FIX.TV részlet (2007)

7
Feliratkozom
RazorX911
209 videó
24 Loop készítése
7
0
2019. nov. 10.

Egy, 2007-es TV-DX felvételecske részlet, a magyar TV-történelem egyetlen-egy olyan csatornájáról, amelynek fő témája, az informatika.

Vételi infó: BP/Széchényi-hegy, UHF26, klasszikus erősítős nagylepke antenna.

Egy kép a nyers felvételből: https://ibb.co/KqPWhJ2

A videón, Kiss Vendel alias Vendi látható, a Netburger(?) című műsorból. A mai megfelelője, a Restart! című műsoruk, a csatorna utódjának számító FixHD-n.

Saját VHS-ről!

@X911

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez egy klasszikus analóg vételi zavar, amikor másik távolabbi TV-adó adása zavar rá a képre. A szellemkép, az kicsit mássabb, ott a venni kívánt műsor 'jele' több úton érkezik meg némi időeltérése(k)kel a vevőantennára. Pl.: Egy, közeli nagy házról, dombról reflektált jelet is kapsz az adó irányából érkező jel mellé. Némi matekkal még az is kiszámolható a képről, milyen messze van a reflektált jel forrása, ha jól rémlik a szakkönyvekből. Ez, az UHF26-os freki nagyon zavart volt sajnos. :P Volt, hogy a RTL KLUB jött Tokaj-ról(!!) több alkalommal. De, jött az MTV1 Szeged-ről, a nyavalyás Szlovák TV2, talán Beszterce/Selmecbányáról állandóan rázavarván, de a Cseh köztv 1-es csatornája és az Osztrák kereskedelmi ATV+ is volt ugyanitt látható, antenna beállítástól, terjedéstől függően.
thumb
Amúgy nekem se mindig így jött be. Rengetegszer tapasztaltam szellem képet.
thumb
Én igazából csak a nő miatt vettem fel :D
thumb
Köszi az észrevételt. Ó istenem, nálam jött volna ilyen jól, mint a linkelt videón!! Amúgy, van árulkodó jel arról a videóban, hogy mikori lehet a felvétel. A háttérben ott figyel egy játék borítőja: https://gamespot1.cbsistatic.com/uploads/scale_medium/mig/7/0/5/0/2217050-box_f12001.png

Nagy, valószínűséggel 2001 vége, 2002-től datálható, nálam 2003 végi időkből figyel egy vacakabb részlet, azon is ez a logó van.

UPD: Közben, ha jobban megnézed, 1:47-nél látszik, a 2004-es év a naptáron! :D
thumb
Volt egy olyan tagjuk, aki aztán szerepelt a Barátok közt-ben. Ö volt Kinga ex pasija, aki zaklatta. :D Igen szánom bánom, egy ideig én is néztem :DD
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY