0 0 0
594
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 2.
Fényképezőgép Karácsonyra - Nikon Coolpix L310
A sokoldalú COOLPIX L310-zel bármilyen távolságból megörökítheti a történéseket.

A nagy teljesítményű NIKKOR 21x optikai zoom objektív mindent megörökít, a rendkívüli panorámáktól a távoli akcióig. Akár széles, átfogó tájképet rögzít, akár közelre zoomol a részletek kedvéért, a fényképezőgép automatikus elmosódásgátló funkciói élesen tartják a képeket, még gyenge fényben is.

A nagyméretű LCD-monitor és a 14 megapixeles képérzékelő segítségével egyszerűen készíthetők olyan képek, amelyek bármilyen formátumban megállják a helyüket. Egyetlen gombnyomással éles videót is felvehet.

Egyszerűen használható: igen egyszerűvé teszik a felvételek elkészítését a könnyen elérhető kezelőgombok, illetve az egyszerű automatikus mód, mely a beállításokat az aktuális fényviszonyokra optimalizálja.

Nagy teljesítményű NIKKOR 21x optikai zoom objektív (25-525 mm) a rendkívül nagy látószögtől a szuper-telefotóig terjedő átfogással. Elsőrangú kompozíciós szabadságot és éles felbontást kínál, hogy ön tényleg mindent megörökíthessen.

14 MP: a 14 megapixeles CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket készít, továbbá lehetővé teszi a plakátméretben is éles nagyítások készítését.

Pengeéles, 720p videofelvétel: örökítse meg könnyedén az élet mozgalmas pillanatait. A külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt, az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható.

7,5 cm-es LCD-monitor: akár erős napfényben, akár gyenge megvilágítás mellett fényképez, a nagy felbontású, széles megtekintési szöggel és tükröződésgátló bevonattal rendelkező LCD-monitor mindig tiszta fényképezést és visszajátszást biztosít.

Elmosódásgátlás: a képérzékelő-eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását. Nagy (ISO 6400-ig terjedő) fényérzékenység, hogy a gyenge megvilágítás mellett készített képek is élesek legyenek. A mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A legjobb kép kiválasztása (BSS) kiválasztja a legélesebbet legfeljebb tíz egymást követő kép közül.

Az intelligens portré rendszer tökéletes portrékat garantál. A mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog. A pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van. A bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz. A vörösszemhatás-korrekció kijavítja a vaku használata esetén előforduló vörösszem-hatást.

Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

Az automatikus program választó kiválasztja a felvétel körülményeihez optimális motívumprogram módot, így önnek nincs más dolga, mint célozni és kattintani.

AA-méretű elemek/akkumulátorok: fényképezőgépe négy AA-méretű elemmel/akkumulátororral működik, amelyek a világ bármely pontján elérhetők.

17 motívumprogram: a motívumprogram módok automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, hatásokhoz és helyzetekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Tablet PC - WayteQ xTAB-80
1:02
2012. dec. 1. 173 néző
Lego Karácsonyra - Tűzoltóság
0:59
Olcsó Tablet - Concorde Tab One
0:55
Lego Karácsonyra - Roncs támadó
0:59
Gyerek kerékpár Karácsonyra
0:59
Gyerekkönyvek Karácsonyra!
0:49
Női Luxus Parfümök Karácsonyra!
1:20
Tetoválók Éjszakája 2012.12.29
1:12
Cézanne Budapesten!
1:03
2012. nov. 17. 72 néző
Karácsonyi parfüm újdonságok!
1:21
Karácsonyra szeretném: iPhone 5
0:59
Hasonló videók
1:02
2012. dec. 1. 173 néző
0:59
0:55
0:59
0:59
0:49
1:20
1:12
1:03
2012. nov. 17. 72 néző
1:21
0:59