766 Loop készítése
0
0
2011. febr. 24.

Extrém Autó Show
Március 5.
BUDAPEST, Szentendrei út 40.

2011-ben elsőként engedjük szabadon a drift és a lóerők életérzését Március 5-én Budapesten!
Sok kiállítással ellentétben ez nem egy „egyszerű” tuning találkozó! Ez a lóerők találkozója, ahol megcsodálhatod a több száz lóerős utcai autók mellett a hazai drift elit autócsodáit is! És ha ez nem lenne elég, akkor a lengén öltözött lányok gondoskodnak a figyelmed felkeltéséről. Persze gondoltunk a hölgy kilátogatókra is. Ezért ha kedvet kapnak egy kis fotózáshoz, akkor profi csapatunk kezelésbe veszi őket. És már indulhat is a modelleknek járó kényeztetés útján. A sminkesek és fodrászok után, a fotósaink kezei között a hölgyek igazi címlaplánynak érezhetik magukat. A divatbemutatón pedig megismerkedhetnek a legújabb irányzatokkal, valamint márkákkal. Természetesen a rendezvény nevéhez híven nem csak az autók, a bemutatott ruhák is extrémek lesznek. Így nekik sem kell otthon maradnia. A családosoknak gyerekkedvezménnyel kedveskedünk, hiszen a kis lurkókból lesznek később a versenyzők, nézők. És bizony ezt nem lehet elég korán kezdeni...

Ezek mellett RC drift bemutatók és verseny is színesíti a programot. Természetesen egész nap folyamatosan megcsodálhatóak lesznek a hazai és külföldi drift versenyek összefoglalói. Így a laikus nézők is megismerkedhetnek ennek a sportnak a szépségével. Az apukák autóikat, a hölgyek pedig ruhatárukat tuningolhatják a rendezvényen jelenlévő shop-ok tartalmából. És mindezt kedvezményes áron tehetik.
A hangulatról a programok és a DJ mellett a helyszín is gondoskodik. Hiszen extrém kiállításhoz, extrém helyszín dukál. Ezért az illegális tuning találkozók és gyorsulási versenyek hangulatát időző mélygarázsban minden adott egy remek programhoz. Ezért TE sem hiányozhatsz!!!

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY