586 Loop készítése
0
0
2012. dec. 2.

Fényképezőgép Karácsonyra - Nikon Coolpix L310
A sokoldalú COOLPIX L310-zel bármilyen távolságból megörökítheti a történéseket.

A nagy teljesítményű NIKKOR 21x optikai zoom objektív mindent megörökít, a rendkívüli panorámáktól a távoli akcióig. Akár széles, átfogó tájképet rögzít, akár közelre zoomol a részletek kedvéért, a fényképezőgép automatikus elmosódásgátló funkciói élesen tartják a képeket, még gyenge fényben is.

A nagyméretű LCD-monitor és a 14 megapixeles képérzékelő segítségével egyszerűen készíthetők olyan képek, amelyek bármilyen formátumban megállják a helyüket. Egyetlen gombnyomással éles videót is felvehet.

Egyszerűen használható: igen egyszerűvé teszik a felvételek elkészítését a könnyen elérhető kezelőgombok, illetve az egyszerű automatikus mód, mely a beállításokat az aktuális fényviszonyokra optimalizálja.

Nagy teljesítményű NIKKOR 21x optikai zoom objektív (25-525 mm) a rendkívül nagy látószögtől a szuper-telefotóig terjedő átfogással. Elsőrangú kompozíciós szabadságot és éles felbontást kínál, hogy ön tényleg mindent megörökíthessen.

14 MP: a 14 megapixeles CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket készít, továbbá lehetővé teszi a plakátméretben is éles nagyítások készítését.

Pengeéles, 720p videofelvétel: örökítse meg könnyedén az élet mozgalmas pillanatait. A külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt, az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható.

7,5 cm-es LCD-monitor: akár erős napfényben, akár gyenge megvilágítás mellett fényképez, a nagy felbontású, széles megtekintési szöggel és tükröződésgátló bevonattal rendelkező LCD-monitor mindig tiszta fényképezést és visszajátszást biztosít.

Elmosódásgátlás: a képérzékelő-eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását. Nagy (ISO 6400-ig terjedő) fényérzékenység, hogy a gyenge megvilágítás mellett készített képek is élesek legyenek. A mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A legjobb kép kiválasztása (BSS) kiválasztja a legélesebbet legfeljebb tíz egymást követő kép közül.

Az intelligens portré rendszer tökéletes portrékat garantál. A mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog. A pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van. A bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz. A vörösszemhatás-korrekció kijavítja a vaku használata esetén előforduló vörösszem-hatást.

Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

Az automatikus program választó kiválasztja a felvétel körülményeihez optimális motívumprogram módot, így önnek nincs más dolga, mint célozni és kattintani.

AA-méretű elemek/akkumulátorok: fényképezőgépe négy AA-méretű elemmel/akkumulátororral működik, amelyek a világ bármely pontján elérhetők.

17 motívumprogram: a motívumprogram módok automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, hatásokhoz és helyzetekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY