2185 Loop készítése
11
0
2009. nov. 21.

Vége ennek a hallatlan ocsmányságnak. Nézzétek meg és kommenteljetek!
Zene: Tankcsapda- Mennyország tourist, T2-Heartbroken

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Shutupfatkid. Én teljesen meg értem hogy véded ezt az animét. Szép tőled, de tényleg be kell látni, hogy az a baj ezzel, hogy az emberbe olyan indulatokat kelt, ami nem az örömöt ha nem bánkódást, a lehangoltságot nyújtsa. Igen azt jól írtad hogy jól bele élni kel magunkat abba ami egy animéba játszódhat, de itt inkább a fájdalmat éreztem át még magamba is, és nagyon rosszúl eset. Sőt ha tudni akarod, elítéltem Makotot igaz azért amit tett, de ő is egy ember, és megölni valakit csak azért mert meg csalta, az már brutális állat aki ilyet mert tenni hogy egy ember életét ki oltsa csak ezért. Tehát meg eset a szívem Makoton de csak azért, mert annyira drasztikus volt annyira el szomorító hogy bűnös, de éni akart volna, látni lehetett a szemébe. Nekem egy élet többet jelent a halálnál. Aki tudja milyen az hogy küzdött az életben maradásért az el tudja mondani mennyire rossz azt látni hogy más meghal akár legyen anime vagy valóság, és igen ebe az animéba is bele lehet így érzeni elég rendesen. Tehát WanGood nem azért mondta hogy ne nézze meg senki mert tilos, csak azok ne akiknek a lelki világa nem olyan erős vagy idegrendszere, mert annyira fájdalmas sírós és tényleg lelkébe bele tapos ez az anime, hogy lehet kikészülnének tőle sokan. Mert az baj, ha más oldalon a School Days úgy tüntetik fel hogy nagy romatikus érzelmi anime, hol ott egy nagyon szomorú és drámai az egész. Tehát gondolj bele engemet is kikészített, pedig én is bele éltem magam, csak nagyon rosszul eset, és még mikor el mentem dolgozni még bent a munka helyen is le voltam hangolódva ez miatt, oly annyira hogy még az élet kedvem is el ment szinte. Tehát tényleg csak az nézze meg aki szereti az ilyen csalódásokat egy animébe, ahol még vér fröcsögve brutálisan is fájdalmas egész. Na mindegy.
thumb
Hát most őszinte leszek WanGood14. Most nagyon fel vidultam ettől hogy meg néztem a 4.részes videódat. Teljes mértékben igazat adok neked, mindenbe, és köszi hogy a szomorú lehangolt állapotomat, fel dobtad ezzel. Mert nagyon viccesre sikerült ki figurázni ezt a borzalmas animét. Én nagyon szeretem a romantikus animéket legyen az Ecch vagy átlagos vagy még hárem anime. Lényegtelen az a lényeg azért szeretem őket, mert igen mindig van egy fő hős karakter ami mindig egy srácról szól és vagy bekebelezi egy csomó lány vagy, vagy a fő hős mindet, esetleg még ha 1 lányról is van szó. Ilyen animéknél java rész az a jó, hogy vagy romantikus, vagy tiszta vicces az egész. Na de igen ez a School Days ez egy olyan szomoró és le hangoló volt. hogy a végén a szívem szakadt meg mikor a srácot kegyetlenül meg ölték. Még igaz úgy voltam az anime felénél hogy mondom mindjárt nem is nézem tovább, de adtam neki esélyt arra, hogy jó fene bánja oké végig csal mindenkit a Makoto és talán a végén jó helyben hadják a lányok vagy meg verik és kész vége az anime, és Mindenki le nyugszik béke honol. Ez tartotta addig míg láttam azt, hogy igen semelyik lány nem ált vele szóba, és sokan még Mobil telefonról is le tiltották. De ez hogy pont az a csaj öli meg, aki annyira akarta őt féltékenységébe, hogy meg öli. Sajnáltam is ezért a srácot mert ennyit nem érdemelt volna meg, elég lett volna ha jól fel pofozva el zavarják. e helyet olyan tragikusan ért véget, hogy ki akadtam végén. Senki nem járt jól. Sekai gyilkos lett de őtt is megölték, végén meg a Makoto levágott fejével tért véget az anime. annyira el keseredtem hogy már majd nem rosszul is voltam tőle. De mikor téged végig hallgattalak, meg nevettettél jól eset ezután a keserűség után hallani hogy valaki jól le fikázza ezt a borzadályt. Tehát köszönöm. :)
thumb
Szóval nem tudom leírni mennyire rossz látni, hogy pár embert sikerült lebeszélned erről a remek animéről a nagyon rossz hangvételű videóiddal.
Puszta pszichológia, ha azt hallod/látod, hogy mások szidnak valamit illetve rosszakat mondanak arról amit nem igazán ismersz, akkor kirajzolódik benned egy vélemény. Egy vélemény ami nem a sajátod... Éppen ezért, teljesen jóindulatból mondom, hogy aki szereti a jó történeteket. Szereti követni egy történet szereplőinek jellemfejlődését és bele tudja élni magát az ilyesmibe, mindenképp nézze meg.
Még annyit írnék, hogy pocsék amit művelsz WanGood. Csak hogy ne bátorodj fel túlzottan a sok pozitív visszajelzéstől.

Még egyszer: Nem szabad mások véleménye alapján megítélni azt amit nem ismersz. Főleg ha a véleményednek (amely egy ismeretlen hülye gyerek véleménye alapján körvonalazódott meg benned) hangot adsz. Lásd: felháborodott hangvételű kommenteket írsz egy animéről amit nem néztél meg.
thumb
Nem tudom mi bajotok van, és végignéztem a School Days-t, és való igaz hogy a vége az beteg, de attól még jó!
thumb
Mi a fasz folyik a japán középiskolákban?!!! Mindenki összefekszik mindenkivel aztán levágják egy más fejét? Na jó nem, de azárt a forgatókönyvírót be kéne zárni. Ez rohadttul nem romantikus hanem kurva ijesztő! Mi a f@sztól lett mindenki ilyen pszichopata?Úristen baszki, hát az agyat eldobom! Tök sok helyen láttam ezt az animét hogy ez a legromantikusabb meg minden, de örülök hogy helyette a te vididet néztem meg mert ha láttam volna az eredeti sorozatot most tuti az ereimet vagdosnám a sarokban.
thumb
Most raktam fel egy király Tankcsapdás témát a Facebookomra, imádom! :) Itt tudod te is letölteni: http://www.facebook.com/Faceb00ster
thumb
Am én is úgy voltam az animével, mint Hikarisan, de ettől függetlenül örülök, hogy ezt végig néztem. Nagyon jól csinálod amit csinálsz.
thumb
lelkiismeret mert lefeküdt makotóval, és azt akarta, hogy övé legyen a srác közben pedig ő hozta össze katsurát és makotót. Postán is küldheted a csokit XD. (na jó nem kell.)
thumb
Ja amm amúgy az ott szerintem is a lelkiismerete volt vagy valami hasonló
thumb
Hát én eredetileg bele akartam kezdeni mert találtam róla egy kis ismertetőt valahol ami úgy volt megfogalmazva mintha egy gyönyörű szerelmi dráma lenne és egy teljesen normális kis anime de most már inkább úgy döntöttem félreteszem és valószínűleg ebbe az életbe még1szer hozzá nem nyúlok legalábbis még hosszú ideig biztosan nem. Ennyi nekem hosszútávra elég is volt belőle azthiszem.
thumb
na szóval sztem sekai lelkiismerete szólal meg de am én sem értettem meg és még annyit hogy nagyon birom amit csinálsz
Felhasználó videói
thumb
0:24
Animebemutatók...
2010. jún. 23.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY