6833 Loop készítése
16
0
2008. jan. 20.

SIMON PEREZ VIDEO: „Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.”


Ne Te legyél az aki miatt letíltják a hozzászólásokat! Köszi

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Rebekka hülye! Az iraeli magyar nagykövetség szerint is jó volta fordítás. E héber lapba is benne van: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3458455,00.html
thumb
"Amennyiben Magyarországon éltek, akkor tudjátok.
Kimondottan vagy kimondatlanul tisztában vagytok vele, hogy Magyarország cionista megszállás alatt áll.
Ehhez elég felütni a magyarországi hivatalok, ...tovább »közintézmények, bankok cégjegyzékeit, "stáblistáit".
Ezekután a tények ismeretében kijelenthető, hogy a magyarországi 800ezres zsidóság 8%-os népességarányos posztbetöltési indexe helyett 75%-os a ráta, ami alsó hangon is kilencszeres "túlEXponáltság" a magyarok kárára!!!
Ismétlem; - ez a mértékü zsidó megszállás és fertőzöttség MA MAGYARORSZÁGON a MAGYAR EMBEREK kárára áll fent, ami valljuk be: TARTHATATLAN!!!
SŐT!
Azonnali MAGYART VÉDŐ TÖRVÉNYEKET KÖVETEL!!!

Tehát MAGYARORSZÁGON MINDEN SZINTEN TOMBOL A ZSIDÓ TERROR!!!


Gyöngyösi Márton elmondta, hogy kettős mérce uralkodik a külpolitikában. Izraeli nyomásra bármely országot lehet bírálni, elítélni, de éppen annak az államnak, Izraelnek az apartheid politikáját nem, amely minden egyes nap nyíltan megsérti a nemzetközi jogot, amikor illegális telepeket hoz létre más állam területén, Ciszjordániában, vagy amiért koncentrációs táborban tartja a palesztinokat Gázában. Gyöngyösi emlékeztetett, a FIFA diszkriminatív döntése, miszerint a magyar-román válogatott labdarúgó mérkőzést zárt kapuk mögött kell lejátszani márciusban, mivel magyar szurkolók a Magyarország-Izrael mérkőzésen tiltakoztak Izrael politikája ellen, szintén izraeli nyomásra született. Eközben izraeli szurkolók azért gyújtották fel a legismertebb izraeli csapat irodáját, mert az kaukázusi labdarúgókat igazolt le, mégis semmilyen szankciót nem alkalmazott a nemzetközi szövetség, ahogy más országok szurkolóival szemben sem hasonló megnyilvánulások esetén.
Részletek: http://kuruc.info/r/2/108124/#ixzz2L8eOAJoI
thumb
,,,továbbá a Roma vezetők a fényes AUDI A8-asokból terelgetik az éhező fajtájukat , a Judapesti okos befektetők meg a saját fajtájukat mert nem lesz akik dolgozzanak nekik vagyis akinek van esze ezeket nem segíti !Szaporodjanak csak úgyís előbb utóbb a saját mocskukban pusztulnak el éhezve , ezt a történelem többször bebizonyította !Gondoljatok arra a nagy USA filmekre mikor a Terminátor harcol a nagy tőkés romos gyáraiban , nah ott már elhagyta őket az ERŐ :)
thumb
Rebbeka , nem akarok bele kotyogni csak úgy rémlik ez az , a nagy befektetésekkel kapcsolatban , nem nevezem meg a nagy cégeket sorolhatnám reggelig akik a magyar , bankokból több billió-ft-ot sikkasztottak el , és mai napig nem fizették vissza csak úgy felszívódtak :) .... elnézést kérek csak nem a hiányt Izrael fizette meg ? Nem, a mai napig és még több 100 évig lehet majd törleszteni, már aki akarja , mert akinek esze van az előbb vagy utóbb elhúz a kárpát medencéből !
thumb
...hulyesegeket. A piacrol beszel es a "felvasarlas", ahogy valaki forditotta az befektetesrol, mert kicsi az Israeli piac. Ebben meg nincs semmi kulonos, ha valaki akarmelyik orszagbol nyit egy idegen orszag piaca fele. Raadasul ugy, hogy nem oli meg a helyi kiskereskedelmet, ugy mint a Kinaiak. Na ciao.
thumb
Penzt hoznak be a befektetok. Nem azt csinaljak mint a Francia, Norveg, Nemet stb multik, hogy kihasznaltak az adokedvezmenyeket es amikor nem kaptak tovabb, bezartak a Magyarorszagi gyaraikat es atkoltoztek Romaniaba, Szlovakiaba stb.
Azoknal nem ervenyesult az elni es elni hagyni elv. De aki Israelbol befektet Europaban a felsorolt orszagokban valamibe, az nem fog menekulni es hatrahagyni millio munkanelkuli embert, mert ha nehez is lessz meg jobb is.
Ha tudnatok heberul, nem irnatok ilyen
thumb
ja és ők összefognak nem mint pl mi tanulhatnánk tőlük aki okosabb nem gyülölni kell!
thumb
hulyék vagytok nem a zsék vásárolnak fel mindent hanem az okosabb a sok köcsög ingyenélőt és azt aki nem tud értelmes életet élni az meg hulye akát manhatani vagy magyar vagy lengyel!
thumb
Gogyi ez teljesen így van! De a korrupt média egy szót sem szól, mert sajnos azt is ők irányítják világszerte, mint ahogy az összes bank és gyógyszergyár is az ő kezükben van! Sajnos!Remélem, lesz változás mert különben kihalunk mi "gojok"! A zsidózás antiszemita?És a goj, az miért nem?
thumb
A zsidó kérdi a rabbitól: mi az a liberalizmus? - Mikor különböző cselekkel kifosztjuk a gojokat. - Értem. De mi van, ha nem hagyják? - Oh, az az antiszemitizmus!
thumb
Majdnem eltaláltam...
thumb
Magyarországot fel lehet vásárolni, de a zsidó szót nem lehet kiejteni anélkül, hogy leantiszemitázzanak? Valami nagyon nincs itt rendben... És kíváncsi vagyok h erről miért nem beszélnek a nagy okos zsidó "politológusok"?
thumb
az "és Magyarországot" lemaradt a Lengyelországot után. Sajnos ezzel is eldicsekedett a vén mészáros. Sajnos már olyan előrehaladott állapotban van a Peresz által említett folyamat, hogy a magyar cselédsajtó (politikailag korrekt közszolgálati és kereskedelmi média) egy kérdést sem tett fel sehol.
thumb
működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások”, hangsúlyozta Peresz.
„Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot - mondta Simon Peresz izraeli államelnök.
thumb
Simon Peresz izraeli államelnök október 10-én beszédet mondott Tel-Avivban a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén. A Máárív héber nyelvű izraeli napilapból megtudjuk, hogy Peresz az összejövetelen kijelentette: „A súlyos pangást, a háborút, a Gázai övezetből történt kivonulást és egyéb válságot kiheverve manapság Izrael precedens nélküli gazdasági eredményeket ér el. Az izraeli gazdaság virágzik”, mondta Simon Peresz.
Peresz kimondta: Izrael fölvásárolja Magyarországot. Az izraeli államelnök ezután kijelentette: „Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY