0 0 3
839
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. szept. 28.
Draskovics Tiborhoz szól Magyarország legfőbb tényfeltárója, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Molnár F. Árpád. A 2006-ban a lakosság elleni felfegyverzett terrorista rendőrségen meztelenre vetkőztetett és csoportosan a fal felé guggoltatott, életveszélyesen fenyegetett fiatal lányok kapcsán a központilag teljes hírzárlat alá rendelt Hírháttér főszerkesztője szívélyesen elmagyarázza az ún. "igazságügyi és rendészeti" miniszternek, miért kell őt mindenképpen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélni, s hogy számítson a Molnár által felvetett nürnbergi joggyakorlat bevezetésére, amely a visszamenőleges hatályú törvénykezéssel halálbüntetést szabhat ki rá és bűnszervezete összes tagjára. Tömeggyilkosék ellenében szót ejtünk Budaházy György felmerülő belügyminiszteri pozícionálásáról, valamint az elnöki halálbrigádok bevezethetőségéről, és arról, hogy 2006-tól a romák elleni sorozatgyilkosságon át Budaházy letartóztatásától a Molnár F. Árpádig mely titkosszolgálatok és személyek az örökös elkövetők, azaz minden magyarnak és az Emberiségnek minden szinten bukott JÚDÁSFAJI ellenségei. Említetett személyek: Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Bencze József (országos rendőrfőkapitány, ORFK), Budaházy György, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya), Demeter Ervin (titokminiszter, Fidesz), Draskovics Tibor, Karasz Csaba (bűnügyi igazgató, Kecskemét), Kovácsics Ferenc (vezérőrnagy, Katonai Biztonsági Hivatal (KBH)), Kovácsics Attila (a KBH-s tömeggyilkos titkosszolgálati gyermekkereskedő és szexkereskedő embercsempész fia), Kövér László (titokminiszter), Laborc Sándor (NBH-igazgató, KGB-ügynök), Alekszandr Lukasenko (Belorusszia, azaz Fehéroroszország elnöke), Madarász Károly (Katonai Felderítő Hivatal (KFH-igazgató)), Nógrádi Zsolt olajtanú, Barack Obama (USA-elnök), Orbán Viktor (volt miniszterelnök), Pesty László (Hír tv, Magya
Hozzászólások | 3
Botticelli
2010-02-11 20:11:38

Árpi jogászkodik. Máskor meg elmeorvost, atomfizikust, politológust, mérnököt játszik. Árpád, tanulnod kellett volna annak idején, akkor most lehetne valami komoly szakmád és végzettséged, nem beszélve arról, hogy érthetnél legalább valamihez az életben, nem lennél ennyire tudatlan és félművelt és nem azzal tengetnéd rokkantnyugdíjas napjaidat, hogy ilyen értelmetlen, zagyva filmeket töltögetnél a videómegosztó oldalakra, amelyektől mindenki a hasát fogja a nevetéstől. Szánalmas egy alak.

ImreHerceg
2009-12-10 20:19:20

Molnár F .Árpád: Őt nem lehet megvesztegetni, igazságos és pártatlan. Nem kötődik pártokhoz. Köszönöm Istenkém,hogy létezik egy hírháttér ami megbízható és igazságos. A Bákét akarja és szeretné ha világon mindenhol béke lenne. Ez nem tetszik a féreg politikai gyilkosoknak. Légy bátor és törhetetlen Árpád.

Bespin
2009-09-29 20:44:27

Ez egy fasz!

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31