15652 Loop készítése
25
0
2009. febr. 5.

Veszélyes landolás nap mint nap.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
akik írkálják hogy kamu azoknak tessék ellátogatni a szigetre(St.Marteen) :) és Turbulenciát nem a hajtómű kelti(Googleban keresgéltem)
thumb
még egy apró pontosítás, turbulencia a szárny körül keletkezik, nem a hajtóművek miatt. a szárny alatt lévő - túlnyomású - levegő próbál a szárny teteje - kisnyomású légtér - felé elmozdulni. amúgy meg a leszállás el volt kefélve, gyakorlatilag a kerítést majdnem elvitte.
thumb
én azt is hozzátenném h a repülőgép sebessége, ha nem teljesen is, de kioltja a turbulenciát...egyedül a fény sebességén nem változtatnak az ilyen vonatkoztatási rendszerek...
thumb
Húhhh ez ijesztő lehet közvetlen alulról nézni!!XD
thumb
Húhhh ez ijesztő lehet közvetlen alulról nézni!!XD
thumb
... itt-ott elkövetett durva megnyilvánulásokért. ;)
thumb
Ez korrekt reakció volt. De Wuilly nem a "hűséges fegyverhordozóm", csak írt egy véleményt tőlem függetlenül. Azért nem írtam egyből példákat, mert akkor én sem tudtam, ahogy írtam is: "nem látszik kamunak". Leszálláskor pedig közel sem használják olyan mértékben a hajtóműveket, hogy az akárkit is elrepítsen, én erre alapoztam. Na meg arra, hogy a videó egyszerűen nem látszik kamunak. Azt azért lehetne rajta látni elég nagy valószínűséggel. Na de mindegy, én is elnézést kérek az...
thumb
báltam alátámasztani a véleményemet. Egyébként a reptér létezését sosem, egyetlen szóval sem próbáltam megcáfolni, hiszen tudom, hogy létezik, nem is egy helyen hasonló konstrukció. Minden esetre szeretném, ha ezek után békét kötnénk és esetlegesen békésebb hangnemben folytatnánk ezt a hirtelen elmérgesedett eszmecserét. Köszönöm!
thumb
Rendben van, elismerem, hogy talán tényleg kicsit elhamarkodottan és a kelleténél vulgárisabb stílusban reagáltam le az "ez egy hülyeség" reakciódat, melyet akkor még nem jutott eszedbe - vagy csak időd nem jutott rá - bizonyítékokkal alátámasztani. Nem áll szándékodban sem veled, sem hűséges fegyverhordozóddal Wuilly-val ilyen piszlicsáré hülyeségen harcba keveredni, már csak azért sem, mert nem is ismerlek benneteket. Én csak egy friss élményen és újonnan szerzett információim birtokában pró-
thumb
Persze, hogy nem kamu, csak Artemius89 barátunk nem tudja már, hogy hol ossza az észt. Nem értem az ilyen embereket, miért okoskodnak, ha fingjuk sincs arról, mit is beszélnek. "Princess Juliana Airport"-nak hívják a repülőteret, be lehet írni google-be, youtube-on, és máris kiderül, hogy nem kamu.
thumb
Szerintem nem kamu! Sajat elmeny, nagyon hasonlo leszallas Thaifoldon, Phuket szigeten. Aki volt ott az tudja...
thumb
Hopp, elírtam a reptér nevét, de a lényegen mit sem változtat. Ajánlom figyelmedbe ezt a videot és a hozzátartozó hozzászólásokat: http://repulo.indavideo.hu/video/Repter_a_tengerparton
thumb
Tessék, itt a másik: http://repulo.indavideo.hu/video/747_landolas_StMaarten_szigeten , és még tuti van több is. ;) És most már tudjuk a reptér nevét, írd be a google-be, hogy "St Maarten Airport", aztán csodálkozz. ;) Okostojás.
thumb
Ja, és ha még erre is benyögsz valami hülye okoskodást, és nem ismered el, hogy nincs igazad, eldobom az agyam. :D
thumb
...leszálláskor nyilvánvaló, hogy nem (vagy csak minimális mértékben) használják. Szóval csak okosan okoskodj legközelebb.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY