18739 Loop készítése
30
0
2019. nov. 10.

A feliratot a Naruto-Kun.Hu csapat készítette.

Letöltésért látogass el ide:
https://naruto-kun.hu//news.php

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hali. Köszönöm a Fordítást!

ANIME NEVELDE - NYITÁS HAMAROSAN!
- Van egy kis szabadidőd a télen, de nem tudod mit csinálhatnál?
- Szeretnéd nevelni kedvenc animekaraktereidet a szüntelen bejglizabálás közben?
Akkor oldalunk Neked való hely!
A http://khr-illusionists.gportal.hu/ nem mást nyújt neked, mint hogy kiélvezhesd a hideg időt miközben egy barátságos, segítőkész társasággal ismerkedve, jót mulathatsz egy animékben (és helyenként Gyűrűk urában) gazdag NEVELDÉN!

http://khr-illusionists.gportal.hu/

Karakterfoglalás és kérés: 12.13.
A nevelés kezdete: 12.14.

Mindenkit várunk szeretettel!
thumb
Én csak úgy gondolom, hogy ha egy ilyen helyzet kialakulna a valóságban, akkor a túlélési esélyek nagyobbak, ha a megfelelő embereket élesztik fel azok közül, akiket ismernek. Akik semmilyen téren nem tudnak hasznosak lenni, azokat csak eltartanák. Ők csak visszafogják a csapatot. Minden munkahelyen vannak olyanok, akik csak nehezítik a munkát. Ez kőkorszaki szinten még rosszabb lehet. Pl volt olyan munkatársam, aki egyszer akart arrébb tolni egy üres talicskát, és eltörte a lábát. Aztán a főnöki logika (az igazgató, aki akkor egy nő volt) azt diktálta, hogy ez az ember mennyire hasznos, mert ő is főnök. És pár embernek az lett a feladata, hogy mindenhová vigye és kiszolgálja. Ez az eset tényleg megtörtént. A egész csapat teljesítménye ezzel csak romlott. És igaz, valószínűleg a jelenlegi ismereteim alapján, én sem élném túl egy ilyen helyzetben. De az ilyen emberek, akiknek egy kisebb fizikai munka is csak balesetet eredményezhet, valószínűleg csak több fejtörést okozhatnak a csapatnak. Kiadnának neki egy feladatot, aztán mindenhová vihetik, mert összetörte magát. Én így értem.
thumb
pepesoft2000
Tetszik h ilyen ostobán h osztod a frankót. Nézz utána a Dunning Krueger hatásnak és gondolkozz el magadon.
Húzz az ostoba politizálással a trollfórumokra és szívjátok ott egymás vérét.

Az emberek többségének semmi haszna, a történelem során csak az a pár %-nyi tudós vitte előre az emberiséget, akik kitaláltak valami hasznosat.
Arról nem is beszélve h alapképességek hiányoznak egy ilyen helyen való túléléshez.
Ha csak nem vok szerencsés helyen rövid úton hulla lenne belőlem is egy ilyen világban.
thumb
A többség a hozzám hasonlóktól válna meg hamarabb, mert az Orrbánhoz hasonló férgekre van nagyobb szükségük. Az emberek ostobák. Vagy csak vágynak a szolgaságra. Azért abban egyetérthettél, hogy ha legalább egy generációt létre lehetne hozni Putyin féle diktátorok nélkül, az mégis csak jobb, mint egyet sem. Tény hogy újra létrejönnének diktátorok. mert az emberek ostobák. legalábbis a többség. Valamiért szeretik az ilyen férgeket követni. Tsukasaval talán azért tudok egyetérteni, mert én is nap mint nap találkozok az ilyen férgekkel, akik másokon élősködnek. És az ostobákkal akik a végsőkig követik őket. akár még meg is halnak értük (Ilyen csak egyszer volt, de tényleg. Bár bunkósság volt a részemről, de kinevettem. Aki képesek egy lusta értéktelen féreg miatt halálra dolgozni magát, az nem érdemel együtt érzést). Nap mint nap látom az értelmetlen seggnyalásokat. Amikor az egyik szánalmas főnök megvádol valakit lopással, csak hogy benyaljon a másik főnöknek, aki valójában lopott. Amikor megvádolnak engem hasonlóan, csak mert csóringer vagyok. Miközben pontosan tudják, hogy ki volt az elkövető. Ezekért egy kicsit sem érzek szánalmat. Ha előttem esnének össze, simán átlépnék rajtuk. Ha bekövetkezne a valóságban a megkövülés. Őket sem tudnám feléleszteni. Minek? Semmi hasznuk. Amúgy pedig mi hasznunk lenne egy kővilágban pl a Putyin félékre. Hasznuk nulla. És miért rossz, ah nem kellenek, ő hány ártatlant öltetett már meg.
thumb
Pepesoft2000..... Ha a "többség" úgy dönt, hogy meg kell hallnod, mert nekik ez az érdekük, elfogadnád a döntést? Szerintem nem.... Nem játszhatsz istent csak azért, mert szerinted a te gondolkodásmódod jobb..... Mindenki azt hiszi, hogy amit saját maga gondol, az a helyes, ez alól egyik fél sem kivétel... Ha meg lenne hozzá az erőm, hogy olyanra formáljam a világot, ahogy szerintem működnie kéne, megtenném. (rongy embernek érezném magam, ha mindenem meglenne, ami ehhez szükséges, mégse csinálnék semmit)
Tsukasa abban téved, hogy ő félig meddig egy gyerekkori traumára alapozza a saját világképét... Neki mások irányításához van meg az ereje, de ennyi.
Senkuu meg belátja, hogy ő egyedül nagyon kevés ahhoz, hogy megmondja, hogy ennek a világnak hogyan kéne kinéznie.
Meg amúgyis ha Tsukasa nyerne, pár ezer év múlva ugyanúgy eljut oda az emberiség, ahol most tart.... Lesznek rongy emberek és korrupt politikusok, nameg kegyetlen diktátorok veszélyes fegyverekkel a birtokukban. Ha a mostaniakat megölöd mind egy szálig, az csak önös igazságszolgáltatás, míg az emberiség meg taposhatja ki ugyanazt az utat, amit már egyszer lejárt... (ahelyett, hogy a mostani problémákat megoldaná)
thumb
De az emberek valamiért szeretnek náluk ostobákat követni. Az okosabbakra ez nem igaz, de ők kevesen vannak. Ahogy Loki is mondta a Bosszúállókban, az emberek vágynak a szolgaságra. Én inkább azért nem éleszteném fel őket, mert az ilyenek az életüket úgy élték le, hogy nem csináltak semmit. Elhízott emberek. a tévében láttam olyant közülük, aki kb 200 kilós volt, és már szinte mozogni sem tudott. Egy kőkorszaki világban mi hasznuk lenne. Az ilyenek magukat sem tudnák ellátni. Ők csak hátráltatnák az embereket. Az nem ítélkezés, ha többség érdekét nézzük.
thumb
Hát... miben vagyok én jobb ha megtudok menteni vaéakit és nem teszem meg? Bár azért a hatalmi pozíciójuktól lehet megfosztanám őket.
thumb
Mindenképp ítélkeznek szerintem, ha felélesztik, de ha nem, akkor is. Nem gondoljátok? :)
thumb
Én csak arról beszélek, hogy ha tudják valakiről hogy szar ember volt, azt nem szabad feléleszteni. Ebben igaza van Tsukasanak. Bár Tsukasa is sok mindenben téved. Kicsit diktátor beütése van. Plusz azt mondja nem kellene élősködök, de ebben a részben mutattak olyanokat, akik pont ilyenek. Ettől kicsit képmutató. Plusz az Orbán logika. Agyatlan embereket gyűjt maga mellé. Mint rendőrök. Agy nincs, ezért mindent megtesznek. Bár most kinyiffant néhány közülük :D A legveszélyesebb a világban az emberi butaság. Sokan meghaltak már így. És azok a pszichopata emberek. Ezért írtam, hogy az aranyközépút a legjobb. Mindkét oldalnak csak részbe van igaza. Bár az is kérdéses, hogy tényleg szükségük lehet ilyen nagy technológiai ugrásokra. Pl Csernobilban sem jött be a tudomány. Én nem érzem magamat rossznak, mert csak hasznos embereket hoznék vissza.
thumb
Nincs joga sztem az embernek más élete felett ítélkezni.
thumb
Ezzel az a baj hogy honnan fogod tudni 7 milliárd ember közül hogy ki kicsoda? És ha nem tudod hogy ki kicsoda akkor mi alapján szelektálnád ōket? Vagy csak azt hozod vissza akit ismersz? Minél több embert hozol vissza, minél több foglalkozást, annál hamarabb tér vissza a modern kor. Vannak olyan focisták akik sokkal többet tudnak, mint te vagy én, nem mindenki egy Kabát Peti, de nyilván sok van belōlük, de pl aki nem az okosabb és fejlōdōképesebb lehet akár egy alapból okosnak beálított embernél is. Tegyük fel hogy Japánt még ismerhetnék, bár az is egy nagy badarság, de akkor a többi ország emberével mi lesz? Nem véletlen, hogy nem kezdett el ō is több tucat embert felébreszteni, viszont a célja is egyértelmū. Ártatlanok millárdjai vesznének oda ilyen gondolkodásmóddal, nyilván senki sem akar nyomorultakat visszahozni, de nem tudod mi alapján eldönteni ki az és ki nem. Plusz ami még ugyanúgy szopó, hogy maguktól is élednek fel emberek, szóval esélytelen elkerülni amúgy is hogy "rossz" emberek is feléledjenek.
thumb
Bár ilyen pszichopatákat sem szabadna visszahozni.
thumb
Szerintem pont az aranyközéputat kellene megtalálni. Senku visszahozna mindenkit. De vajon tényleg jó ötlet lenne. Képzeljük ezt el a mi világunkba. Senku vissza hozna egy olyan férget mint pl Putyin vagy Kim Dzsongun, esetleg Orbán Viktor. Senku logikája pont itt hibás. Én is jó a embereket hoznám vissza. Senku akkor értené meg, ha az ő életét is megkeserítették volna a lusta, mihaszna semmirekellők, akik csak másokon élősködtek. Spoiler: a mangában visszahoz egy gazdag hülye gyereket (a múltban az volt), aki csak élősködni szeretne a többieken. Értelme nulla, haszna nulla, fizikuma nulla, IQ.. stb nulla. Ugyan bejárta a világot az apja pénzén, de ezzel nem tesz hozzá szinte semmit a csapathoz. Én úgy gondolom, ha egy ilyen bekövetkezne, akkor csak a hasznos embereket hoznám vissza. Pl egy focistát sem kellene. Dolgozni nem akarnak, agyuk kb. nulla, másokon élősködnének és a közösbe semmit sem tennének (nem is tudnának). Ez a jó ötlet ebben a történetben. Mi enne, ha .. Köszi a feltöltést.
thumb
Erre én is kíváncsi leszek.

Köszi a feltöltést.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY