Dragon Ball Z 156.rész

398
Feliratkozom
alucard88
1017 videó
32028 Loop készítése
14
0
2011. nov. 13.

dragon ball z

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
"olyan nevetséges vagy mint egy papír tigris"
micsoda beszólás!
thumb
Király köszi :)
thumb
Szerintem Vegita nem rossz apa, csak túlságosan a maga módján intézi a dolgokat. Mikor pici Trunk megszületett nem maradhatott velük, mert ha nem edz, a robotok elpusztítanak mindent, beleértve a családját is! Ne felejtsük el azt se, hogy ő volt az utolsó, aki megtudta, hogy a jövőbeli gyerek a fia, így nem csoda, hogy míg nem ismerte szemét volt vele. Ha pedig mikroszkópikus mérettel figyeljük, látható, hogy igazából NEM durva vagy gonosz se Bulmával se a picibabával, inkább tsundere^^.
thumb
Na hát ez egy elegáns kis rész volt. Gohan üveget repeszthetne a hangjával. Bár furcsa hogy nehehzére esik az átváltozás. 2 szer elveszítette az apját, Sátánt, barátait, és ennek tetejébe az annya se az a kimondott mintaszülő (hogy szépen fogalmazzak). Ennyi szenvedés után már gond nélkül át kellene változni.
thumb
az én véleményem hogy vegita letudja győzni csak annyira büszke hogy megvárja míg kifejlődjön de buta
thumb
Igen... Vegita nevelési módszerei nem túl kedvesek, de meg lehet érteni.. Megpróbál a fiából erős harcost nevelni aki szembe tud nézni a hiányosságaival. Persze ő ezt sohasem tudta megtenni, tehát a végül is saját hiányosságait vetíti ki a gyerekre. de ezzel lehetővé teszi hogy Trunk 1 nap még nála is keményebb csávó legyen és képes legyen megvívni a harcait egyedül is a saját jövőjében.
thumb
Vegita-nál engem is csak az zavar hogy szar apa, mégha egy "keverék" saiyan erősebb is nála Trunks akk sem akarja őt megölni, az a baj Vegita-val hogy károsan büszke már xD az még oké hogy harc közben ilyen és nem kell neki más segítsége, DE hogy a családját leszarja azt nem tudom hova tenni
thumb
de lehet hogy azért keménykedik trunkkal h szokja...szerintem inkább ez.
thumb
Hát a robotok se brutálisabbak vegitánál, állítom :D Amikor Nappával volt ő mondta h nem akar földi gyerekeket mert azok erősebbek az eredeti csillagharcosoktól, és csak letaszítanák őket... Trunkra csak rá kell nézni és nyílvánvaló az ellenkező szándéka.. vegitáról azok a színeshajú törpefigurák jutnak az eszembe, akinek ugyanilyen égnekálló haja van :D
thumb
Engem csak az idegesít, hogy szar apa:S!
thumb
Így kell szeretni?
Karakterként valóban nem rossz Vegita, nézőként én is csípem (néha), de az életben én is tuti rühellném. Öntelt, túlzottan büszke, s nem utolsó sorban szar apa. Magasról letojja nem csak jövő Trunk-ot, de a jelenbéli fiát is. Pedig a visszajátszások alapján az ő kapcsolata Vegeta királlyal teljesen jó volt. Legalábbis ennél jobb példával kellett, hogy szolgáljon neki... Kíváncsi vagyok a későbbiekben hogyan alakul a kapcsolatuk.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY