4506 Loop készítése
0
0
2015. febr. 26.

A Dunai Sárkányok a Magyar Kajak Kenu Szövetség és a Magyar Sárkányhajó Szövetség tagegyesülete. Közel egy évtizede állnak az egészség szolgálatában.

A sport egyesület célja a sárkányhajó, mint sporteszköz, továbbá a sárkányhajózás, mint sportág magyarországi népszerűsítése, illetve a sportágakban tevékenykedve részt vállalni a diák- és utánpótlás korú fiatalok nevelésében, valamint a felnőtt, illetve a fogyatékos sportolók képzésében és versenyeztetésében. A futás, a kajak-kenu, mint sportágak, a nordic-walking, az outrigger evezés, mint sporttevékenység magyarországi népszerűsítése, illetve a sportágakban tevékenykedve részt vállalni a diák és utánpótlás korú fiatalok nevelésében. Természetjárás tapasztalt túrázók, túravezetők bevonásával, a környezetünk megismerése, megóvása érdekében. Környezetünk védelme az egyesület lehetőségein belül, kiemelten a Duna-Ipoly Nemzeti Park Vác környezetében lévő területének védelmével. A fiatalok és a felnőttek egészséges életmódra nevelése, a rendszeres mozgás, sportolás lehetőségének biztosítása.

A kisfilmet a Szövetség az Ifjúságért Program keretében az Északi Támpont Közhasznú Egyesület készítette. A Szövetség az Ifjúságért Támogatási Program három szektor együttműködésének az eredményeként valósul meg. Az Északi Támpont Egyesület a civil szektort, a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet az államigazgatási szektort, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az üzleti szektort képviseli a fiatalok támogatásáért életre hívott szövetségben. A programnak fontos törekvése a források kiosztásán túl az is, hogy a civil társadalmat innovatív eszközökkel vonja be a pályázati folyamatba.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY