17327 Loop készítése
34
0
2012. febr. 18.

A Fairy Tail Website Team Bemutatja:
Fairy Tail 118. Rész
Weboldal: http://fairytailweb.hu
E-mail: info@fairytailweb.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nem bánnám ha Makarov ezután visszavenné Luxus-t a céhbe! Lehet,hogy Natsu most erős de később még erősebb lesz,felesleges azon vitázni kinél erősebb,idővel úgyis meglátszik hogy ki hol áll erő szerint a sorban!! Köszi a feltöltést!
thumb
natsu a céhben kb gildarts-nál nem erősebb hisz gildarts az ellenfele ellen nem használta a második eredetet amit natsunak mutatott,ha azt gildarts használja csak 2,3 üt és hades-nak annyi, úgy vagyok hogy kb 1,2 év elteltével lesz erősebb gildarts-nál.köszi a feltöltést
thumb
16:13 Vivaldi tavasz :') köszi a feltöltést! :)
thumb
Jó rész volt. Kösszentyü.
thumb
,,Nem szamit h milyen eros valaki az a fontosabb h tartsd a sarat ellene!" ;)
thumb
TheViper Natsu ha felmergelodik kb kozel jar hozzuk de o meg nm olyan nagy mint pl Luxus !!!! AZERT NM OLYAN EROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumb
szerintem is van olyan erős mint a többi s osztályú de ugy ahogy már mondták nincs semmi oka tejjes erejéből küzdeni a barátai ellen és tuti ezért nem tudja őket leverni. Vagy lehet még nincs olyan erős de tuti egyszer túlszárnyalja még a céh vezért is :) hiszen ő a főhős XD köszi a részeket :D
thumb
Azoknak üzenem akik szerint Natsu elérte Luxus, Gildartz vagy Makarov szintjét hogy nagyot tévednek. Natsu jelenleg közel sem jár ahhoz hogy az előbb említett 3 karakter közül bármelyikkel is csak kicsit is szembe tudjon szállni. Nem véletlen Makarov a céh mester, nem véletlen Gildartz a ,,Fairy Tail legerősebb mágusa" és Luxus erejét bizonyítja hogy Makarovon kívűl csak ő bír ébren maradni Mystogan altató mágiája alatt. Hozzátenném hogy ő nem kómás állapotban ,,szenved" mint Makarov. Natsu irtó messze jár tőlük ez első ránézésre is virít rózsaszín fejű főhősünkről szóval greenfuneral jól mondta. Az meg hogy Natsu olyan húú de kemény a Villámló-Tűzsárkány formában piszok nagy szám ha egy mágia használata után olyan K.O. lesz a gyerek kb. annyira hogy még elesni is nehezére esik nem hogy felállni. Nah meg mielőtt bárki ellenérvet szeretne írni olvassa el Natsu ,,vallomását" Luxusnak miszerint: ,,Nem vagyok olyan erős mint te." Kösz a figyelmet meg azt hogy olvastad : D. U.I.: Bármennyire is rajongok Luxus-ért és top 2. nálam akkor is erősebb nála Gildartz és Makarov : ).
thumb
greenfuneral Natsu nem ugy mond segitségel győzte le őket hanem vissza töltötték az erejét arra a szint amit alap vetően nem tud még elő hozni, simán van olyan erős mint Luxus
thumb
Ugyan nincs mit :D
Kedves xD de igaz, szerintem is már rég túlszárnyalt mindenkit xD
thumb
elmondanám greenfuneral te balfasz hogy elérte natsu a szintjüket te nyomorék gőzöd sincs miket hablatyolsz itt.
thumb
juj tüzes vilámmm
thumb
bleach1997: Natsu elérte Luxus és Gildarts szintjét? Mit nézel te ember?:D Közel sem. Nem tudom honnan szűrted le ezt a következtetést, de nem véletlenül S-osztályú Gildarts és Luxus sem. Sőt, még Erza-nál sem erősebb Natsu, ne beszéljünk már hülyeségeket. Majd később lehet az lesz, de még nem. Rengeteg ellenfelet alapból segítséggel győzött le, és ezt is sugallja az egész, hogy még mindig vannak erőbeli különbségek, nem lesz a főhősből máris a legerősebb emberke. Persze főszereplő lévén neki kell mindig megkapnia a főmuftikat, csak sokan elfelejtik, hogy előtte mennyien segítettek neki annak legyőzésében, vagy ki volt milyen módon kiütve.
Ó, és még valami. Natsu eddig se Erza-t, se Gildarts-ot nem tudta legyőzni. Luxus-t is csak segítséggel, meg akkor Luxus nem is igazán akart győzni.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY