2 1 2
19953
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2015. okt. 2.
Az ukrán születésű Jurij Orlov (Nicolas Cage) fegyvercsempészésből él, ő a szakma legkiválóbb képviselője. Élete mindennap veszélyben van, ezért nem bízik senkiben, csakis öccsében (Jared Leto), akivel a világ legveszélyesebb háborús övezeteiben látják el a nagykutyákat fegyverekkel. Jurijnak a veszélyes akciók során szembe kell néznie a bulldogként nyomában loholó Valentine ügynökkel (Ethan Hawke), az életére törő konkurenciával, szerelme állandó gyanakvásával, de főleg saját lelkiismeretével.
Hozzászólások | 2
sziszo3
2017-11-30 21:52:45

ha meglehetne nezni jooooo is lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAT211
2017-09-06 04:22:24

Filmek nézése az indavideo.hu oldalon külföldröl is!!! Ez ideig nagy nehézségekbe ütközött az indavideo.hu-n lévõ filmek nézése külföldrõl.Az oldal kinyitása után a videó helyén a következõ közlemény volt látható. Sajnálattal közlik, hogy vagy külföldön tartózkodom, vagy az internet kapcsolat külföldi szerveren fut át, igy a film nem érhetõ el! Most nagyon egyszerüen, bárhonnan megnézhetöek! Nyissa meg a ,,firefox" vagy ,,opera mini" böngészõn http://indavideo.nxu.hu -t Az oldalra töltse fel az indavideo videóoldal URL címét! Itt most például bemásoljuk A fegyvernepper címü film oldalcímét! http://indavideo.hu/video/Filmek_igaz_tortenet_alapjan_Fegyvernepper Majd kattintson a ,,Videó letöltése'' feliratra! A megnyiló ablakban kattintson a ,,Letöltés'' feliratra! Ezután ,,opera mini'' böngészõ esetén, a felnyíló ablakban választhat, hogy megnézni vagy letölteni kivánja e! ,,Firefox" böngészõ esetén a felnyíló ablakban azonnal elindul a film! Jó szórakozást mindenkinek! Attíla

A felhasználó további videói
Hasonló videók