb szükségük. Az emberek ostobák. Vagy csak vágynak a szolgaságra. Azért abban egyetérthettél, hogy ha legalább egy generációt létre lehetne hozni Putyin féle diktátorok nélkül, az mégis csak jobb, mint egyet sem. Tény hogy újra létrejönnének diktátorok. mert az emberek ostobák. legalábbis a többség. Valamiért szeretik az ilyen férgeket követni. Tsukasaval talán azért tudok egyetérteni, mert én is nap mint nap találkozok az ilyen férgekkel, akik másokon élősködnek. És az ostobákkal akik a végsőkig követik őket. akár még meg is halnak értük (Ilyen csak egyszer volt, de tényleg. Bár bunkósság volt a részemről, de kinevettem. Aki képesek egy lusta értéktelen féreg miatt halálra dolgozni magát, az nem érdemel együtt érzést). Nap mint nap látom az értelmetlen seggnyalásokat. Amikor az egyik szánalmas főnök megvádol valakit lopással, csak hogy benyaljon a másik főnöknek, aki valójában lopott. Amikor megvádolnak engem hasonlóan, csak mert csóringer vagyok. Miközben pontosan tudják, hogy ki volt az elkövető. Ezekért egy kicsit sem érzek szánalmat. Ha előttem esnének össze, simán átlépnék rajtuk. Ha bekövetkezne a valóságban a megkövülés. Őket sem tudnám feléleszteni. Minek? Semmi hasznuk. Amúgy pedig mi hasznunk lenne egy kővilágban pl a Putyin félékre. Hasznuk nulla. És miért rossz, ah nem kellenek, ő hány ártatlant öltetett már meg.

Go96
2019-11-14 00:03:38

Pepesoft2000..... Ha a "többség" úgy dönt, hogy meg kell hallnod, mert nekik ez az érdekük, elfogadnád a döntést? Szerintem nem.... Nem játszhatsz istent csak azért, mert szerinted a te gondolkodásmódod jobb..... Mindenki azt hiszi, hogy amit saját maga gondol, az a helyes, ez alól egyik fél sem kivétel... Ha meg lenne hozzá az erőm, hogy olyanra formáljam a világot, ahogy szerintem működnie kéne, megtenném. (rongy embernek érezném magam, ha mindenem meglenne, ami ehhez szükséges, mégse csinálnék semmit) Tsukasa abban téved, hogy ő félig meddig egy gyerekkori traumára alapozza a saját világképét... Neki mások irányításához van meg az ereje, de ennyi. Senkuu meg belátja, hogy ő egyedül nagyon kevés ahhoz, hogy megmondja, hogy ennek a világnak hogyan kéne kinéznie. Meg amúgyis ha Tsukasa nyerne, pár ezer év múlva ugyanúgy eljut oda az emberiség, ahol most tart.... Lesznek rongy emberek és korrupt politikusok, nameg kegyetlen diktátorok veszélyes fegyverekkel a birtokukban. Ha a mostaniakat megölöd mind egy szálig, az csak önös igazságszolgáltatás, míg az emberiség meg taposhatja ki ugyanazt az utat, amit már egyszer lejárt... (ahelyett, hogy a mostani problémákat megoldaná)

pepesoft2000
2019-11-12 20:41:46

De az emberek valamiért szeretnek náluk ostobákat követni. Az okosabbakra ez nem igaz, de ők kevesen vannak. Ahogy Loki is mondta a Bosszúállókban, az emberek vágynak a szolgaságra. Én inkább azért nem éleszteném fel őket, mert az ilyenek az életüket úgy élték le, hogy nem csináltak semmit. Elhízott emberek. a tévében láttam olyant közülük, aki kb 200 kilós volt, és már szinte mozogni sem tudott. Egy kőkorszaki világban mi hasznuk lenne. Az ilyenek magukat sem tudnák ellátni. Ők csak hátráltatnák az embereket. Az nem ítélkezés, ha többség érdekét nézzük.

Zadona
2019-11-12 17:36:02

Hát... miben vagyok én jobb ha megtudok menteni vaéakit és nem teszem meg? Bár azért a hatalmi pozíciójuktól lehet megfosztanám őket.

KMano
2019-11-12 17:23:02

Mindenképp ítélkeznek szerintem, ha felélesztik, de ha nem, akkor is. Nem gondoljátok? :)

pepesoft2000
2019-11-12 17:02:41

Én csak arról beszélek, hogy ha tudják valakiről hogy szar ember volt, azt nem szabad feléleszteni. Ebben igaza van Tsukasanak. Bár Tsukasa is sok mindenben téved. Kicsit diktátor beütése van. Plusz azt mondja nem kellene élősködök, de ebben a részben mutattak olyanokat, akik pont ilyenek. Ettől kicsit képmutató. Plusz az Orbán logika. Agyatlan embereket gyűjt maga mellé. Mint rendőrök. Agy nincs, ezért mindent megtesznek. Bár most kinyiffant néhány közülük :D A legveszélyesebb a világban az emberi butaság. Sokan meghaltak már így. És azok a pszichopata emberek. Ezért írtam, hogy az aranyközépút a legjobb. Mindkét oldalnak csak részbe van igaza. Bár az is kérdéses, hogy tényleg szükségük lehet ilyen nagy technológiai ugrásokra. Pl Csernobilban sem jött be a tudomány. Én nem érzem magamat rossznak, mert csak hasznos embereket hoznék vissza.

A felhasználó további videói
Edens Zero 17. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 16. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 15. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 14. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 13. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 12. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 11. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 10. rész [Magyar Felirattal]
23:22
Edens Zero 09. rész [Magyar Felirattal]
23:20
Edens Zero 08. rész [Magyar Felirattal]
23:20
Hasonló videók
23:22
23:22
23:22
23:22
23:22
23:22
23:22
23:22
23:20
23:20