16313 Loop készítése
19
0
2010. júl. 8.

Ha tetszett szavaz. www.animezone.szunyi.com - Anime Zone

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
akkor ne nézd a komit
te homi
thumb
fejezzétek be mert kurvára elegem van belőletek
thumb
Köszi a feltöltést :D
thumb
Köszi szépen.:)
thumb
DRAGON BALL A LEGJOBB!!!!!
thumb
Nekem pedig belőletek van nagyon elegem (és nem drszabi-ból).Igaz,mond hülyeséget és nem tagadom,én is most nézem először a dragon ball-t ,de azért mert egy dragon ball buzi vagy,és most elnézést kérek a buziért,de már elegem van belőletek,szóval csak azért mert 647465478347x-szer láttad az animét és azt hiszed,hogy már doktorit is tehetnél belőle,képzelt el én LESZAROM!Kurvára nincs kedvem a ti beszólásaitokat olvasni drszabival szemben.Ez az anime a '80-as évek végén készült,akkorra nem jellemző hogy a grafika olyan jó mint a naruto ,drszabi,amely 97-es.Nektek pedig többiek ha nem tetszik amit drszabi ír végy egy mély levegőt mond ki amit gondolsz és lapozz,azaz ne figyelj rá és nézd inkább az animét.
Ennyit akaram mondani.
Kösz!
thumb
Én azt nem értem,hogy egyes emberek (sőt az itt lévők nagy része) minek mondja el minden egyes résznél,hogy dr.szabi így fogd be úgy fogd be. Az ő már rég oda írta azt amit. Hiába oltjátok szarrá a hozzászólása akkor is ott fog maradni.Szóval az ég szerelmére hagyjátok már ezt abba xDD
thumb
Drszabi: látom, hogy minden videó alá olyan kommentekkel tömöd tele az oldalt, amik a dragon ball hibái. Ezen résztől kezdve minden általad írtat megcáfolok, amennyire tudok:
Azért látszik ugyan úgy megrajzolva, mert ezeket tudtommal még mindegyiket rajzolták. Több ezer képkockából tevődik össze, ezáltal törekedtek a néholi egyszerűsítésre, amivel a látványvilág nem feltétlen nő, de az időtartamot kitöltik és értelmezhetőleg is a videóban marad. Ez nem hiba. Hasonlítsd össze az ekkor készült animékkel.

Azt számítsd bele, hogy a 8 hónap nem kerek egészre mondták, csak kb. Tehát lehet, hogy akár 8,4, csak kerekítették. Továbbá nem mutattak meg minden napot, ezért pl. a felkészülés előbb elkezdődhetett v később befejezeődhetett, továbbá amíg odaértek kamesein-hez, addig is több nap eltelhetett. Amit persze nem mutattak, nem részleteztek. Ezáltal ez egy olyan mese, ahol csak körülbelüli időket mondanak, nem tartják őket pontosan számon. De logikailag ez továbbra sem bukfenc. Azon kívül, h nem mutatják a nap elteltét, attól még eltelik.

A seggarc valóban csak úgy kijön. Ezt nehéz cáfolni. Meghalt volna, de tekintve azt, hogy ez elsőként a gyerekeknek szól, nem akartak túl sok főellenséget létrehozni, ezért 1-1 et vittek tovább több szálon. Ezért kellett megtartani az általad nevezett "seggarcút". Ennyi erővel abba is beleköthetnél, h kb 1 km-es magasságból leugrott, a lábaira érkezett és semmi baja... Ez egy mese, el kell fogadni az ilyen túlzásokat. Ha mindenki ily hamar meghalna, szerinted lenne értelme? Pl dermesztő 100 részig él. Ha most azt felbontjuk, h átváltozások helyett meghal, akkor lett volna még v 15 főellenség. Lenne értelme? Meg lehetne jegyezni? Nem! Gyerekeknek szól, vedd ezt alappillérnek.


nem árt nekik a pisztoly golyó akkor meg mi a francnak hallgatnak lunchra
Azért, mert nem akarják bántani és pl bulmának árt a golyó. Ezáltal mint mondták "inkább megvárjuk, amíg újra tüsszent"
thumb
Ez a drszabi xDDD ha DB-t ha Narutot nézek mindig ott van a videók alatt a f*szsága :D Esküszöm emberek már rajtatok nevetek ahogy próbáljátok "leoltani"... Ha nem tetszik ne olvassátok... Bár igaz h. amiket ír az valami agyzsibbasztó :D
thumb
Hát már kurvára...
thumb
Az a baj hogy elegünk van a hülyeségeidből!!!!!!!!!!!
Milyen egy félnotás vagy egyfolytában leszolod a részéket tudod már elegünk van belöled drszabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumb
Fifa09krisz köszönöm a kultúrált megnyilvánulásod :p Mit fogjak be? Nem beszéltem, hanem írtam, na mind1. Amúgy most se tom mi rosszat írtam, de most komolyan! Csak tényeket. Bár sorrí a wz helyett az-t akartam írni...
thumb
nem árt nekik a pisztoly golyó akkor meg mi a francnak hallgatnak lunchra...
thumb
szabi faszt ugacc ennyit fogd már be.
thumb
ja persze kétszer nem? wz a seggarc hogy tudott kijutni? mikor amikor ők elindultak kb akkor ő még benn volt oszt pont leütötte 1 kő...
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY