0 0 2
555
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. nov. 5.
A Hírháttér volt az egyetlen, aki védelmet kínált, hogy aki a rezsimterroristák politikai üldözései miatt veszélyeztetve érzi magát a Magyarok Nyilai stb. vonatkozásában, és előzetes letartóztatástól tart, jelentkezzen és széles körű konstrukciós védelmet kap. Azóta a terroristák további 6, 8 vagy 10 személyt vettek őrizetbe ajtókormozás szintű ügyekkel távoli összefüggésekbe hozva. Most a politikai üldözött Molnár F. Árpád éhségsztrájkot kezdeményez Budaházy György és a többi üldözött kiszabadítására, és/vagy a romák elleni sorozatgyilkosság bizonyítottan lebuktatott apartheid szervező bűnszervezeti bűnözői előzetes letartóztatásba hajítására, várva, ebben a szánalmas kuplerájban egyáltalán akad-e erre jelentkező. De ismét sokkal többet is mondunk; és közben végig szól a zene. Zene: Jerry Goldsmith: Alien (Idegen; "A nyolcadik utas a halál"). A filmben érintett személyekből: Bajnai Gordon, Balogh Mária (Kisléta), Csányi Sándor (OTP-vezér), Csorba Róbert és fia családja (Tatárszentgyörgy), Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya), Demján Sándor (nagyvállalkozó), Demszky Gábor (SZDSZ), Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Elter Zsanett, Gyurcsány Ferenc, Gergényi Péter, Kádár János (MSZMP KB), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Jézus Krisztus, Malina Hedvig (Szlovákia), Angela Merkel (német kancellár), Cathy O'Brien (elnöki modell, MK-Ultra áldozat, Echelon-tanú), Barack Obama (USA-elnök), Orbán Viktor, Pákh Tibor (túlélő), Pesty László (Hír tv, Magyar Nemzet), Petőfi Attila (Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) vezetője), Mark Phillips (CIA-s elmeprogramozó, Echelon-tanú), Pintér Sándor (belügyminiszter), Vlagyimir Putyin (Oroszország), Ariel Sharon (Izrael), Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, Echelon-tanú), Szilvásy György, Veér András (OPNI-s tömeggyilkos), Zombor Gábor (K
Hozzászólások | 2
MolnarEfArpad
2009-11-13 18:15:38

A Budaházyék aligha raboltak ki ATM-et. Ha valahol ilyet mondtak, az tutira hazugság. A Budaházy abszolút nem olyan típus, ráadásul aki képben van, nem rabol ATM-et (sem), csak ha titkos ügynök, és megbízást kap rá. A Budaházy esetében ez a kombináció is létezhetetlen.

Prizma
2009-11-10 23:28:06

Ma jelentették be, hogy ez a csoport verte meg Csintalant, és raboltak ki egy ATM et, 26,5 M ft. Kit is akartok ti kiszabaditani ?????

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31