415387 Loop készítése
34
0
2010. okt. 19.

Jó szórakozást!:)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
nézd meg itt jobb HD minőségben katt ide: http://bit.ly/2z8u5I8
thumb
sipi2008 az valamelyik évad első része, pontosan nem emlékszem melyiké, probalgasd
thumb
Napot Megkérdezhetem Hogy Hol Találom Meg Azt A Részt Amikor Peteréket Elhívják Vacsorázni És 1-2 Embert Legyilkolnak? Vagy Mi A Rész Neve?
thumb
Sziasztok! Nagyon sok filmes oldal létezik ma már tényleg,én mindig egyet használok ha rá lelek egy jóra az évekig alkalmas... ami az én személyes kedvencem!

Film(C)ity: http://mobilefilmek.do.am/

Régóta innen töltök,filmezzek! mindig felkerülnek a legfrissebb premierek Sőt! Sokszor Szinte a leggyorsabban itt találhatóak meg!Jó filmezést! :)
thumb
Ez egy Rajzfilm NÉZD ne vitáz :D !!!!!!
thumb
Nagyon jó ez a rész! + az egész évad ... meg igazából az összes rész:))
thumb
Attól függetlenül, hogy létezik-e isten (azért írtam kisbetűvel, mert több nép több istenben hisz, és itt általánosságban vettem az összes istent), attól a tudósok rengeteg hasznos dolgot teremtettek, fedeztek fel. Azt senki nem tudja bebizonyítani, hogy van-e isten vagy nincs. Az is hit kérdése. Én hiszek abban, hogy nincs. Ez az én hitem. És én tiszteletben tartom, hogy más hisz. Csak egyvalamit kérdeznék tőled: A ti hitetek alapja, hogy minden intelligenciát megteremtett valami felsőbbrendű intelligencia. Akkor Istent ki teremtette? Csak úgy lett? És ha van is miből gondolod, hogy jó? Naponta történnek rablások, gyilkosságok. Tehát ha mindent Isten teremtett, akkor a gonosz embereket is. De miért? Csak úgy, hogy izgi legyen az élet? Egyébként, ha itt degradálod a tudósokat: Szeretnéd, hogy az legyen, amikor a katolikus egyház volt Európa ura? Szeretnéd, hogy ne legyen: telefon, vonat, villamos, autó, vonat, repülő, áram, fűtés, tiszta csapvíz, bicikli? A tudósok igen is hasznosak. Ha már itt tartunk ha nem lenne számítógép sem, akkor te sem tudnál itt ülni a monitor előtt, és bosszúsan olvasni, hogy mit ír ez a hitetlen semmirekellő. Én a realitások embere vagyok. Az agyas történetre: Mivel bizonyított boncolások, EEG és egyéb vizsgálatok során, hogy az embereknek van agyuk, ezért ez alapján következtethetünk arra, hogy annak a professzornak van agya. Ami kézzel fogható az megkérdőjelezhetetlen.
thumb
everboy, te tényleg elég nagy fundi lehetsz...az utolsó hozzászólásodból olvastam egy kicsit, a föld laposságát pont, hogy a keresztény egyház állította...ezek után már nem is olvastam, gondolom még sok ilyen baromságot hordtál össze...
thumb
Kedves ateista. Mit is tudunk a világról pontosan? Te mindent kézpénznek veszel amit a "tudósaid" mondanak? Akkor had világosítsalak már fel, hogy minden újdonság amit felfedeztek kétkedéssel és viszolyogva fogadta
"tudós társadalom". Sőt, nem egyszer elvetették az ötletet is arra hivatkozva, hogy haszontalan, vagy nem kifizetődő. Gondolok itt a Tesla által kifejleszett tornyokra amiből csak egy épült meg (sajnos) ami arra volt hivatott, hogy ellássa az egész földet árammal vezetékek nélkül! Az autók fejlődéséről már nem is beszélek. Hány száz éve is hogy ugyan azt az elavult belső égéses technikát alkalmazzuk? Tényleg nincs ennél jobb? Ez a csúcs? Vagy ne is ugorjunk előre ennyire, kezdük a legelején. A tudósok ugyebár régen azt állították hogy a Fölt a világegyetem, közepe. Ugye ismerősen hangzik? Tévedtek! Azt is állították hogy a Föld lapos és aki a peremére merészkedik az leesik a semmibe. Nagyon átgondolt gondolatmenet mi? Mindkettőben Tévedtek! Most vizsgáljuk meg kicsit az evolúciós elméletüket amiben te oly vaskalaposan hiszel mint elődeink a Föld központúságában vagy laposságában. Mi is az evolúció magyar jelentése, mert
ugye ez nem magyar szó. Fejlődés, fokozatos változás. Nos akkor ha a majom elkezdett ugyebár fejlődni a fejlettebb állatnak jobb adottságai révén több esélye van az életben maradásra így tehát a gyengébb kihal. Ha nem így lenne akkor mi
értelme lenne a fejlődésnek? Viszont ha mindez igaz akkor miért is vannak a mai napig különböző főemlősök?(csinpánzok, orángutánok, stb.) Ki kellett volna halniuk. De ha mégsem akkor viszont miért nem élnek ma is a köztes lények míg eljutottunk majomból emberig? Gondolok itt a homo erectusra, vagy a homo habilira.
Nagyon sántít nekem ez az elmélet. És ismét kicsit visszalépve mert nagyon előreszaladtam, a Föld kialakulásának kezdeti szakaszában csak óceánok voltak és szárazföld és persze viharok. Nos a nagytudású professzorok kiötlötték hogy a villámlás hatására alakultak ki az egysejtű élőlények amik tovább fejlődve
többsejtűek lettek.HA-HA HA. Röhög a vakbelem! Ökörség! SOHA nem lesz élettelen szerves anyagból élő egysetű lény. Ha tehetném adnék nekik egy Bolygót ahol adottak az említett feltételek és visszanéznék pár millió év múlva, hogy lássam milyen jól szórakoztak. Ahhoz év milliók kellettek, hogy a víz és homok egyvelege pont olyan legyen hogyha a villám a vízbe belecsap akkor ott lesz egy egysetű élőlény, igaz így történt? És ha valami csoda folytán ki is alakult az első egysetű, akkor mi indoklota hogy elkezdjen máris szaporodni, sokasodni?
Vagy egyszerűen csak "elgondolkodott", hogy szaporodni is meg kellene tanulni mielőtt meghalok... És láss csodát az alatt a rövid idő alatt míg él egy egysejtű(személy szerint fogalmam sincs meddig él de nem is ez a fontos)
az alatt meg is történt az első mutáció(mert úgy érezte mutálódnia kell különben kihal?!!) és végbe ment az első osztódás pár nap vagy hét alatt. Itt már nem kellet évmilliókat várni.
Ugye így történt mélyen tisztelt Tudós urak és híveik? Ez senki sem gondolhatja komolyan! Még valami, mitől élő egy élőlény? Ha megnézzük az emberi testet szénből és vízből áll nagyrészt. Vagy ott a medúza, 99% víz 1% egyéb anyag. Ha ott tartana a tudomány és létre tudnánk hozni egy medúzával teljesen megeggyező összetételű lényt akkor az hirtelen életre kelne? Miért tenné? Mert tudná hogy ja igen, ilyen élőlény létezik a Földön, akkor én most feléledhetek. Akkor ennyi erővel a plüss állatok is életre kelhetnének, mert tudjátok van az a mese a Toy Story és az egyik maci már látta ezt és akkor ő azt hiheti ez a valóság és életre kelhet.
Na jó elég a nevetséges ál teóriákból. És itt térnék át az Isten hit lényegére. Most ne a templomba tömjént lóbáló és Istenhez fohászkodó papra gondolok,hanem azokra a valóban Istenben hívő emberekre akik teljes szívükből hiszik és vallják a nyilvánvalót: Isten léteését! Erről oldalakat tudnék írni de már így is hosszúra sikeredett. Várom a hozzászólásokat...
thumb
Az ateista filozófia-professzor arról beszél a tanítványainak, mi a problémája a tudománynak Istennel, a Mindenhatóval. Megkéri az egyik új diákját, hogy álljon fel és a következő párbeszéd alakul ki:
Prof: - Hiszel Istenben?
Diák: - Teljes mértékben, uram.
... Prof: - Jó-e Isten?
Diák: - Természetesen.
Prof: - Mindenható-e Isten?
Diák: - Igen.
Prof: - A bátyám rákban halt meg, annak ellenére, hogy imádkozott Istenhez, hogy gyógyítsa meg. Legtöbbünk törekedne arra, hogy segítsen másokon, akik betegek. De Isten nem tette ezt meg. Hogyan lehetne akkor jó Isten? Hmm?
A diák hallgat.
Prof: - Erre nem tudsz választ adni, ugye? Kezdjük elölről, fiatalember. Jó-e Isten?
Diák: - Igen.
Prof: - Jó-e Sátán?
Diák: - Nem.
Prof: - Honnan származik Sátán?
Diák: - Istentől?
Prof: - Így van. Mondd meg nekem, fiam, van-e bűn ebben a világban?
Diák: - Igen.
Prof: - A bűn mindenhol jelen van, nemde?
Diák: - Igen.
Prof: - És Isten teremtett mindent. Így van?
Diák: - Igen.
Prof: - Tehát ki teremtette a bűnt? – A diák nem válaszol.
Prof: - Vannak-e betegségek? Erkölcstelenség? Gyűlölet? Csúfság? Mindezen szörnyű dolgok léteznek ebben a világban, ugye?
Diák: - Igen, uram.
Prof: - Tehát, ki teremtette mindezeket?
A diák nem felel.
Prof: - A tudomány állítása szerint öt érzékünk van, melyekkel felfogjuk és megfigyeljük a dolgokat magunk körül. Mondd meg nekem, fiam! Láttad-e már valaha Istent?
Diák: - Nem, uram.
Prof: - Mondd meg nekünk, hallottad-e már valaha a te Istenedet?
Diák: - Nem, uram.
Prof: - Érezted-e már valaha a te Istenedet, megízlelted-e a te Istenedet, vagy érezted-e már a te Istened illatát? Különben is, volt-e már valamilyen kézzelfogható tapasztalatod Istenről?
Diák: - Nem uram, attól tartok nem.
Prof: - És mégis hiszel benne?
Diák: - Igen.
Prof: - A tapasztalati, igazolható, bemutatható bizonyítékok alapján a tudomány kijelenti, hogy a te ISTENED nem létezik. Na erre mit mondasz, fiam?
Diák: - Semmit. Nekem „csak” HITEM van.
Prof: - Igen. A hit. Pontosan ezzel van problémája a tudománynak.

A professzor ezzel befejezettnek tekintette volna a szemléltetést, de a diák nem mozdul.
Diák: - Professzor úr, kérdezhetek valamit?
Prof: - Persze, kérdezz csak.
Diák: - Professzor úr, létezik-e a hő?
Prof: - Igen.
Diák: - És létezik-e a hideg?
Prof: - Igen.
Diák: - Nem, uram, téved! Nem létezik!

Az események ezen fordulatára az előadóterem elcsendesedik.
Diák: - Uram, lehet sok hőnk, még több hőnk, túlhevíthetünk valamit, vagy még annál is jobban felhevíthetjük, lehet kevés hőnk, vagy semennyi hőnk. De nem lesz semmink, amit hidegnek hívnak. -273 fokkal tudunk nulla alá menni, ami a hő nélküli állapotot jelenti, de annál lejjebb nem mehetünk. A hideg nem létezik. A hideg szót a hő nélküli állapot jellemzésére használjuk. A hideget nem tudjuk lemérni. A hő: energia. A hideg nem az ELLENTÉTE a hőnek uram, hanem a HIÁNYA.
Az előadóteremben ekkor már egy gombostű leejtését is meg lehetne hallani.
Diák: - És mi van a sötétséggel, Professzor? Létezik-e a sötétség?
Prof: - Igen. Hogyan beszélhetnénk AZ éjszakáról, ha nem lenne sötétség?
Diák: - Ismét téved, uram. A sötétség valaminek a hiányát jelzi. Lehet kis fényünk, normális fényünk, nagy erejű fényünk, villanó fényünk, de ha sokáig nincs fény, akkor nincs semmi, S azt hívjuk sötétségnek, így van? De a valóságban a sötétség nem létezik. Ha létezne, még sötétebbé tudnánk tenni a sötétséget, nemde?
Prof: - Tehát, mire akarsz utalni mindezzel, fiatalember?
Diák: - Uram, azt akarom ezzel mondani, hogy a filozófiai eszmefuttatása hibás.
Prof: - Hibás? Meg tudod magyarázni, miért?
Diák: - Uram, ön a kettősségek talaján mozog. Azzal érvel, hogy van az élet, utána pedig a halál, van egy jó Isten és egy rossz Isten. Az Istenről alkotott felfogást végesnek tekinti, mérhető dolognak. Uram, a tudomány még egy gondolatot sem tud megmagyarázni.
Elektromosságot és mágnesességet használ, de sohasem látta egyiket sem, arról nem is szólva, hogy bármelyiket is megértette volna. Ha a HALÁLT az ÉLET ellentéteként vizsgáljuk, akkor tudatlanok vagyunk arról a tényről, hogy a halál nem létezhet különálló dologként. A halál nem az élet ellentéte, hanem annak hiánya! És most mondja meg nekem, professzor: Ön azt tanítja a diákjainak, hogy a majmoktól származnak, így van?
Prof: - Ha a természetes evolúciós folyamatra célzol, akkor természetesen igen.
Diák: - Látta-e már valaha az evolúciót a saját szemével, uram?
A professzor megrázza a fejét.
Diák: - Mivel eddig még senki sem látta az evolúciós-folyamatot végbemenni, sőt azt sem tudja bizonyítani, hogy ez egy folyamatos történés, azt jelentené mindez, hogy Ön a saját véleményét tanítja, professzor? Akkor ön nem is tudós, hanem prédikátor?
Nagy zajongás támad az osztályban.
Diák: - És csak egy utolsó kérdést engedjen meg, professzor úr. Van-e valaki az osztályban, aki látta már valaha az Ön agyát?
Az osztály nevetésben tör ki.
Diák: - Van-e itt valaki, aki hallotta már a Professzor agyát, érezte, megérintette azt, vagy érezte az illatát? – Mivel nem érkezik válasz, a diák folytatja: - Úgy tűnik, senki sem tette. Tehát, a tapasztalati, állandó, kimutatható bizonyítékok megalapozott szabályai szerint a tudomány kimondja, hogy önnek nincs agya, uram. Ne vegye tiszteletlenségnek, uram, de hogyan adhatnunk így bármilyen hitelt az előadásainak?
A teremben síri csend.A professzor a diákot nézi, arca kifürkészhetetlen.
Prof: - Azt hiszem, a hit alapján kell elfogadnod, fiam.
Diák: - Erről van szó, uram! Ember és Isten között is a HIT a kapcsolat. És ez mindennek a mozgatója és éltetője!

A diák neve Albert Einstein volt.
thumb
Először egy bemásolok egy érdekes dolgot aztán kommentelem bete és 6thaxis hozzászólását.
thumb
Figyelj 6thaxis! Én megértem,hogy nem hiszel Istenben és a kereszténységben,de attól még nem kell szapulnod.Egyébként azt írtad, hogy" liberális szemléletű vagyok, szóval nem szólok bele, hogy ki hogyan van félrevezetve˝",ilyenkor ne írd le a személyes véleményedet,vagy legalábbis finomabban fogalmazz.Én hiszek Istenben,rád pedig nem haragszom,csak sajnálni tudlak.
thumb
oposszum maradjunk annyiban, hogy minden amit eddig az emberiség megtudott a világról, azt bizonyítja, hogy egyszerűen lehetetlen egy olyan korlátlan nem organikus hatalom létezése, mint isten, és ez még csak maga az istenkétek, mert a bibliában található szánalomra méltó együgyű dolgokat most lusta vagyok leírni és kifejteni
persze lehet, hogy igazatok van, de furcsa lenne, ha a rohadt sok átlagos ember jobban vágná mi van mint a jóval kevesebb ám kivételesen tehetséges ember akik egész életükben ezen dolgok megértésével foglalkoztak (itt tudósokra gondolok)
szóval nem tagadom le hivatalosan az egészet, mert liberális szemléletű vagyok, szóval nem szólok bele, hogy ki hogyan van félrevezetve
de a személyes véleményem az, hogy a kurva anyját a sok együgyű fogyatékosnak akik hisznek ebben a nonszensz szarban, és el kéne égetni az összeset a retekbe
amúgy a kereszténység szerencsére már az utolsókat rúgja
szerintem maximum 3-400 éven belül teljesen el fog tűnnni
jó lenne megérni de hát mindegy ehhez rosszkor születtünk
thumb
''Nézd milyen buzisan futunk'' - ez kurva nagy volt XDDD
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY