9943 Loop készítése
21
0
2018. nov. 11.

Forrás: Naruto-kun.hu

Csatlakozz te is Discord szerverünkhöz, hogy megismerd csapatunkat, és értesülhess a projektek állapotáról:
https://discord.gg/9bxpU6V

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A hozzászólásom kitörlése még jobban engem erősít meg, hogy mennyire minőségtelen, amit csinálsz, és még annyi gerinc sincs benned, hogy legalább megpróbálnád megvédeni az igazad. Az összes eddigi kontár közül te bizonyultál a leg arrogánsabb patkánynak, gratulálok. Majd, ha sikerül kijárni az ált. iskola 4. osztályát, talán megtanulsz majd pár szót helyesen leírni.
thumb
Végre egy epikus csata :-) Izgalmas volt.
thumb
@Rinchan2000
Arra célzol,hogy SPOILER:SPOILER:SPOILER:SPOILER:SPOILER: A 100 éves küldetés Arcot filmben csinálnák meg? Szerintem az teljességgel kivan zárva. Igaz,hogy Spin-off Manga folytatás,de ott kezdődik ahol véget ért az eredeti manga. Eddig (12. fejezet) világosnak tűnik,hogy nem lehetne belesűríteni az egész 100 éves küldetés Arcot egy másfél, jobb esetben két órás filmbe,pláne meg OVA-ba nem. Szerintem az anime fel fogja dolgozni a 100 éves küldetés Arcot,mint folytatás, mikor odaér az anime. Legalábbis remélem. Bár az is lehet,hogy az egy következő évadban lenne bemutatva, ami kicsit ellentmondásos, mert ez van beharangozva utolsó évadnak. . . Szóval ja. Az is elképzelhető,hogy "külön" animeként "Fairy Tail 100 éves küldetés" néven fog futni a folytatás ,mint a mangában,de mivel a Fairy Tail Zero is külön mangaként volt bevezetve, és az anime úgy vezette be,mint átlagos Fairy Tail rész (266.-275), nem pedig Fairy Tail Zero 1 rész, de simán lehet így is tekinteni rá. Valószínű ez lesz majd a 100 éves küldetésnél is.


Köszi a feltöltést!
thumb
Ez jó volt! Natsu nem okozott csalódást! A Fairy Tail kemény magja újra együtt! Köszi!
thumb
Köszi a részt!(^^)/
thumb
Előzők:
Valójában még két egymáshoz nagyon kapcsolódó történetszál van, csak valamiért mindenhol összevonják a kettőt. Am igen, a 100 éves küldetés törtétetszál elejéig-ezt valószinüleg OVA-ban/filmben fogják megcsinálni-mindent beleraknak ebbe az évadba. (Ez max 60-70 rész innentől, úgyhogy ez lesz a legrövidebb évad a három közül)
Köszi a fordítást :)
thumb
@Eishi, gondolom olvasod a manga spin-off folytatását, (545. fejezet után). A címét nem írom ki,mert túl spoileres,de ha az a történetszál is adoptálva lesz az animében akkor valószínűleg az lesz az utolsó. :D
thumb
Úgy, hogy már csak kettő történetszál volt vissza az animéből. Az egyik volt az Avatar és már csak egy van vissza és véget ér a történet. :D
thumb
Eishi ?.... Ezt meg hogy érted ?
thumb
Köszönöm szépen!
thumb
Ez de rövid volt, vagy csak nekem tűnt annak? :,)
Ezer hála a fordításért! :D
thumb
Ezzel pedig hamarosan elkezdődik az utolsó történetszál ... a leghosszabb a sorozatban.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY