Ékszerrablás Siófokon

85
Feliratkozom
lohere
6812 videó
4125 Loop készítése
0
0
2012. szept. 30.

Az autóbusz-pályaudvar melletti siófoki zálogház-és ékszerüzletbe nyitás előtt, szombaton fél kilenc körül rontott be három símaszkos férfi. Az alkalmazottak éppen a kirakatba pakolták az ékszereket, amiket éjszakára elzárnak. A támadók betörték az üzlet kirakatát, az ékszereket magukhoz vették. Kalapáccsal és ütőtárgyakkal voltak felszerelve. De az üzletben tartózkodó két női alkalmazottat nem bántották, ők a sarokba menekültek előlük. A jelenetet sokan látták a forgalmas buszpályaudvaron.

Úgy tudjuk: 50 millió forint értékű ékszert zsákmányoltak. Majd egy rájuk váró autóba pattantak, amit a negyedik társuk vezetett, és elhajtottak. Egy pihenőidejét töltő buszsofőr azonban mobiltelefonjával jó minőségű felvételeket készített a rablásról.


Ezen jól látszik, hogy feszítővas és fejsze volt a rablóknál. A rendőrség a felvétel alapján kezdte keresni őket, több megye rendőrei is bekapcsolódtak a hajszába.

Információink szerint a négy férfit már elfogták. A buszállomáson ugyanis a hajléktalanok megjegyezték a menekülő kocsi rendszámát. A tettesek nem a saját kocsijukkal voltak, de a város külterületén átültek a saját autójukba, de ezt is látta egy szemtanú. Így kapták el őket. Az első, feltehetően lopott járművet felgyújtották a kocsicserénél Balatonszabadi közelében. Az elfogás tényét a rendőrség nem erősítette meg, de köszönetet mondtak a tanúk segítségének. Azt mondták: folyamatban van a kárérték megállapítása, nem erősítették meg az 50 milliós értéket.

2012-09-29

videó:http://kapos.hu/hirek/kek_hirek/2012-09-29/fegyveres_rablas_kifosztottak_egy_zalog_-_es_ekszerboltot_siofokon.html

Többen azt hitték , hogy filmforgatás zajlik, különösen azután, hogy az emeletről egy férfi egy nagy hangszórón keresztül kiszólt, hogy valaki hívja a rendőrséget.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY