Első FLStudio tutorial

Feliratkozom
tlsoft
2 videó
12076 Loop készítése
37
0
2008. júl. 10.

Készíts zenét ezzel a fantasztikus programmal.
http://www.tlsoft.hu/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
a fájlküldös dologra ott van pl a MEGA
thumb
Szia!A videod jó,de valamit nem értek,ha több hangszert akarok egyszerre.Amit nálad láttam az nekem nem jött be,tehát nem tom instalálni.Ha gondold segíthetsz!Köszi/ Nekem FL8 s-van/
thumb
Milyen packrol beszélsz benne?
thumb
ImSZo! Sehogy!!:) Valahonnan meg kell szerezned az eredeti acapellát (vagyis csak az éneket), és azzal dolgozni tovább... A zenét tökéletesen soha nem fogod eltüntetni az ének alól. Bár ez csak saját tapasztalat, de tudom, hogy igazam van...:))
thumb
Szia!!!
FL Studio progiról szeretnék kérdezni.Beimportálok 1 zenét a view playlistbe.A legtöbb mixen úgy van hogy a zenét leveszik és csak az ének marad ezt hogyan lehet megcsinálni?
thumb
Hát nekem segített:D Elszánt gyerek vagy te :D Nekem kellenének a tempók... Kaphatnák msn-t ? plz:D *.*
thumb
Én azt nem értem,ha valaki készít egy videót míg a másik nem,ettől függetlenül a másik személy mindig leszólja,legyökerezi stb. a másikat,közben lehet,hogy sokkal szarabb videót készítene!Ha még rossz is lenne a videó(ami nem igaz)a szándékot,segítőkészséget kellene nézni,amely sok emberben nincs meg!
Én sokat tanultam a videóból, és sajnálom,hogy mostanában nem jár erre senki aki ismerkedni akar evvel a programmal.
thumb
Én sosem mondtam hogy más progival nem lehet zenét csinálni, minden programmal lehet alkotni, más kérdés, ha nincs meg a kellő zenei tudásod még, akkor ne publikáld a saját szerzeményeket (én is így teszek), hanem tanulgasd. De persze ehhez mint tudjuk idő is kell, amiből sajnos elég kevés van.
thumb
A beszédstílusomról annyit, hogy nem vagyok hivatásos előadó, valamint nem töltöttem órákat az anyagok összegyűjtésével, hanem mondtam, amit nagy vonalakban átgondoltam. Eddig senki nem panaszkodott hogy nem folyamatosan beszéltem, pedig jópárszáz alkalommal megesett, hogy segítettem valakinek ilyen-olyan technikai témában. Attól még hogy mondod "nem kellett volna", léteznek ezek a videók már jó ideje és maradnak is.
thumb
A véleményed vettem, kritikák miatt sosem sértődök meg, mivel minden embernek máshogy jön le az adott videó. Van akinek segített, van akinek nem. De remélem számodra kiderült a címből, hogy nem profiknak szólnak ezek a videók (nem is profiknak szántam), mivel még nem profi szinten használom az FL-t, ezért ilyen mélyen nem is tudnék belemenni. Én abból az alaphelyzetből indultam ki, hogy annak idején nekem is jól jöttek volna ilyen kezdőknek szóló magyar nyelvű videók.
thumb
FMurder! Kérlek, hogy ne gyökerezz le másokat, sok embert ismerek, akik nem vetették bele magukat mélyen a keresők-torrentoldalak témába, vagy egyáltalán gőzük nincs az egészről, ellenben más témákban netalántán sokkal járatosabbak mint te (azokban meg számukra te vagy a gyökér).
thumb
Rolee 14! Nem tudom átküldeni, mert durván 600 mb-ot nem tudok mailben átpaszírozni. Ha jól emlékszem talán még torrent oldalakon fent van...
thumb
Remélem nem sértődsz meg, nem annak szántam amit írtam.
Csupán ez a véleményem. Megyek meccset nézni,
Peace.
thumb
Díjazom a szorgalmad és biztosan sok időt rászántál a videók elkészítésére, de nem kellett volna. Előbb ismerd meg a fruity-t aztán csinálj tutoriált, mert ez olyan mintha szalacsi beszélne az ojektumról.
Rolinak üzenem, hogy gyökér :D
És én azt mondom, hogy szinte bármely progival lehet profi zenét készíteni, csak tudni kell használni és érteni kell a zenéhez. Legyen az Cubase, Sonar, Protools, EnergyXt, Logic, Live, Reason, Garageband, Acid, Reaper, Fl Studio, Buzz vagy akármi.
thumb
Szia tl!
Megnéztem minden videód. Nem hasznos, ellenben nagyon vicces.
Ha viccnek szántad nagyon bejött nekem. Ebben az esetben nagyon jó humorral rendelkezel. Ha komolyan gondoltad, akkor ajánlom hogy ügyelj arra, hogy ha tutorialt csinálsz annak tartalma is legyen. A négy tut alatt annyi infót adtál le, amennyit kb 5 perc kattintgatás után magától is megtanul bárki aki komolyan érdeklődik. És a beszédkésségeden is van mit javítani. Néha úgy tűnik te se vagy teljesen biztos amiről beszélsz.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY