EZEK VAGYUNK MI EMBEREK 2.???

26
Feliratkozom
TamasGabor
2363 videó
1371 Loop készítése
55
0
2007. márc. 30.

MOST MÁR NAGYON MÉRGES VAGYOK....SOKKOLÓ KÉPEK 18+

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A sok szornyu dolog ellenere ami ebben a videoban van ez a leggyonyorubb amit lattam.Akinek meg nem tetszik az huzzon a ... innen.Kivancsi lennek hogy hogy alna a budos retkes pofatok a veletek tennenek ilyeneket.Ha annyira nem tetszik egyeseknek hogy vannak akik szeretik az allatokat akk minek jartok fel ide?Szanalom
thumb
Ronika! Tömören összefoglaltad, amit én is érzek. Még annyit hozzáteszek, hogy aki ilyet művel ártatlan lelkű állatokkal az gyilkos, és a gyilkosok megbűnhődnek bűneikért még a földi létben. Szenvedni fognak, mint ahogyan a drága kis jószágok. Ez bizonyosság.
thumb
a sok mimóza lelkü ember... emberek,állatok,növények - élőlények. holnaptol ne lépj a fűre se
thumb
Az emberiség legnagyobb problémája, hogy elszaporodtunk.. Már nem tudja az ember megtermelni magának amit kis családja elfogyaszt, mert nincs föld, csak egymást érő házak.. nagyüzenben kell húst és mezőgazgasági terméket gyártani, ki ne haljunk..az orvostudományt fejleszteni kell, mert az egeknben van a nyugdíjkorhatár és azt meg is kell érni.. majd eltelik pár évtized és végre rájövünk, hogy visszafordíthatatlanúl tönkrevágtuk a bolygónkat,és bizony nincs hová mennünk...
thumb
Egyeseknek mondom,hogy amit embereken tesztelnek,azt előbb állatokon is tesztelik.Csak azt ne mondd,hogy ti semmiféle ilyen terméket nem használtok.És az emberi kísérletek mindenféle alapos ellenőrzéssel mennek végbe,orvosi felügyelettel,steril körülmények között.Én viszont már találkoztam olyan állattal,akit egy ilyen laborból mentettek ki.Az állapota közelsem volt olyan,mint egy emberé a kísérletek után.Bocs.
thumb
En meg teged sajnallak es egyuttal undorodom toled.Az emberi allatnal nincs undoritobb.
thumb
Gondolkozzatok! Mit szenteskedik itt mindenki? Csak addig vagytok szomorúk, amig ide leírjátok, hogy milyen rosszak az emberek. Persze ez senkinek nem jut eszébe, amikor náthás lesz és beveszi az aszpirint... Gegehun nem vádaskodik, és nem mondja, hogy különb lenne másoknál. Szerintetek az embereken nem kísérleteznek? Arról is kellenek képek? Őket nem sajnálnátok? Szerintetek az őssejt kutatáshoz kiket használnak fel? a magzatok nem számítanak? Én inkább titeket sajnállak... elvakultak.
thumb
Véletlenül kerültem ide, de végigolvastam a hszeket és azért regisztráltam, hogy elmondjam gegehun csak gondolkodásra invitált Titeket. Kimondatlanul arra kért fel, hogy megbeszéljetek egy problémát...sokan nem képesek erre...persze ilyen helyeken nem keres az ember intelligens emberkéket, akikkel meg lehetne beszélni hasonló dolgokat...szóval, ha te véletlenül ilyen vagy, kérlek olvasd végig a hsz-em, ami a hely szűkössége miatt ide nem fért ki:
http://coolfaces.extra.hu
thumb
amugy meg ha ugyanezt megtudnátok tenni az emberekkel bosszubol "ti" sem vagytok jobbak naluk, szal ezekkel a kijelentesekkel is ovatosabban kéne bánni...
thumb
Cattybaby, kicsit nagy az egod nem? miért veszed egyböl magadra amit gegehun altalanossagban leirt? akinem nem inge tudod ne vegye magára- és ahogy neked is neki is megvan a joga a véleményéhez!semmi bántót nem irt, olvasd már vissza, ha még jársz erre...
thumb
aki ilyen szívtelen hogy ne látja az állatok szenvedését maga szenvedjen utálatos dög aki ilyt mer tenni az állatokkal felháborító inkább neki kéne a helyükbe lenni bele tudna gondolni mi szörnyűségekeket élnek vagy éltek át a szerencsétlen semmiről nem tehető állatok szemetek!:(
thumb
Ja, és még annyi, hogy szerintem itt nem arról van szó, hogy mit eszünk meg! Köze nincs hozzá,mivel az állatoknak pl.: az embernek is szüksége van a tápanyagra! Csak szerintem felesleges annyi ember a világon amennyi van, ráadásul úgy, hogy a negyede hülye, a másik negyede felőbbrendűségi érzésektől szenved, a harmadik negyede beteg, és marad egy rész, ami stimmel!
thumb
Szerintem a természet túl okosnak teremtette az embert. Pedig elméletileg mi is csak egy állatfaj vagyunk a világon. Ösztönösen védjük fajunkat a kipusztulástól (hozzáteszem, szerintem ha megtizedelnék az emberiséget, is sok maradna) de ezek a szerencsétlen állatok meg sorra pusztulnak el, csak hogy mi többen legyünk! De minek, hisz nem a túlnépesedés a legfőbb problémánk? Ha a természet rendje szerint élnénk, akkor talán a bolygót sem tettük volna teljesen tönkre!
thumb
Hát először is nem jutok szóhoz... Sajnos ilyenek vannak ebben a világban! A két kutya szörnyű, de a többi is. Imádom az állatokat, néha többet jelentenek nekem mint az emberek. Amit megtesznek az állatokkal azt megtenném én is velük. És nem hiszem, hogy nincs más módja a kisérletezésnek a mai világban... Ezen kellene elgondolkodni!
thumb
Akkkor sincs jogunk nekünk embereknek állatokon kísérletezgetni, nekik szenvedést okozni csak azért, hogy nekünk jobb legyen.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
3:43
Kommandósok akcióban
2009. márc. 10.
thumb
4:52
Diákverés
2009. márc. 10.
thumb
4:19
tutorial
2008. szept. 14.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY