Dragon Ball Z 191.rész

396
Feliratkozom
alucard88
1017 videó
48865 Loop készítése
23
0
2011. dec. 3.

dragon ball z

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Fasza gyerek ez a SonGohan! :)
thumb
Az igen Zolf_Tenebrae! :D Nem semmi :)
thumb
Én régebben soha nem értettem, hogy Cell mitől leszen olyan erős, ha elnyeli a két robotot. Magába olvasztja a fém alkatrészeket vagy mi? Aztán végül hosszú kutató munka után rájöttem. Jöjjön egy kis extra infó azoknak, akik hozzám hasonlóan szintén nagy fanok. :)

C17 és C18 (polgári nevükön Lapis és Lazuli) eredetileg két lázadó suhanc voltak, akikkel Dr. Gero véletlenül találkozott még gyerekkorukban. Miután elrabolta őket és a laboratóriumába hurcolta, ott mindenféle embertelen, szadista és szenvedésekkel teli kísérletek alanyaivá váltak, hosszú éveken keresztül. Ezek a traumák jelentősen befolyásolták a személyiségüket. Ezért lettek tinédzser korukra olyan kegyetlenek (és eleinte érzéketlenek is).

Dr. Gero már akkor is a Cell projekten dolgozott, de valószínű volt, hogy nem végez vele időben. Ha pedig mégis, akkor sem lesz a teremtménye az elvárásoknak megfelelő. Ezért azt találta ki, hogy Cell sejtjeit mesterséges sejtekkel egészíti ki.

C17 és 18 nem a "klasszikus értelemben” vett robotok. Az önmegsemmisítő és a vészleállító implantátumok az egyedüli mechanikus alkatrészek a testükben. Anatómiailag gyakorlatilag megegyeznek a valódi emberekkel annyi különbséggel, hogy a testük valójában bio-organikus, mesterségesen létrehozott és feljavított sejtekből áll. Ezért olyan ellenálló a testük mindennel szemben, ezért öregszenek lassabban, mint a normál ember és ez az oka a "kimeríthetetlen energiaforrásnak". A mesterséges sejteknek köszönhetően. Cell is robot (bizonyos értelemben), de az ő sejtjei igazi "élő" és nem "mesterséges" sejtekből állnak. Ez az oka annak, amiért Cell Ki-je érezhető, a két roboté viszont nem.

Dr. Gero azért építette meg az energia elszívó C19-et, hogy egyrészről az ő segítségével a saját agyát áthelyezze egy mesterséges testbe (ami szintén energiát szív) másrészről meg az energiagyűjtéssel a célja az volt, hogy az összegyűjtött energiát is Cellnek adja oda. Azért jelent meg azon az „ominózus napon” azon a „bizonyos szigeten” a társával, hogy a lakosság energiáját gond nélkül összegyűjthesse. Lévén hogy a sziget távol esett mindentől, kicsi volt az esély arra hogy bárki megzavarja őt a „munkában”. Csupán arra nem gondolt, hogy Future Trunks majd szépen keresztülhúzza a számításait. :)

Akit érdekel, C16-al kapcsolatban is van egy kis „extra adalék”.

Dr. Gero C16-ot valójában az idejekorán elhunyt fiáról mintázta. Dr. Gero fia magasrangú katonaként szolgált a Vörös Szalagrend hadseregében, aki feltehetően akkor vesztette életét, amikor Goku megtámadta a rend főhadiszállását és ezáltal sok ember halálát okozta. Dr. Gero nyíltan bevallott célja az volt, hogy bosszút álljon Gokun, amiért ő megsemmisítette a Vörös Szalagrendet. Viszont több, mint valószínű hogy Dr. Gero valódi, ámde titkolt motivációja a fia halála miatt érzett hihetetlen bosszúvágy és gyász. Gero a fia miatt érzett gyász hatása alatt építette meg C16-ot (hogy újra láthassa „élőben”a fiát) miközben valószínűleg lelkileg felzaklatott, zavart tudatállapotban volt. (Ezért volt olyan ideges, amikor C17 és 18 aktiválni akarta, mert még benne volt a „lelki trauma”.)
Ha jobban megnézzük, így már érthető, hogy miért akart Gero mindent és mindenkit elpusztítani (főleg Gokut). Soha nem volt képes szeretett fia halálát teljesen feldolgozni, ami miatt megőrült és elborult az elméje.
https://www.deviantart.com/art/Could-be-different-Dr-Maki-Gero-489348038

C16 személyiségére valószínűleg az lehet a magyarázat, hogy Gero fia is szerette a természetet, Gero pedig gondolom azt akarta, hogy C16 mindenben hasonlítson elhunyt fiára.
C16 természet iránti szeretete végül C17-re is nagy befolyással volt – aki egyébként is gyűlölt mindent, ami mesterséges – ezért kezdetben saját magát is. Végül C17 C16 befolyásának köszönhetően lett Park Ranger (természetesen magas fizetésért), családot alapított és 18-hoz hasonlóan, rendes emberként békésen élte életét.
thumb
gohán túl aokat káslelte a dolgot :P
thumb
SonGoku te egy igazi kutya vagy!!!!! De komolyan mire ilyen nagy az arcod?? Vagy inkabb a faszad??? XD
thumb
vipera edmeg a faszam a legjobb a magyar op...
thumb
tele90 mar lex is eszrevette es irta akkor te minek kell rogton szoknod?
thumb
Johet az otodik felvonas...satan jofiu feje a vegen?imadat
thumb
német szinkron is jó
thumb
Éljen a Nap Ököl technika!!:DDDDDD
thumb
A namek lakók hallottak már az optimizmusról?
thumb
A végső pusztító kame hame !
thumb
Amúgy szerintem az angol szinkron, de főleg a zene százszor jobb, mint a magyar.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY