Dragon Ball Z 154.rész

400
Feliratkozom
alucard88
1017 videó
32615 Loop készítése
30
0
2011. nov. 13.

dragon ball z

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Bandi csak az a baj a hozzaszolasoddal hogy kurva hosszu es szinte senki se olvassa el igyhat te is dobhatod magad a WC be
thumb
Folytatódik a mészárlás cell módra. Repül a sok amber repül a sok ház. Arrol a szép dinnyéről nem is beszélve. Vegeta a vesztébe repül a hajával eggyütt. Mint amikor Dermesztővel harcolt. De most itt van újra hogy elkáprásztasson minket szenvedésével. Na lássuk a következő részt!
thumb
Fürödni is tudnak ott bent? Egy év kemény edzés alatt jó büdös lesz az ember... Naés mit esznek ott? Azért néhány kérdés felmerül.
thumb
ÉN egyet értek HarciErö300801gt-vel hogya félvér csilag harcosok mint pl Gohan vagy Trunks ök ugyan olyan erösek csak hát Gokut meg Vegitát erösebnek mutatják az animében mert hát ök a fö szereplöi az animének vagy még ot van Goten ö 6-évesen át változot szuper harcosá de még nem olyan képzet mint PL: Gohan vagy Trunks. Részemröl enyi é szerintem ez igy van aki meg nem ért egyet velem aszt le szarom magasrol :D
thumb
Hmm érdekes problémát vetettek föl itt az előttem szólók..
Nos a félvér csillagharcosok egyáltalán nem gyengébbek mint Vegita vagy Goku. Mindazonáltal vannak bizonyos tulajdonságok melyek csak Gokura és Vegitára igazak. Gohan kisgyerek korától fogva van olyan erős mint Goku, csak mivel még tapasztalatlan nem tudja iranyitani a benne lakozó erőt. A későbbiekben pl Goten sokkal hamarabb már kb 7 éves korában eléri azt a szintet mint ahol most Gokuék vannal, tehát az az állítás hogy a "félvér" földön született csillagharcosok nem olyan erősek mint a Vegeta bolygón született csillagharcosok egyszerűen nem igaz. Másrészről viszont a Goku és Vegita egyáltalán nem öregszenek, sőt most kiderült hogy még a hajuk sem nő, szóval biztosra vehető hogy tovább maradnak fiatalok és hosszabb ideig élnek mint a földön született csillagharcosok. Ezért van hogy szinte mindig ők a legerősebbek, mert sokkal régebb óta űzik a szakmát mint bárki más + ők mindig rivalizálnak egymással tehát folyton edzenek, ellentétben a gyerekeikkel akik fölveszik a földi élet fonalát megpróbálnak beilleszkedni suliba járnak csajoznak meg minden egyéb.. és nem fogja őket érdekelni annyira hogy tovább erősödjenek. Ráadásul ennek a történetnek Goku és Vegita a két meghatározó karaktere tehát teljesen logikus hogy a történetet is inkább őket helyezi előtérbe.
thumb
Stormi: Te sajnos tévhitben élsz.
Már miért is lenne erősebb úgymond "FÉLVÉR" = ember+csillagharcos, egy igazi csillagharcosnál ?
Az tény, hogy SonGoten hamarabb változott át, de azzal a ténnyel számolj hogy ő pl.: Egy dermesztő erejű "embert" nem bírna megverni mivel nincs akkora ereje.
Összegzésben a "Tiszta csillagharcos" az sokkal de sokkal erősebb mint egy félvér.
thumb
Kedves geri0204 : Szerintem még ha levágnák a lábamat és a kezemet eltörnék és a hátamba állítanák akkor is több dolgot tudnék elmondani a Dragon Ball Z-ről mint te valaha is fogsz. Tehát kérlek ne próbáld meg magyarázni, hogy ki érte el hamarabb az ssj2-őt, mert szerintem nem te jönnél ki jobban. :)
Köszönöm Lina :)
thumb
Annyiban kiegészíteném a sok hibás,meg javított okfejtéseket,hogy később Gohan éri el a SSJ2 szintet először,a mostani részeknél meg Vegita és fia a két SSJ közti szinten produkálnak,...nagy izom,lassabb sebesség,DE erősebbek mint a SSJ1 és gyengébbek,mint a SSJ2 szint.
Más,bővebb leírás itt: http://musztafa.gportal.hu/gindex.php?pg=11732994
thumb
BaNdI1298 csak részben írtál hülyeséget 1. nem vegeku a potarás, 2. Az egész dragon ball z szinte csak gohanról szól, az elején sátánnal: róla szólt, mikor mentek a namekra : róla szólt, mikor harcoltak cellel róla szólt, és mint mondtad a végén is, 3. Szuper Buu csupán sokkal erősebb volt mint kövér buu és kid buu nem volt erősebb szuper buu-nál inkább egy szinten voltak bár lehet hogy erősebb de gohan akkor is lenyomta volna és mint láttad goku nem tehát a 4. Goku ssj3 ja gyengébb mint ultimate gohan bár nem hinném hogy sokon múlik, 5. én legelőször a GT-t láttam és mégis értettem.... most én vagyok egy zseni vagy csak te túlzol egy kicsit nagyon? nos az állításaid majdnem tökéletesen helyt állóak voltak csak az imént említett részletekben nem sikerült értelmeset írni
thumb
A GT-t nem teljesen Akira Toriyama írta.Ez azért van;).Csak épphogy belesegítgetett.:)
thumb
ööö én úgy tudtam Gohan éri el elsőnek az ssj2-t de már fogalmam sincs xDDD nagyon megkavartatok a különféle magyarázatokkal, de inkább nézem tovább a sorozatot és abból megértem :))) a GT-ből láttam pár részt, nekem olyan hatása van mintha a sima DB +DBZ lenne, Goku kicsi, van benne csomó hülye gyerekes rész (óriással találkoznak meg stb . -.-) de a Baby meg az ssj4 az nagyon állat, pláne Super 17 , bár elég érdekes hogy a sárkánygömbök negatív energiájából lesznek a "legerősebb" ellenfelek (Omega shenron) legalábbis én így tudom, de azt biztosan hogy ssj4 gogeta a legerősebb a dragon ball univerzumában
thumb
Hmmm őszintén amit írtok abból én még semmit sem értek!!xD..mert nagyon kicsi voltam amikor a Dragon Ballt néztem és szerintem a Gt-nek sem láttam minden részét....de akkor én ezek szerint rosszul emlékszem, mert úgy emlékszem Goten lesz a legerősebb.Goten már 8 évesen erősebb, mint anno Goku vagy Gohan 8 évesen..:)))..Csak arra emlékszem, hogy Pant nem bírtam sose!:DD
thumb
xRobeex ez jó beszólás voltDDDD
thumb
stromi96 TE TUDOD ROSSZUL!!!!! DE NAGYON!!!! amikor goku átváltozik ssj-be akkor csak azért villámlik egyszerre hatalmas erőt szabadított fel de azután nem villámlott végig a teste merhát ssj2-be végig villámlik a test körül szóval máris nem jól tudod!!! AKKOR!!!! gohan vagyis az ultimate gohan NEM erősebb goku ssj3-nál mivel gondolj csak bele!!!!!!!! ultimate gohan ugyan leveri szuper bubu-t DE szuper bubu nem sokal erősebb mint a kövér bubu!!!!! viszont amikor elnyeli gotrunk ssj3-at akkor gohan már annyit se ér mint egy fadarab tehát nincs esélye VISZONT amikor goku ssj3-ba változik akkor még kölyök bubu-val is fel tudja venni a verseny-t pedig ő erősebb sokkal mint a sima szuper bubu meg amikor elnyeli gotrunk-ot még annál is erősebb a kölyök bubu egyedül a kölyök bubu-nál a szuper bubu aki elnyelte ultimate gohan-t az erősebb akivel már senki sem bír csak vegeku ssj-ben( potara, fusion) AKKOR!!! a Z nem gohanról szól csak a 200.résztől szól róla tehát nagyrészt goku-ról szól mint eddig a GT-ben pedig szintén róla szól!!!!!! ha neked szarság a GT akkor ne is nézd mer nem fogsz érteni belőle semmit!!!!!!!! NOS MINT LÁTOD TE SZINTE SEMENNYIT SEM TUDZ A DRAGON BALL -RÓL UGYHOGY KUSSOLJ RENDBEN???!!!!!!!!!!!!!!!! A TE DRAGON BALL TUDÁSOD LEHUZHATOD A WC-N MER NEM MÉSZ VELE SOKRA!!!!!!!!!!!!!! DEHÁT ISTENEM EZ VAN!!!!!!!!!!!!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY