Dragon Ball Z 164.rész

396
Feliratkozom
alucard88
1017 videó
30287 Loop készítése
14
0
2011. nov. 15.

dragon ball z

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
songohán itt menőn nézki az lenne menő hatovább változna ssj től
thumb
A jövőbeli Son Gohan "összetevői":
-hangja Krilin
- haja yamcha
-arca részben Son Goku
:) :)
thumb
Most komolyan felhasználták itt Krilin hangját is Songohan-naK?? De puttó dolog! Nem igaz, hogy nem találtak senki mást. :D
thumb
Na most mindenkit felvilágosítok. Pisti majdnem jól mondtad.
3 alternatív jövő függ össze.
1. Az amiben játszódik a történet.
2. Ahonnan Trunks jött.
3. Ahonnan Cell jött.

Tehát Trunks a második jövőből visszajött, hogy mindenkit figyelmeztessen a robotokról. Na most ugorjunk a 2. jövőbe. Trunkson kívül minden Z harcost megöltek a c17 és a c18. Cell pedig visszajött a 3. jövőből, hogy elszívja c18-at és c17-et, mivel az ő jövőjében Trunks megölte őket, de Cell megölte Trunksot és elvette az időgépét. Amit pedig elpusztítottak a laborban azzal annyit értek, hogy ne kelljen még egy Cellel harcolni.

Nagyjából ennyi! :)
thumb
Alternatív jövőben sztem, de ne keressünk ezekben túl sok logikát, mert elég paradox dolgok történnek általában.
thumb
De Trunksot megölte Cell a jövőben.Nem?
thumb
szal ez is kiderült és ezért lerombolták az alagsort cellt is megsemmisítették, de ez erre a jelenre nem hat ki csak 1 másik idősíkra (itt megszerezték a tervrajzokat a távirányítóhoz) és innentől kezdve ugye a robotokkal összekéne fogni(krilin itt belezúgott c18ba és eltörte a távirányítót) legyőzzék cellt mert ők sem akarnak uzsonna lenni de már ugye megette mind2őt... és akkor térjünk innentől vissza a sorozat további részeire Ha valami nem kerek ne aggódjatok nekem sem egészen. de van egy olyan sejtésem h már a készítők is bele voltak zavarodva :D
thumb
többieknek is volt 3 évük h összeszedjék magukat(vegitából így is úgy is ss1 lett volna)ezt nem kell ecsetelnem.2év múlva trunk megszületik(3. évben 1 éves).a jövőbeli trunk visszamegy h segítsen.ugye itt kezdődnek a bonyodalmak h más robotok meg ilyenek.blablabla... gondolom edzettek akkor is a mindenható termében v csinált bulma tervrajzok nélkül távirányítót vagy nemtom lényeg hogy c16c17c18 nincs többé ennek a jelennek a jövőjében.de cell közben meg fejlődikmég x évig)akkor cell előbújt elkezdett táplálkozni az emberekből ugyanígy + kereste c17 és c16ot,de ott már ki voltak iktatva)gondolom trunk erre is figyelmeztetni akarta a többieket de még mielött ezt megtette volna elkapta cell(megette) belebújt a gépbe és visszament 1 évre azelöttre mikor trunk 1ször megjelent. elásta magát és várta az alkalmat(szal 4 évig várt)
thumb
akkor a megfigyelő roboton kerezstül kihallgathatta trunkot dr zsero is.akkor elgondolkodhatott h mit csináljon:tartsa meg inkább c16ot(kimeríthetetlen droid) aki engedelmes és csak a parancsot hajtja végre,de valami miatt veszedelmesnek gondolta,hagyta hibernálva,nem pusztította el c17et és c18at(a kimeríthetetlen cyborgokat) de maradtak hibernálva és csinált mellé kikapcs távirányítót(biztos ami biztos),elkezdte építeni cellt(son goku,sátán,vegita,meg dermesztő dnséből) de úgy gondolta h ez nem fog összejönni és lekapcsolta a számítógépet(az meg ment gondolom tovább vmi tartalék generátoron,de számításba vehette h még felkel a c17 c18)-és akkor itt halok meg... na mind1 legyártotta a kimeríthető mások energiáját elszívó robotot a c19est az meg azt az utasítást kapta h dr zserót ugyan ilyen gépre csinálja meg ő lett a c20as.
thumb
na szal az a jövő amiből trunk jött ott úgy volt h megépíti dr Zsero a c17et meg a c 18at ugyebár(akkor abban szerintem megszabadult c16tól és nem csinálta meg cellt). azok ellene fordulnak és kinyírják.Goku meghal szívbetegségben,akit ki kellett volna nyírniuk.Ezért miután kinyírták vegitát, sátánt, krilint stb.elkezdték unalmukban terrorizálni az embereket. ott akkor már Gohan "mester" és trunk marad meg ugyebár bulma, meg 1-2 túlélő.gohan is meghal.bulma épít 1 időgépet, amiben trunk visszamegy az időben 20 évet(akkor 17éves).Figyelmezteti gokuékat h 3 év múlva mi várható, meg elviszi gokunak a gyógyszert.elötte ugye kinyírja dermesztőéket(itt még ugye van az a megfigyelőrobot ami még dnseket is szállít.nyílván látta a jelenetet hiszen vett dermesztő dnséből is)
thumb
Elmondom akkor mi történt a jövőben :) Mindenki meghalt kivéve Trunkot... ő jött vissza az időgéppel,és figyelmeztetett mindenkit,a robotok érkezésére :) Szal aki visszament az időgéppel,az az a trunk aki most Cellel harcol :) És amikor visszamegy akkor győzi le a robotokat :) És Ott is legyőzi cell-t elég könnyen :) Röviden ennyi!
thumb
Annyira érdekel mi történt pontosan a jövőben!!
thumb
thx a feltöltést!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY