53317 Loop készítése
23
0
2018. febr. 11.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
nem tudom,hogy ki van még itt? de eddig nem úgy volt hogy a battle royale alatt ennek a semmi "már nem tudom" mijén nem lehet repülni? xd...vagy ez csak nekem tűnt fel h össze-vissza repkednek?
thumb
//shichibukai.gportal.hu - ANIME ÉS MANGA NEVELDE 2018
Semmi terved a nyárra? Szeretnéd egy egészen új szintre emelni kedvenc hobbidat, az Animézést? A Shichibukai megadja Neked ezt a lehetőséget!

Neveld nálunk kedvenc karaktered a legnépszerűbb és legjobb animékből, egy jó, animeszerető közösségben, rengeteg színes és igényes tartalom mellett, élvezetes játékszabályok szerint!

Mindenkit várunk június 16-án 17:00-tól a karakterfoglaláson, és az azt követő nyitáson ~

//shichibukai.gportal.hu
thumb
Kovetkezo kieso szerintem Dermeszto!
thumb
oOAWPOo sosem tudtam hogy hogy kell leirni :D tudom zöngésség szerinti hasonulás faszság.. De ném tudtam soha hogy kell leirni
thumb
Döntetlen nem lesz amugy! Gokuék nyernek majd és az összes univerzumot visszaállitják a szuper sárkánygömbökkel. Enyi.
thumb
Sziasztok ! Enyi sületlenségre folyamatában válaszolok és mégis újra és újra ugyanazokat a hibákat követitek el,a dragon ball superban már az elejétől sokkal többfajta szint van,sokkal változatosabb támadási védekezési és mozgási modokkal ezeket egybe venni nagy butaság!!!! A nem lehet a kék forma egyes támadási illetve mozgási technikáját egy másik ugyanazon szint ásik mozgási technikájával sem pedig a kettő közt lévő gondolkodási fejlődést sem ősszeshasonlitani pláne más szintek más más karakterre kivetitve összehasonlitani vagy lehet de teljesen értelmetlen.adott helyzetben mindenki saját magát is felül tudja mindenki mulni s adott helyzetben folyamat felülmuják egymást! De nektek ez sem tetszik balgaságokat irogattok és azért nem látjátok ezt mert tul elfogultak vagytok egyes karakterekkel!!!!
thumb
vége döntetlen lesz xD Songoku meg Jiren marad és majd mindketten kivánhatnak <3 Love is in the AIR! :D
thumb
Atika az /egyébként/ mivel az egyép szó nem értelmes tehát annak egyébnek kell lennie. Az egyéb szó jelentését tudod nem?
thumb
Pszychogod
Vegita gyenge? :D milyen animet néztél te eddig? Egyépként meg freeza se edzett többet mint gohan mert amig halott volt freeza addig ő nem edzett egyépként ha vegita nem dügödik be talán még okosabb is mint gohan meg hogy csak a gyűlölködés.. Igen a dbz 120-Ik részéig nagyon pöcs volt.De pl buu saganál bevalotta hogy tiszteli gokuk és a többieket.Ha meg jönne egy ellenség aki megakar ölni nem hiszem hogy te tegeznéd.
thumb
Pszicho azért jó sok dologba belekötnék abból amit írtál, amiről nem írok ott vedd úgy h egyetértettem veled.
1. Frieza igen kiszabadult a hakai gömből anno de ő golden formában volt goku pedig basic formában nem tudott. majd pontosan annak a résznek a végén kiütötték egymást úgy h goku ssj blue volt és nem használt kaio-kent tehát már ezzel megmuttaták h mik az erőviszonyok. Úgyh nem Frieza-nak közel sem kéne erősebbnek lennie mint Goku vagy Vegita. Pont emiatt úgy érzem h a telibe tápolt Toppo és az alapból nagyon erős most pedig közel max erőn lévő Jiren igenis 1 ütéssel végeznie kell Friezával. Sokkal nagyobb probléma van C17 indokolatlanul nagy erejével.
2. Cabba-éknál szerintem nincs gond azzal h könnyen elérték az ssj1 és 2-őt hiszen más univerzumból valók és mint tudjuk univerzumok között hatalmas különbségek lehetnek. Tehát pl nem biztos h pontosan ugyanolyan genetikájuk van mint egy szomszédos univerzumból való saiyajinnek. Én ezzel magyarázom és így simán túl tudok lendülni ezen.
Kefla-nak meg igenis meg kellett fingatnia Gokut. Gondolj már bele h a dbz történetében akárhányszor fuzionált két karakter mindig megsokszorozodott az ereje és mindig úgy mutatták be őket mint valami legyőzhetetlen Isteneket. Ráadásul erre még rárakódik az h a fúzió résztvevőjének egyik karaktere Kale tulajdonképpen Broly női verziója, elég movie volt arról amiben bemutatták h Broly egy sima SSJ2-nél bőven erősebb.
3. Vegita: pont h vegitára nem lehet rámondani béna, taktika nélküli harcos lenne, most ez komoly egy sorozatot nézünk? Pont h az egész Dbz-ben ő az egyik legtaktikusabb harcos ezt inkább ki se fejtem szerintem nézd vissza az egész dbz-t és a supert elejétől hasonlítsd már összeg Goku-val. Annak ellenére h Goku a kedvenc karakterem pont h ő az aki meggondolatlan gyerekes rengeteg az esetek túlnyomó részében ha harcol volt szó. Épp ez az egyik oka annak h ő könnyebben elérte az UI formát ugye egyik feltétele ennek a formának az eléréséhez a gondolkodás nélküli csupán ösztönből való harc. Ezt Whis is elmondta mikor edzette őket h nem harcolnak max gyorsassággal mert túl sokat gondolkodnak harc közben, itt kiemelte Vegitát h ez főleg rá igaz.
4. Hogy a jó oldal együgyű fogyatékosokból áll? Hát ez már nagyon szubjektív dolog nem szállok vitába mindenesetre legyen elég annyi h szerethető karakterek egytől egyig nekem ennyi bőven elég.
thumb
Tényleg dühítő, hogy Dermesztőt 1 ütéses ellenségnek ábrázolják. Mikor Goku érte ment, akkor nem tudott kiszabadulni a lila gömbből, amit a pusztítás istene küldött Frreza- nak, viszont freega a gonden formában simán összehajtotta a gömböt. Értem én, hogy karakterisztikusan freeza olyan jellemvonásokat mutat, amik nem szimpatikusak sokaknak, de alapvetően egy erősebb karakterről beszélünk, mint Goku, vagy Vegita, ráadásul okosabb és agyafúrtabb is náluk. Gyorsabban is fejlődik, mint a csillagharcosok, ugyanis egy teljesen másmilyen lény, aki csak a feltámasztása után kezdett edzeni. Az is szánalmas volt, hogy az átváltozott Toppot, Vegíta egy erős támadással legyűrte. Az is idegesítő volt, hogy az a 3 takony a másik univerzumból, Cabba meg a 2 csaj, az erő megszerzése nélkül változtak át szuper csillagharcos 2 és 3. szintre. Egy egyszerű hát bizsergetéssel és a 2 lány, fúzióval még Gokut is megfingatta, ami már leverte a fél univerzum erős embereit. Szánalmas mennyire elbagatelizálják az erőviszonyokat. Freezának olyna technikái is voltak, amiket eddig nem is vetett be, ott volt a paralízis, amit elbagatalizáltak és a lézerrel átszőtt háló is jó volt. Azt a nyomorék 2 nap edzés utáni Gohant úgy felmagasztalták, hogy hihetetlen. Évek óta nem edzett és most 1-2 Sátánnal való edzés után már szinte fel is ért Dermesztő szintjére. Az a baj ezzel a mesével, hogy akit Goku régebben legyőzött, vagy a saját erejéből, vagy mások erejéből, vagy közösen azt utána már ilyen 2 ütéses hülyegyrekként ábrázolják, aki annyit ér, hogy 3 ütés között a másodikat ő kapja be. C 17 -et nem is értem, úgy fel lett erősítve, hogy Freezától is jóval erősebb. Jirent meg gonoszként akarták felfesteni, mert fel akarta támasztani a halott családják, szeretteit. Ez a C 17 féle duma, hogy Jiren a múlt megszállottja, egy bugyuta, hülye duma. Jiren célja igenis teljesen rendben van és nemes cél. Annak viszont örülök, hogy vannak ellenfelek, akiktől Goku és Vegíta nemerősebbek és akit nem tudnak legyőzni. Unalmas lett volna, ha mindig mindenkit lepüfölnének. Vegíta amúgy is egy hihetetlenül béna és taktika nélküli harcos. Nagyjából a dühkitörésein kívül semmi másból nem áll a karakter, meg a gyűlölködésből, undorból. Vannak csatajelenetek, mikor 2 percig próbál sikertelenül megütni valakit és azután sem jön rá, hogy nincs esélye, de akkor is tolja tovább. A jó oldal együgyű fogyatékosokból áll. Krilin, aki megbírságolja Bulmát, vagy az ételfüggő Bills- ék, akik csak zabálnak. Nekem pölö hiányzik Ten Shin Hann karaktere az idegbeteg, átváltozós, tüsszentős nője is.
thumb
csalódott vagyok a rész miatt! Tele volt katasztrofális történetvezetéssel ez a rész. Első körben az h Vegetának honnan a f....ból van annyi ereje h perfected blue-ba menjen, amikor az előző részben alig állt a lábán. Másik dolog Jiren háttértörténete annyira sablon szar h kb minden zs kategóriás filmnek hasonló háttértörténettel rendelkezik.
Viszont amitől egyenesen hányok az az h milyen gyengévé tették Jirent. Egyrészt full powerbe megy erre tök úgy tűnik mikor hárman támadják h ugyanúgy megizzasztják mint amikor még Goku és Vegeta támadták együtt ketten azt a Jirent aki kb az ereje 30%-ával dolgozott.
Másik h anno mikor Goku UI-vel először harcolt és kifektette Gokut akkor Hit megtámadta mert h minden harcos akkor a legsebezhetőbb amikor épp végez egy ellenfelével hiszen ilyenkor leengedi a védelmét ott hárítja is Jiren Hit támadását és el is mondták Jirenről h nála még ez a gyengepont sincs meg. Erre most meg C17 mégis be tud vinni egy támadást? sőt még meg is tudja sebezni? micsoda? hát milyen erőviszonyok vannak itt most komolyan? Gondoljunk már bele h Goku SSJ2 formájának ütéseit konkrétan nem is védte. Bekapott Goku UI formájától egy ütést anno meg se érezte, Vegita blue formájától is kapott egy ütést azt se érezte meg és ehhez tegyük hozzá h eme harcok semelyikénél a full ereje közelében se volt Jiren. Most meg minden erejét összegyűjti és C17 megsebzi hát idehányok komolyan mondom. Az a baj h a sztoriíroknak azt kéne elérniük h a fanok reménytelennek érezzék a helyzetet Jiren ellen eddig ezt meg is tették most viszont megkezdték Jiren gyengítését és mostmár úgy érzem h Goku perfected UI formája simán szét rúgja Jiren seggét és ez nem jó. Ennek nem így kéne lennie. Egyébként animációt tekintve nagyon szép volt ez a rész de ez a történetvezetés minden élményt elrontott.
thumb
Egy szar rész volt. Fontosab szereplő halálát enire kihasználatlanul hagyni. És nincs bőntetés ha vallaki kinyir vallaki pedig ezel fogják visza az eseményeket nehogy egy korhatáral magasab legyen.
És sikhüjék mert ha az egyikük megőlné jirent a tőbbi nyerne..
thumb
Miért Dermesztő 5 perces Namek bolygó robbantása is jó pár részen áttartott. :)
thumb
Idegesítő hogy Frieza-t ennyire gyengének állítják be, hiszen erősebb volt a kék formánál és azóta kisajátította az arany formáját...
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY