20138 Loop készítése
75
2
2017. márc. 7.

Forrás: olvasói felvétel

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
@solti:

1. Nem vagyok az élet császára egy nyolcéves mondeóval.

2. Amikor oda kerül a sor, hogy fékezek, már nem látom a rendszámát.
thumb
"Mindez (az idomítás alapelve) késleltetés nélkül, hogy a fejében könnyebben összekapcsolódjon a helytelen viselkedés és a következmény."

Remélem a szlovák rendszámú G merciket is idomítod, és nem válogatsz!

ui: azon gondolkoztam, hogy a hozzászólásaidban a trollkodáson kívül tényleg az a lényeg, hogy az élet császára vagy, mert van egy fehér mondeód?
thumb
@adiba19:

Természetesen sokkal jobban örülnék, ha nálunk is lennének pár kilométerenként olyan kamerák, amelyek a nyomuló sofőröket figyelik és -- szociális készségek híján -- a 700 euró körüli csekkek fenyegetése hatására tartják be a 30 méteres távolságot. Békésen tudnék autózni, aki siet és nem liheg a nyakamba: elengedném (mihelyst tudom), minden szép és kerek lenne.

Sajnos amíg a hatóság nem foglalkozik a nyomulók megrendszabályozásával, addig marad a ráfékezés.
thumb
Sajnos nem tehetem. Engem nagyon stresszel, hogy két méterrel mögöttem jön valaki. Ezt pedig ki kell fejeznem valahogyan. A ráfékezés tökéletes módszer: egyrészt rámutat arra, hogy ideges lettem, jelzi a nyomuló sofőrnek a viselkedése helytelenségét, és az életösztönére apellálva a követési távolság növelésére kényszeríti. Mindez (az idomítás alapelve) késleltetés nélkül, hogy a fejében könnyebben összekapcsolódjon a helytelen viselkedés és a következmény.
thumb
Köszi. De az fékezős oktatást is hanyagold!
thumb
Jó, koccolni tényleg nem fogok :)
thumb
Ez már szerintem egy kicsit beteges. Én naponta 200 km-t megyek autópályán, de eszembe sem jutott, hogy bekamerázzam az autót és ilyen embereket leckéztessek. Napi szinten találkozok ilyen nyomulós autósokkal és olyanokkal is mint te. Hidd el, te sokkal veszélyesebb vagy mindenki másnál. A balesetek nagy része az ilyenek miatt van mint te. Ne csináld! Űlj el a seggeden vagy egyáltalán ne vezess! Ha kamerával próbálod bizonyítani az igazadat, akkor elötte tájékozodjál az erre vonatkozó jogszabályokról!!! Nem biztos, hogy igazad lesz! Remélem nem találkozunk az utakon!
thumb
@adiba19:

Persze. Itt készséggel elismerem, sőt, igyekeztem részletekbe menően elmagyarázni, hogy miért csinálom. Ez egyfajta "idomítás." De természetesen nem vagyok hülye, hatóság előtt nem fogom elismerni. Viszont rendeltem két nagyon penge dashcam-et, az egyiket előre, a másikat hátra felszerelem, és így bátrabban fogok ráfékezni akár koccolásig is. NEKEM lesz bizonyítékom, hogy a faszkalap veszélyeztetett, és még vezetni se tud, hisz belémjött.
thumb
Most ismerted el.
thumb
Én akkor követném el a közúti veszélyeztetésy, ha ráfékeznék a két méterrel mögöttem nyomulóra. De természetesen bíróság előtt ezt sose fogom elismerni.
thumb
Ja, hogy miért raktam fel, ezt a videót nem én raktam fel, nekem egy fehér mondeóm van.
thumb
Pedig de, 130-nál a kétméteres követési távolság már BTK.186, a kézben tartott mobiltelefon szabálysértés (Kresz 3. paragrafus).
thumb
Szerintem te ne vezess! Te félsz a kocsiban és a többi autótol. Add le a jogsidat. Jobb lesz ha csak utas vagy. A követési távolság be nem tartása nem bűncselekmény. Viszont mobilozás közben 130-nál, ha az elötted közlekedő lassít akkor hiába tartod a követési távolságot bumm.
thumb
"Szerinted a Mercis volt szabálytalan?" -- nem hiszem, hogy a kézben tartott mobil (szabálysértés) a leghalványabb felmentést adná a kétméteres követési távolsággal nyomuló mercisnek (közúti veszélyeztetés, bűncselekmény)
thumb
Miért raktad fel? Azért, hogy megmutasd mindenkinek hogyan kell a "villogtatókat" oktatni?
Szerinted a Mercis volt szabálytalan? Mi van a vezetés közben kézben tartott mobillal?
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY